Ce spaima am tras !!

Ce spaima am tras !! | Autor: laurajr

Link direct la acest mesaj

Ieri cand s-a mai linistit treaba la serviciu, dau sa deschid forumul DC, si dupa infinite poticneli, gasesc afisat : Accesul d-voastra a fost restrictionat la forumul DC >
Mesajul era scris de 3 !!! ori, nu cumva sa nu-l vad...m-au trecut toate apele ( ca nu degeaba lucrez la Ape )si am trecut prin o gramada de stari emotionale .
Am inceput sa derulez firul actiunii de vineri, sa-mi amintesc pe ce topicuri am raspuns, dar nu m-am certat si nu am jignit pe nimeni . Intr-un tarziu am plecat in alt birou si am incercat iar sa intru pe forum si am aflat ca DC este in revizie .
Dragi moderatori, va rog daca vreodata ma veti da afara de pe forum , macar sa-mi spuneti motivul .
Si va rog nu ma mai speriati asa ca am naturelul simtitor din fire !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

CE scumpa esti!!!

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Ca bine zici! Si eu am trait aceleasi senzatii, am revizuit ultimele aparitii, am hotarat ca n-am atentat nici la pudoare nici la etica si ... alta cadere de tensiune, mi-am dat seama ca s-ar putea sa fie din cauza problemei de retea de la mine de la serviciu, cineva de la IT a dat altcuiva, unui nou venit in reteaua noastra, IPul meu, dar cum nu stiam atunci ce s-a intamplat sigur ca am facut un scenariu monstruos in care cineva mi-a furat IPul si folosindu-se de el ar fi facut nus'ce traznai de m-a dat DCul afara din ograda lui.
Ufff, n-a fost asa si ce bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pai toti (cred) am patit asa daca incercam sa intram direct pe forum. Dar daca incercai dupa aia chiar pagina principala (desprecopii.com) gaseai un anunt politicos despre cum site-ul e in revizie si se lucreaza si despre cind o sa fie gata.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

faza tare: in calculatorul meu scria ca "accesul la site-ul desprecopii.com ti-a fost restrictionat", ups! ma duc la calculatorul colegei mele (mai performant) deschid dc: va rugam reveniti, site-ul inchis din motive tehnice.
azi cand am deschis dc-ul, mi-a venit inima la loc, mergea. si sper sa mearga si de acum incolo, ca nu mai vreau sa-mi dati palpitatii, da?

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

si eu am trait o spaima...primu lucru cafea si DC.cafea la loc de cinste pe acte si DC..restrictionat..si mi-am zis :gata-m-au prins astia de la IT ca stau mai mult pe forum si m-au restrictionat..si toata ziua am rasfoit oferte de la divesri..decisa sa-mi cumpar calculator acasa ca sa nu imi mai restrictioneze nimeni nimic.
si cand misterul s-a lamurit am rasuflat usurata..nu am fost descoperita si pot sa-mi petrec timpul cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Toti se pare ca am trait ceva momente de suspans cu aceasta revizie a forumului DC . Sambata, zi libera...... hop si eu pe forumul DC, dar.. ....acces restrictionat ...m-am gandit cu ce gresisem, mai ales ca in ultimul timp doar citisem nimic altceva....
Partea nasoala a fost cand l-am luat pe sotul meu "in suturi" ca mi-a taiat accesul la DC (imi tot spunea el ca int-o zi ma voi trezi cu "acces denied" ca numai pe forum stau cand prind liber la calculator )
Duminica seara mai incerc o data si .....apare un mesaj dragut cum ca site-ul este in revizie, iar luni seara vom avea din nou unda verde pe forumul DC
Sotul a trecut peste cand l-am invitat la o
Ella (22 saptamani)

Mergi la inceput