Copilasi de mai 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

http://community.webshots.com/user/mihaela2maria

aveti aici cele mai caldute poze cu maria de duminica din herastrau.

Angecand am zis "Oooauuu!!!! Avem "casuta" noua!!!
Sa ne fie de bine!!!!" m-am referit la faptul ca au schimbat subiectul...nu ca mi-as fi cumparat eu vreo casa!
NU!!! desi am nevoie de ea ca de aer si cred ca nici cand oi imbatranii si oi fi in carje...si n-oi mai vedea tastatura nu voi reusii sa-mi cumpar o casa!!!

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

maria2mami,mda!nu a vazut " " de la casuta...
chiar te felicitam sincer pt. noua achizitie.Nici prin gand nu mi-a trecut ca te referi la noul cap. din subiectul nostru.De ar fi sa fie cum spui tu atunci este a 32-a casuta noua

daiopri,nu inteleg nimic.Ce tot spui tu acolo?!?!Tu nu esti in Ro.?
te inteleg.Si eu am avut copii asta vara trimisi in Ro. pt. 2 luni si am fost la un pas de nebuneala.Ca atare le-am cumparat bilete de intoarcere mai devreme decat planificasem.

Lumy,no comment.Ai dreptate dar tot nu plec de aici.Ro. pt. mine a ramas doar amintire...
Ce face Francesca?Colegul e inca acasa?

kori,pe unde esti mai fata?suntei ok?

am pus poze noi cu Robi.sunt de la gradi.trebuie sa recunoasteti c a am facut progrese.Un an de zile nu am pus o poza si acum nu ma m ai opresc

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ange eu ti-am zis ca Robi e un adevarat cavaler. Mai ma tot minunez la pozele voastre si la cat de mult s-au schimbat bebelusii aia mici pe care ii stiam eu. Sa traiasca!

Mihaela ce dor imi e de Herastrau...Vad ca v-ati distrat frumos.

Daiopri eu zac ca atunci cand vii in tara sa mai mergi la un alt medic si sa vezi ce iti spune. Si ii poti face si niste analize ca sa vezi cum sta cu calciul si cu restul.

Olo Kiki stie de pe acum ce vrea :)

Lumy nu cred ca vedem anul asta marea, din pacate.

Fetelor cum trebuie sa fac trecerea de la mancarea de regim la cea normala? In fiecare zi sa ii reintroduc un nou aliment? Din cate am citit laptele va fi ultimul pe lista. Acum cel mai greu e sa il tinem pe Dori departe de bucatarie. Fomistul mic rade tot ce ii dau.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna
Am mai intrati si noi pe aici sa vedem ce mai faceti?
Ce mari s-au facut si ce mult s-au schimbat

Ange, Robi s-a facut asa mare.

Daiopri eu nu cred ca m-as agita in locul tau mai mergi la mai multi doctori mai mult pentru linistea ta.

Lumy dupe ce o sa stai aici mai mult nu prea o sa-ti mai vina sa te intorci in tara.
Noi o avem pe bunica aici si eu care credeam ca nu o sa-i placa ca nu stie limba nu intelege nimic din contra ii place asa mult.

Despre noi crestem este atent la tot din jurul lui este de o curiozitate bolnavicioasa.
Intr-o zi n-am avut timp sa ma epilez si m-am facut cu lama si acum si el vrea lama mereu sa se rada pe picioare.
Este asa nostim cind face tati flotari face si el ne prapadim de ris
Noi am incetat sa mai cumparam jucarii i-am dat un notebook si-i punem joculete pentru virsta lui si gata am scapat de el

Ce problema avem noi nu prea vorbeste eu vorbesc cu el in romana tati in engleza si joculete si tv numai in engleza

Vroiam sa va intreb pe voi fetele din Canada voi in ce limba vorbiti cu ei?
Mai este cineva ca noi care nu prea vorbeste?
Ange Robi vorbeste ca stiu ca-l iei la gradinita ca eu nici nu-l duc la gradinita vroiam sa-l mai tin acasa dar daca tot nu-si da drumu la vorbit l-as duce.
Parca ma cam ingrijorez ca nu vorbeste zice doar "da" toata ziua si mama si tata citeodata.

