Rapiti in Irak

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aancutza spune:

Ziua buna,

ultima ora: Rapirea ziaristilor de la Prima TV, reglare de conturi intre oamenii de afaceri arabi? -- www.revistapresei.ro

P.S. Cei trei jurnalisti nu erau in delegatia lui Basescu, pentru ca Basescu a refuzat sa ia presa cu el.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Cine a trimis trupe acolo? Pai PSD - ul care acum striga in gura mare ca este impotriva trimiterii de trupe. Eu pser sa nu se inpamle o tragedie si sa le dea drumul alor nostri avand in vedere ca suntem o tara saraca si neinsemnata si comparativ cu alte tari numarul soldatilor nu este asa de mare. Darael ai dreptate in ceea ce spui, insa sa nu uitam ca soldatii de acolo au plecat de buna voie, pe bani si in urma consultarilor cu familia...au stiut la ce riscuri se supun. E revoltator ce se intampla de cand au intrat americaniii in Irak, pt. ca numarul civililor ucisi este extrem de mare, ca sa nu mai vorbesc de haosul care este in tara. Nu stiu cum or sa indrepte situatia pt. ca deja a scapat de sub control.
Despre inchisorile cu copii ati citit? Infiorator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Totusi, ceva e in neregula acolo. Tocmai citesc pe o lista de dicutii ca Simona Marinescu, oficialul roman in Irak, spune ca jurnalistul de la Romania Libera este in libertate si confirma ca ceilalti doi de la Prima TV au disparut, insa ... din hotel. Nu mai inteleg nimic, peste toate ramane insa faptul clar ca doi jurnalisti de la Prima TV sunt in acest moment rapiti. De cine? De ce? Probabil ca in scurt timp vom afla, sper din tot sufletul sa le fi furat cineva banii, actele, echipamentele si sa nu ii inchida sau tortureze sau doamne-fereste de mai rau!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Aflat la Pitesti,primul ministru a confirmat acum o ora rapirea celor trei ziaristi.
Colegii mei de la Prima(intreaga redactie) nu au dormit toata noaptea si raman in continuare pe baricade pana la noi informatii.
Sper din toata inima ca situatia sa se rezolve cat mai curand..

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asta ne trebuia noua, sa trimitem trupe in Irak. Ia uite unde era marea putere a lumii. Mi-e si greata!!!!!!!!!!!
Eu tot sper sa nu fie adevarat, bietii oameni. Sper ca guverul sa se trezeasca si sa retraga urgent trupele.Din cauza acestei decizii pot muri oameni.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

OOf fetelor!Nu e nici o cacialma,doar ca realitatea de acolo nu corespunde cu cer se arata la tv.sotzul meu e in Afganistan si intr-adevar a plecat de bunavoie impotriva vointzei intregii familii,si nici macar nu si-a vazut bbelusha.Li s-a spus ca vor fi instructori pe 6 luni si nu e nici un risc si pina la urma au ajuns acolo trupe de elita ca cica ar fi gresit translatorul!Oare???????
Si uite asa are 8 luni de cand a plecat si-i vijie gloantzele pe la cap in timp ce se anuntza ca toate-s bune si frumoase!
Numai eu stiu cum dorm noaptea!

Carmen& Anda
http://www.babiesonline.com/babies/a/andaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Cum sa glumesti cu asa ceva Dumnezeule??? Sper din suflet ca oamenii aia sunt bine si sa fie doar o neintelegere... dar cum naiba Prima isi expune oamenii asa? Nu stiu daca e adevarat tot ce se zice, asa ca nu iau 100% de buna faza cu "nici macar minima protectie", dar daca e pe bune cred eu ca cei de la Prima sunt cei vinovati...asta ca sa nu deviem catre PSD si alte alea.

Carmen, iti doresc tot binele din lume tie si familiei si o intoarcere cat mai grabnica a sotului sanatos tun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Nu sunt nici primii ziaristi care pleaca in Irak. Si nici ultimii...
Din pacate, asta e meseria: pleci unde ti se cere (incendiu, bataie, tornade, alunecari de teren, inundatii, razboi...) si uneori esti constient ca-ti risti pielea. De ce? Pentru ca cei care stau comod in fotolii uitindu-se la televcizor sau citind ziarele sa fie bine si corect informati.
Poti sa spui nu, atunci cind esti trimis. Nu esti soldat. Dar poti sa spui nu unui subiect ca Irakul? Marie Jeanne nu e casatorita si nu are copii, iar pentru el insusi un ziarist nu tremura niciodata...

Diferente de atitudine: in Italia, oamenii au iesit pe strazi, cerind guvernului sa dea rapitorilor suma ceruta pentru eliberarea unei jurnaliste.
In Romania, trei ziaristi rapiti devin subiect de birfa: o fi gluma de 1 aprile, e vina PSD-ului, mama a dat o declaratie suspecta.
Diferenta de stil: un ziarist strain nu pleaca niciodata intr-o zona de conflict fara sa aiba asigurare pe viata... Ai nostri, abia daca-si asigura aparatura (care costa!)...

Ei nu-si faceau decit datoria. Si mai sunt acum, ACOLO, ziaristi romani care fac acelasi lucru. De data asta, incercind sa-si salveze confratii.
Dumnezeu sa-i ajute!

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

???????????

marea putere a lumii

armata a intrat in Nato.... sau nu ati stiut....

ei sunt trimisi acolo pe bani (incepand de la 3000USD pana la 8000USD/luna) si ,daca vreti sa stiti in Irak ,nu se pleaca decat cu pile ,asa ca nu-i mai plangeti pe "bietii soldati", ca stiu sa aiba grija de ei.

mai citeste...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mda..m-am mai uitat la stiri..si probabil ca nu ar fi raliat toate posturile ro si unele straine la o pacaleala de 1 aprilie..ma intreb, daca in schimbul ziaristilor se va cere retragerea trupelor din irak , ce o sa decida mai marii tarii? :(

Mergi la inceput