Buna tuturor
Suntem deja in saptamana 31 si avem si Braxton Hicks si dureri de spate numai ca sunt din ce in ce mai dureroase. Joia trecuta am avut niste dureri pe metrou de chiar ca ma gandeam sa ma alarmez ca e cam devreme de nascut. Ce a fost interesant era ca aveam dureri progresive si de cateva minute. Doctorul mi-a spus ca e normal. Eu cred ca Andy e deja maricel pt opt luni aproape si poate saracutul se chinuie sa incapa...
Voi ati avut asa ceva?
Inca ceva, Andy meu e asa de activ pe parcursul zilei de nu imi sta locului burta, cum vine seara asa dupa 8, e liniste, asta e bine nu-i asa?
din burtica.
Bebelusul ar trebui sa aiba ritmurile de somn si veghe deja formate, probabil legate de ritmul tau (doarme in timpul digestiei tale si cand dormi tu...cazul ideal).
Iar durerile sunt relativ normale, dar totusi cresterea in intensitate a lor este putin alarmanta. E posibil sa coboare capsorul in bazin daca este in pozitie cu capsorul in jos, altfel poate se chinuie sa se aseze pentru nastere. Daca colul este lung si inchis, nu-ti face griji.
Nastere usoara si un bebe sanatos!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 21 saptamani + (DPN 1 august)