Adita tu mai ai timp sa scrii si mesaje cu 3 pitici caeu nici cu unu nu ma descurc am chemat-o si pe mama din tara si tot obosita sint

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Ma chinui de cateva zile sa va spun ca Ilinca spune "merci" de cate ori ii dau ceva. Mai exact "isi". La inceput nu intelegeam ce e cu "isi" asta. Doar intonatia si conjunctura m-a lamurit. Eu nu am invatat-o asa ceva, m-am gandit ca inca e devreme sa o invat regulile de politete, abia ma chinui sa o invat cati ani are si cum o cheama. Dupa ce acum cateva saptamani stia cati ani are (spunea unu-doi) dar arata cele doua degete aratator, acum spune "tei". Desi o corectez mereu nu vrea sa mai spuna doi. La intrebarea "cum te cheama" spune mai intai "titza" adica fetita, apoi, daca insist imi spunea Ica si mai nou Ilica.
E tare dulce cand vrea ea dar mai ales stie sa speculeze. Cand se stie vinovata de ceva vine la noi si ne imbratiseaza si spune "beshe mama, beshe" adica o iubeste pe mama. Sau daca o intreb daca ma iubeste spune "mut" adica mult. Zi de zi descopar ceva nou, stie din ce in ce mai multe si se exprima din ce in ce mai bine. Aproape ca nu-mi mai amintesc zilele alea cand statea in patut si nu stia decat sa planga sau sa zambeasca.
De cateva zile am inceput sa o lasa sa manance singura. Am amanat momentul cat am putut pentru ca stiam ca odata ce o voi lasa nu va mai vrea sa-i dau eu. Exact asa patesc acum. Desi mananca destul de bine ce e mai grosut si nu curge din lingurita, sunt situatii cand nu pot si nu vreau sa o las sa faca mizerie si sa se faca ca porcul. Atunci avem lupte si tragem de lingurita amandoua, ea tipa cand incepe sa piarda si apoi refuza nervoasa mancarea dupa ce am castigat eu lingurita.
Laptele si alte lichide le bem mai ales cu biberonul. Doar dimineata ii dau cu cana ei cu capac si gaurele. Bea foarte bine cu ea dar nu o pot lasa nesupravegheata si prin casa, asa cum fac cu biberonul. Bea mult lapte pe zi, in afara de biberonul de seara (300ml) care este sfant, mai bea uneori si dimineata unul mai mic (daca se scoala prea devreme si vreau sa o mai culc) si in cursul zilei poate inca unul mic si la culcarea de pranz iar unul mic (150ml), deci aproape 1 l de lapte/zi.
Nu mai stiu daca v-am spus in capitolul trecut ca am cantarit-o si am masurat-o. Are 13,5 kg si 86 cm. Daca v-am spus imi cer scuze, am si eu o varsta .
Noi sambata plecam la Tg Neamt sa o vizitam pe soacra mea (la cimitir), si la Varatec la maicuta noastra sa dormim o noapte. Copiii raman acasa cu parintii mei. Cu ocazia asta mai facem si noi rodajul la masina ca prin Bucuresti nu am scos-o aproape deloc.
Va pup si astept vesti despre intalnirea din Bucuresti.

Sper ca in seara asta sa mai pun si eu poze in album. Aproape in fiecare zi ii fac poze.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ange,
Eu nu sunt inca acasa. Am trimis numai piticutul de la sfarsitul lui februarie. Noi mai avem putin si mergem, si il aducem inapoi.
DanaMario, bine ca ai mai trecut si pe la noi. As vrea sa nu ma ingrijorez, dar numai la asta imi sta gandul. Ca stii cum sunt medicii de aici si cata atentie acordata. Ma gandesc sa nu fie prea tarziu, caci el e deja mare. Nici al meu nu vorbeste prea mult, dar nu ma ingrijorasem pana acum. De fapt nici acum nu imi fac probleme ca nu o sa vorbeasca, ci sa nu aiba defecte de vorbire.
Of, ca tare e greu.
Adita, multumesc de informatie. Asta mi-a zis si soacra, ca acolo se face de la nastere. Si asa am terorizat baiatul cu vaccinul de TBC sa fiu in rand cu cei de acasa, acu de unde era sa stiu ca trebuie sa-i verific limba. Nu am avut probleme cu el cu suptul, deci ma gandesc ca nu o fi chiar asa de rau.
Deci, nu stiti nimic de Parpa si Paul?

