Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Adriana dupa cate stiu nu prea este bine sa le dai si supita la bibi, caci devine dependenta de bibi; dale suculetul la bibi(de fapt am inteles de la medicii de-aici ca nici suculetul nu prea este indicat sa-l dai la bibi, ptr. ca ar determina dependenta si ar cauza dantura, cariute si deformarea dintisorilor, dar sincera sa fiu eu i-am dat sucul la bibi si apoi la canuta cu pai, si nu a avut nimic), dar supa i-am dat-o la lingurita; stiu ca este tare greu sa te imparti intre doi deo-data, dar este mai bine ptr. ei; succes si sanatate
Fulgule vai ce blond este David; tu ai fost asa de blonda?; cand l-am vazut asa de blond si daca nu stiam ca mamica este romanca, as fi jurat ca este neamtz; amandoi sunte-ti romani?
Fetelor a mea mamica mai daunezi mi-a trimis Galactogil; zi si facut am inceput sa iau, la inceput inumarand grauntele, dar la urma plictisindu-ma si la activ in fiecare zi dimineata la prima ora o cana de lapte cald si o lingurita de granule de galactogil(Arisa spune ca mananc mancare de pisici); duminica am patit-o original; noaptea Emily nu mi se trezeste deloc, seara inainte de culcare am baut un pahar cu bere, cand m-am trezit sanii imi erau c-am incarcati, si m-am gandit ca daca plec la plimbare o zi intreaga, macar sa am titi bine dotata, si am baut o cana cu lapte si o lingurita de granule; dupa ce-am baut la 5min. am simtit cum sanii mei tindeau sa explodeze, venele se ingrosasera, efectiv aveam sanii leit Madonna, dar Emily parca este obsedata cu somnul, si asa ca trage de ea sa o trezesc; a fost groaznic, caci o trezeam servea o titi o jum. de ora si cadea lata de oboseala, iar cealalta titi era beton, si ma durea groaznic, si ma manca nevoie mare, dar eram fericita ca am titi; barbate-miu imi spunea ca sunt ca o vacuta; si uite-asa mi-am petrecut ziua de duminica rugandu-ma de Emily sa trezeasca sa manance, fiind si afara si neavand cum sa ma mulg, si fff. cald, Arisa mai sa cada intr-un lac din parc, a fost super obositor, dar deh am fost la aer, dar si-acum oboseala se simnte
Fetelor eu am vre-o trei hamuri, in trei stiluri diferite, toate fiind fff. bune; pe Arisa am purtat-o in ham pana pe la 1 jumate, deci avand peste 10 kg, c-am 13-14kg, si in fata si in spate, de semanam leit cu o camila, caci a mea copila era taaare zglobie, si ca s-o potolesc o bagam in ham si se linisteau apele

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fetele,eu mor de nervi!Nici azi nu avrut sucul!L-am pus in biberon,ca am crezut ca o pacalesc si am asteptat pana la 9(nemancata de la 5.30 credeam ca-i e foame)sa-i dau.Bun!Lua biberonu,incepea sa traga,cand vedea ea ce iese..nu mai sugea!Eu iar il dadeam,ea iar il scuipa afara...Asa ca i l-am dat pe gat,ca pe medicament..stiu ca nu e bine,dar ma dispera:la san suge in doru'lelii,altceva nu vrea..Ce sa-i fac?O s aincerc sa-i conbim\n sucul cu un pic de ceiut,poate asa vrea...A,uitasem,am incercat si cu lingurita si sub forma de piure..nu vrea si pace!Ce ziceti:sa-i bag cereale?????
Si a mea scuipa,zici ca are fantana arteziana uneori in gura...Asa ca noi stam toata ziua cu babetica,altfel uda costumasele de groaza!
Pupici,

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Andreea, eu zic ca daca nu vrea sa manance, sa nu o fortezi. Las-o o saptamana in pace doar cu laptic si mai incerci saptamana viitoare. Am o prietena care 2 ani de zile s-a chinuit cu baietelul ei pentru ca pur si simplu refuza sa manance. Motivul: l-a cam fortat cand era mic si din cauza asta baietelul a capatat o inapetenta teribila.
Deci si ai vostri scuipa, m-am linistit. Se uda tot timpul, nu stiu ce sa-i mai fac, vorba Andreei: parca e fantana arteziana :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Aparem si noi intr-un final si vad ca deja suntem in urma ...
Roserb La multi ani pt ieri, sa fii fericita si sa ai paret doar de bucurii.
Andreea in legatura cu sucul: incearca sa-i schimbi soiul de mere. De ex la a mea ii plac mai mult ionatanele , cand i le-am schimbat nu a mai vrut deloc. sau inca o varianta, amesteca sucul de mere cu putin de morcovi. Eu doar asa ii dau, amestecat pt ca unul deranjeaza la burtica iar unul constipa. Iar la intrebarea daca poti sa-i dai deja cereale sa stii ca am citit ca la 2-3 zile poti baga un alt aliment, dar totusi noi am lasat cate o saptamana pe aliment. Eu ii dau cereale (orez) de la Nestle si ii plac taaare mult, deci daca refuza altceva , ii dau cereale ca astea le mananca tot timpul.
Fetelor daca gresesc pe undeva, nu ma supar daca ma contraziceti
Bits, cuscra, vazut pozilete de la zoo. Pupici lui Dolofi..
A mea azinoapte s-a culcat pe la 12,30 iar pana la acea ora a avut un chef de distractie nebun , ca s-a jucat cu tacsu pana a picat lata de oboseala. Dar la 3,30 s-a trezit urland de nu o puteam calma nicicum , nu stiu de ce, mancare nu a vrut, a adormit intr-un final si s-a mai trezit la 8,30. UFFFF, mititica, ma sperie cand face asa....

