Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, vin de afara

am degeraaaaaaaaaaaaaaaaat!!!
nu iesiti!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor!
Noi acum venim de la doctor,am scapat de raceala,saptamana viitoare pe 8 suntem programati pentru primul vaccin,BCG-ul.Urmatorul ar fi polio,DAR vaccinarea incepe din 21 aprilie pana pe 1 iunie,iar noi pe 20 aprilie venim in RO si ne intoarcem pe 6 iunie.
Oare pot sa il fac in RO? Adica pot sa il cumpar si sa merg la un cabinet particular sa il facem? Dupa BCG in RO ce se face?
Va rog mult de tot sa imi raspundeti,nu stiu ce sa fac.
In alta ordine de idei,noi astazi aniversam 1 an de casnicie,speram ca mai pe seara sa ne putem sarbatori si noi putin,bineinteles daca este si domnul print de acord si va dormi.

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Ioana cuscra draga,chiar daca eu nu am numele colorat te pot ajuta.
In stanga vezi ca scrie "foloseste punctele".Ei,dai click acolo,si vezi ca apar 2 optiuni: adauga efectul de glow numelui si atribuie-ti o anume titulatura.Alegi ce vrei sa faci,bineinteles daca ai puncte suficiente
Succes si pupici Biencutzei

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Ele

Buna fetele!
apar si eu..cu aceeasi problema....se trezeste din somn si urlaaaaa de nu reusesc sa o potolesc..nu stiu ce o fi

Sunt FELIS... si eu cu aceeasi problema! Nici al meu nu a dormit azi noapte!... Reuseam cu greu sa-l adorm si in 23-30 min era iar treaz, plangand sau zbierand.

GANDACELU... te-am mai intrebat si eu... cele care alapteaza se pot impsrtasi?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Stefania, La Multi Ani de casnicie fericiti si plini de evenimente frumoase!!! Sa va traiasca David fericit si sanatos!!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mai, incep sa ma intreb.. oare ce-o fi fost azi noapte de atat de multe dintre noi ne-am confruntat cu exact aceeasi problema????

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

GANDACEL multumim pt. aprecieri.
Mey eu o iau razna: Bianca nu avrut nici azi SA PAPE PIREUTUL de mar.oare nu stie sa manance sau nu-i place pireul? ca atata da cu limbuta pana da afara tot ce are in gurita. si mananca parca tot mai putin...ONITZA zi-mi ca Paul a inceput sa manance sa-i spun fetii mele, poate incepe si ea sa manance mai bine.
trebuie sa-i pun cereale in lapte neaparat

hahahaha!!!! stiti ce face Biencuta mea? se joaca cu suzeta si canta!!!!!

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, vin de afara

am degeraaaaaaaaaaaaaaaaat!!!
nu iesiti!

La noi a si nins azi noapte dar noi tot o sa iesim vreo ora fiindca n-am mai iesit de 3 zile ca a tot plouat. Ne imbracam bine si dam o raita pe afara. Tudor va dormi iar eu imi voi ridica moralul vazind si alte fetze pe strada!

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Cuscra, draga Mamaluidavid, iti multumim pentru ajutor! Intr-adevar, am descoperit, dar nu am destule puncte. Pana sa pot sa colorez mai trebuie sa postez vreo 50 de mesaje, asa ca...... si pe negru arata foarte dragut numele meu! tie si Davidutului, si te rog sa ii transmiti ca Bianca se mentine slaba ca un manechin pentru el!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Stefania,"la multi ani".Fericire si tot ce va doriti!
May,daca tot va dau numai vesti proaste despre fata mea,hai sa va dau si un abuna:pe kanga faptul ca doarme noaptea is nu plange deloc,de 3 nopti se trezeste numai de 2 ori(pe la 1 si 5),deci parca dorm si eu mai bine!
Gandacel,nici eu nu am iesit azi..parca m-am saturat de frig.Si apoi bate vantul rau,si cum pe mandra a luat-o somnul la 12,m-am puturosit si eu..
Vine primavara asta sau nu????????

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput