Despre leganatul capului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Verifica daca nu cumva il doare ceva in zona capului ca sa stai linistita. In general am observat ca multi copii au tot felul de faze din acestea pana la vreo 3 ani.

Fetita mea din momentul in care nu a mai fost leganata la culcare (aproximativ la 1 an) a inceput sa se legene singura si a ramas cu acest obicei.
Vezi ca am mai pus si eu aceasta intrebare si atunci mi-au raspuns mai multe mamici. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3578&SearchTerms=sunt,ingrijorata

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

nu stiu cum isi leagana capul, dar am citit undeva ca daca-i stinga dreapta inseamna ceva carente de vitamine. la noi era valabila treaba. acu luam fier, acid folic si vita c.

anda & bb edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Iuliana si Claudiu va multumesc din inima ptr ca ne-ati raspuns asa de prompt si ne-ati linistit!
Claudiu este ff activ, pe la 4luni 1/2 s-a rostogolit de 2 ori adica cu 360 de grade si a cazut din patul nostru, noroc ca nu e sus, e la 25-30 cm si pe jos e covor; el cam face totul dintr-o data: acum il vezi ca vrea sa manance cu canita cu cioc, acum nu mai vrea decat direct din ea.
Dar am deviat de la subiect un pic la urechi nu are nimic, m-am uitat si daca l-ar durea, ar plange.
Multumesc tuturor, multumesc Marius, sunt linistita, multasanatate tuturor bebicilor, pupici lor si daca nu mai scriem week-end placut!

Iuliana si Clauditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Danutz da din cap "nu" cand nu-i place sau nu vrea ceva, dar sunt fff multe cazuri cand umbla prin casa cu capul aplecat nitzel si fluturandu-l sau, in general, rotindu-se. In aceste cazuri, pana nu-i trece lui, eu n-am ce-i face, pt ca am inteles-o ca o face din placere sau sa ma contrazica (1 an 4 luni).
Sanatate si nu va faceti griji!!! Daca ar avea ceva la urechiuse, cred ca ar plange!

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

Mergi la inceput