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

quote:
Originally posted by try

aaa, ca mi-am adus aminte: elena, si noi tot exclusiv alaptam si de la 5 luni (ca nu mai am rabdare pana la 6) o sa ma apuc sa-i diversific si eu lui Alex. O sa incep cu cereale, vreo 2-3 sapt., apoi legume/supa si apoi fructe.

Deci intai cereale si pe urma suculet!!!
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

am mai pus si noi poze..cine vrea sa vada un nemtzalau cu zgaibe in frunte , iaca
AICI

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

FULGULETZ scumpel foc micul tau "nemtalaul" ... cum ti-a venit sa-i zici asa mey?... sa fie de la ochisorii lui albasti si parutul blond. nu are bubitze sau nu le vad eu? hai sa-ti zic ce mi-a zis dr (asta daca nu ti-am zis deja ca ma lasa memoria) : sa-i fac baie cu amidon, adica apa ce o strecor dupa ce foierb amidonul in apa, cam 4-5 linguri la 1l apa, asa incat sa ramana o apa tulbure. si nu-l clatesti, ramane asa...dar nici nu-l speli cu sapun. si baia urmatoare cu ceai de musetel, le alkternezi. vreau sa-ti spun ca Tudor care isi freca saracul spatele ca apucatul din cauza eczemei nu mai are aproape deloc

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

'Neata!

Radu s-a trezit la ora 5 in niste urlete de ne-am speriat.Abia l-am potolit,tinut in brate si plimbat prin casa.I-am facut si primul biberon cu lapte,care de obicei e pe la ora 6-6:30.L-a mancat rapid.Nu stiu ce a fost,ma tot intreb daca bebelushii la varsta asta pot visa urat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

'Neata!

Radu s-a trezit la ora 5 in niste urlete de ne-am speriat.Abia l-am potolit,tinut in brate si plimbat prin casa.I-am facut si primul biberon cu lapte,care de obicei e pe la ora 6-6:30.L-a mancat rapid.Nu stiu ce a fost,ma tot intreb daca bebelushii la varsta asta pot visa urat?

Si a mea la fel , nu degeaba sunt nascuti in aceeasi zi, tipa amandoi odata .
Macar al tau a papat, dar a mea nu si nu reuseam sa o calmez... avea niste lacrimi.....

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

JASMINE Tudor se trezeste si el zbierand prin somn, ii pun biberonul, se linisteste si doarme in continuare. asa mi-am dat seama ca viseaza urat saracutul.
stiti ce am observat? ca au luat-o razna cu programul dupa schimbarea orei, mananca tot la ore "nepotrivite" si nu stiu cum sa-i readuc la programul lor. uite azi de ex. au mancat pe la 04.30, la 09.00 si nu si-au baut suculetul (trebuia sa li-l dau la 09.00) acum cum sa le dau si suc si supica

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata la toate fetele!

Apropo de baita si bubite...stiti cu ce i-au disparut lui Vladut toate bubutele aparute pana in 3 luni (piodermita, etc...) cu baita in care puneam o mana de tarate de grau fiarta vreo 2-3 ore. Nici eu n-am crezut, ptr ca mi se parea ceva babesc, dar a avut un efect etribil. Mai adaugam cateva linguri de amidon (desi din tarate iese amidon),musetel si iarba de pelin tot fierte ca ceaiul inainte. Ce piele catifelata a facut baiatul meu si am tinut-o asa pana la 3 luni. de atunci n-am ami avut probleme...incercati si voi, fetele...stiti doar ca masca cosmetica cea mai buna e din tarate...

Ne-am speriat degeaba cu mancatul...cred ca copilu' era umflat de ceai, dar asta noapte a mancat, desi ma hotarasem sa nu-i dau decat daca vrea ( a vrut!), a mancat la 7 si al 11.Ce mai vreau????Cand vad cate spuneti de diversificare...oare al meu o sa vrea sa papa? Ca incepem si noi peste 2 saptamani cand facem 5 luni...sa vedeti atunci show...

try frumuselu' tau e tare bine crescut, cat are? ma refer la lungime, greutate...are par cat si Vladut si smecherii cat incape, chiuieli si tipete scoate si Vladutu, cand ma uitam la Alex in poze, parca-l vedeam pe al meu la o mpartida de trantaneala si chiuiala...sa fie sanatos

felis draguta, da Mihaita arata bine, iubita, e cu falcute, nu e slabut...nu te mai stresa, ca arata excelent...si bineinteles si al sau prieten Silviu...ce ghidusi sunt...

fulguletzule ai grija cu "nemtalaul"...va rupe multe inimioare de nemtoaice ...

puiutul meu doarme acum, se simte mult mai bine (cred si eu cu atatea medicamente)...problema e ca am luat-os i eu...imi curge nasul...of nu mai vine caldura asta odata...capricioasa vreme...

va pupicim

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput