oare ce am?

oare ce am? | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

sambata noaptea m a durut stomacul ingrozitor ..am luat medicamente si a mai cedat...
duminica am dorit toata ziua iar luni am fost pe punctul sa lesin ...m am dus la medicul de familie..:

tensiune 9 cu 5 la 21 de ani...
mi a palpat abdomenul si m a durut in mare masura
mi a ascultat inima si mi a zis ca sunt tahicardica.

mi a recomandat un EKG l am facut si am tras cu urechea ce vb asistentele..se pare ca am o dereglare de ritm..sau ceva de genul asta.
urmeaza sa
imi ia analize

fac investigatii la stomac..adica inghitit bariu si ecografie generala stomac plus abdomen...

sincer nu stiu ce sa mai cred..ametzita sunt si acum plus ca mai sunt si ingrijorata..nu stiu ..as vrea sa ascund ce simt dar nu am cum..si pana o sa aflu ce si cum e cu mine...as avea nevoie de ..un pic de putere..de incurajari..

niciodata nu am spus atat de direct...dar acum..ma simt atat de ciudat...

sper sa nu am nimic grav.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai spune-ne ce rezultate ai de la investigatii..si daca acum iti e mai bine..burtica te doare peste tot sau mai mult intr-un loc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by megbeng

mai spune-ne ce rezultate ai de la investigatii..si daca acum iti e mai bine..burtica te doare peste tot sau mai mult intr-un loc?

MOMENTAn stiu doar CA INIma are atari tulburari de ritm
Stomacul ma doare cu totul ...
De simtzit ma simt cumva mai bine ...adica simt ca imi revin..e devarat ca fac non stop ceva ca sa nu am timp sa ma gandesc la ce as putea avea...:d
rezultatele le voi avea saptamana viitoare...cand probabil mi se va prescrie si pumnul de medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

salut danna!
si nu fi ingrijorata! tensiunea mica nu e nimic rau... eu am de obicei am 9 cu 5, in timpul sarcinii am ajuns si la 8 cu 4 (asta chiar a fost nasol).medicul meu de familie zice ca noi, astia hipotensivi, o sa traim mult. si tahicardie, are multa lume, mai ales la varsta ta. nu te alarma. poate ai avut parte de emotii intense, poate te-ai stresat foarte rau, si de aici sunt normale durerile de stomac (eu uneori vomit de emotie).
te rog mult, nu te alarma.poate oboseala, poate si teama, si panica asta legata de analize, te face sa nu te simti prea bine. linisteste-te.
eu am uneori intepaturi in zona inimii, alteori o durere ce nu ma lasa sa respir, am fost la medici si mi-au spus ca sunt doar contractii ale muschilor intercostali. deci, uneori, ne alarmam degeaba.
cu stomacelul, vezi sa nu fie de la stres sau de la oboseala. sau daca e ceva, maximum o gastrita, si asta trece repede si cu regim.
hai, fi curajoasa. si linisteste-te. sunt 100% sigura ca rezultatele vor fi ok.
si sa stii ca suntem aici. unele la distante mai mari, altele la distante mai mici, dar mereu aproape una de cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Esti operata de apendicita?
Stiu k de la apendice poti avea dureri de burta !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rocado

nu ...dar ma doare sus stomacul ..:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by danna2002

quote:
Originally posted by rocado

nu ...dar ma doare sus stomacul ..:D

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

mai, sa stii ca, din pacate si durerea de apendicita poate sa iradieze tocmai la stomac sau in alte locuri neobisnuite...cum iti mai e? cu mersul la buda cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Dana si eu am o duresre in partea stanga sub stomac si mi-a pus un diagnostic provizoriu de "colon iritabil" si m-a pus sa merg sa-mi fac eco. Maine ma duca la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma spune:

danna ai spus foarte putine lucruri despre problemele tale de sanatate.

durerile de stomac cum au fost? cat au durat? au iradiat spre alte zone? ai avut si alte simptome? ma refer la greturi, varsaturi, dureri de cap, scaune diareice sau constipatie, etc. contextul in care au aparut durerile de stomac?? ai servit o masa copioasa?
ai mai avut dureri de stomac in trecut? te stii cu gastrita sau ulcer?

au mai revenit de sambata noaptea simptomele care te-au deranjat?

ce rezultat ti-au dat la examenul radiologic cu bariu si la echografia de abdomen?

banuiesc ca ti-ai facut si un set de analize din sange: hemoleucograma, bilirubina, transaminaze, uree, creatinina, glicemie,calciu, magneziu, fier...etc
+ examenul sumar de urina.

sunt sigura ca medicul tau de familie o sa foloseasac toate mijloacele de care dispune pentru a ajunge la un diagnostic si un tratament daca este necesar.

iti doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verzica spune:

Dana, nu te mai gandi la ce-i mai rau. Stii cum se spune, ca ne atragem singuri energia negativa sau pozitiva prin felul cum gandim. Eu, sunt sigura ca nu ai nimic grav! Uite, si mie mi se mai intampla sa ma intepe inima sau sa-mi bata foarte puternic si apoi imi trece. Doctorul spune ca sunt normale aceste intepaturi sau mici dureri, ca se contracta muschii, etc. Mai ales ca tu esti foarte tanara. Cat despre durerile de stomac, s-ar putea sa fie si din cauza alimentatiei. Poate ca ai mancat ceva mai greu de digerat pentru stomacul tau sau cine stie.
Oricum nu-ti face griji!
Suntem alaturi de tine! Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

azi am facut analize de sange ..si am fost la gynecolog...cert e ca am doar o rana pe col de care stiam pt care mi a luat un papanicolau urmand o colposcopie, un tratament local, si o cauterzare..

luni imi fac bariul..si eco la stomac si abdominal..

rau nu ma mai simt in aceeashi masura..poate si pt ca ma mai duc si eu pe la medic ..si aflu ca nu e atat de rau precum credeam..

sarumana de sprijin

Mergi la inceput