Numai bine

Mergi la inceput

Am pus poze la "Ica tunsulica".
Asta seara, in timp ce eu scriam mesajul precedent, Ica mea si-a dat singura chiloteii jos si a facut pisu la olita (uneori o mai las seara inainte de baie fara pampers si de obicei face pipi pe ea). Apoi tot venea pe la mine si spunea "mama, pishu, papoooo..." adica bravo ca a facut pishu unde trebuie. Eu nu prea am crezut-o desi o vedeam cu chiloteii in vine, eram prea ocupata cu redactarea mesajului.
Cand m-am dus sa ma ocup de ea, imi tot arata olita si tot spunea bravo, atunci m-am uitat... Atata am laudat-o si am pupat-o ca s-a suparat Alexandra. Zice: " pe mine o sa ma lauzi atata cand o sa iau examenul pentru clasa a V-a de engleza?" Dar nu va spun ce fericita era Ilinca asa laudata si rasfata.
Daiopri, stai mama linistita ca nu e asa de mare ca sa ramana cu defecte. Ai rabdare sa vii tu aici si sa te duci si la alt medic sa afli si o a doua parere. Daca o fi cazul sa-i faca o mica interventie chirurgicala, nu cred ca va fi vreo problema, asta e foare la ureche (pararea mea).
Tu tine cont ca ingrijorarile tale se amplifica si din cauza dorului si a faptului ca simti ca nu ai tu controlul asupra supravegherii copilului. Departarea te omoara, stiu, incearca sa-ti pastrezi linistea pana ajungi aici si, cand te-oi vedea cu puiul in brate o sa dispara toate problemele.
Cred ca e cumplit sa fii atat de departe de puiul tau. Eu ma simt rau si cand plec in oras si o las cu mamica acasa. Ba cred ca eu sunt mai dependenta de ea decat ea de mine. Simt ca imi da putere, cu ea sunt mai indrazneata, mai descurcareata si ma simt in siguranta. O sa-mi fie si mie greu la drumul asta asa departe de ea.

Ica tunsulica

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am vorbit cu Parpalak aseara. Sunt bine, tocmai plecau la cumparaturi. Paul e la fel de nazdravan si nu mi-a spus nimic despre vreo problema de sanatate, asa ca banuiesc ca e sanatos. Ea e putin suparata si ingrijorata ca isi cauta de lucru cam de mult si nu gaseste ceva sa-i placa. I-am spus ca intrebati de ea si a spus ca intra sa ne scrie dar vad ca a mai intarziat.
Pa!

Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

De multe zile ma chinui sa intru si sa scriu, ma tot urnesc cu greu din pat, ca am fost tare bolnava...dar nu am reusit...numai cand ma gandeam cate am de scris despre ingerasa mea creata si zambareata...ma apuca ameteala si ma culcam la loc!!!
Sa-mi fie rusine...nici macar nu am reusit sa ma duc cu ea sa cunoasca copii de la viitoarea ei cresa!!!
Sper ca voi reusii sa o inscriu pentru ca mai am aproape 2 luni si incep serviciul!!!!!!!!!!ce ma bucur...da ma gandesc ca bucuria asta e doar de moment...ca sunt muuuult mai pretioase clipele petrecute cu ea decat la serviciu!!!
Oricum, lucrez la nici 5 minute de casa si ea ma poate vizita cand nu va mai putea de dorul meu!!!!

Vedeti!!!! nici acum nu am reusit sa scriu mai nimic despre ea pentru ca sa trezit si vrea sa vada "boze" la calculator!!!!

Diseara intru si completez si au catalogul cu bb de mai

Va pupam si sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Am incercat s-o invat si eu pe Elena cum o cheama si cati ani are. zice ca are 9 ani, si mai nou, daca o intrebi cum o cheama tot 9 zice, chiar daca stie sa zica foarte clar si corect Elena

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput