Relatii la serviciu?(3)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44070&whichpage=1" target="_blank">Relatii la serviciu?(2)
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze
Raspunsuri

Maruta spune:
pai daca ai de gand sa printezi subiectul ...
Dana esti o fata super si daca as fi fost "balbat" as fi avut eu grija sa nu mi te rapeasca nimeni!
ma gandesc care cozonac io place ?? cu nuca, cu rahat ??
si as vrea ca acest "balbat" sa fie deosebit, un om bun, curat la suflet, cinstit ... si daca e sa fie cu tine sa te iubeasca si sa te respecte
Danuta
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

bidiloi spune:
Mai da un semn Danuta- asteptam sa vedem ce s-a mai intimplat cu tine (adica cu voi doi! ) astept ...cu nerabdare sa mai povestesti!

daniela_daneza spune:
Buna fetelor!
De inatmplat nu stiu daca s-a mai intamplat ceva , dar am avut curaj sa ii dau un mesaj saptamana trecuta , cand a fost el plecat la Constanta.Mesajul era asa:"Buna dimineata!Ma gandesc la tine si iti tin pumnii.Bafta maxima!Dana." Cica l-a fi pus pe ganduri ac. mesaj, nu stia cum sa il interpreteze cica....mai ales partea cu " ma gandesc la tine.....Stiu asta de la un alt coleg , un tip mai in varsta asa la vreo 45 de ani si cu care eu ma inteleg super si caruia i-ar fi aratat seful mesajul....si care cica se cunoaste cu el de vreo 15 ani.....Initial i-am zis ca merg si eu cu el la Ct , m-a intrebat de ce ,i-am zis ca am de semnat un contract, dar daca crezi ca poti tu nu am nimik impotriva..Zice : bine vedem , vb la tel.Zice : s-ar putea sa plek f. de dimineata , la care eu ii raspund :si crezi ca am vreo problema in a ma trezi de dimineata?" a ras....asta era mai de dimineata la telefon.Pe seara a trecut pe la showroom dar mai erau si alti colegi si nu am mai zis nimik, mi-a zis sa ii notez cu cine trebuie sa se vada .....
Nu a pomenit nimik de mesaj, desi am vb la telefon chiar in ziua cand era la ct.
Dar nu a mai venit pe la showroom de atunci , am vb la telefon.....in prima zi dupa ce i-am trimis sms -ul parca a fost mai protocolar dar de sambata si-a revenit...
Eu cred ca ii e teama sau nu stiu ce sa zic, dar important este ca l-a macinat mesajul....
Astept pareri!
Va pup!
Maruta, mie imi place cozonacul cu nuca!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

piticasigogosica spune:
Dana
E clar ca el stie ca tu esti indragostita de el,dar s-ar putea ca "teama" lui sa vina tocmai din faptul ca ai facut tu mereu primii pasi.Poate el e barbatul vanator si nu accepta sa fie vanat si de aceea nu face decat sa zambeasca pe sub mustati(daca are)cand tu ai dai semnale.
Faptul ca acel cineva ti-a zis ca l-a pus pe ganduri e ceva,dar te sfatuiesc sa nu ai incredere in colegii de serviciu in privinta asta(chiar daca tu spui va intelegeti bine).Oricum ei vor sta in garda fiindca daca tu te vei cupla cu seful alta va fi "pozitia" ta si nu stiu daca le surade,plus ca barbatii barfesc mai mult decat femeile!!!!
Si daca tu ceri pareri despre el si reactiile lui colegilor tai cu atat mai mult el se va pune in garda,fiindca nu va stii ce sa faca plus ca misterul ...dispare.
Parerea mea!
Iti tin pumnii...
PS Eu te-as fatui "sa te dai la fund" o perioada,sa nu-i mai spui nimic(mesaje,apropouri) si sa fi excelenta profesional.Daca el va da semne sigur esti pe calea cea buna.
IRI SI IRIS...

daniela_daneza spune:
Iri, sa stii ca nu vb despre el cu alti colegi decat la modul profesional , chiar si cu acel coleg.....Acel coleg m-a intrebat de sms si atat , nu am dezvoltat subiectul.....Stiu ca toata lumea e invidioasa si nu am incredere in nimeni.....Oricum am fost f. protocolara in ultimile zile dar profesionista....Nu l-am mai vazut de miercuri si ieri ar fi trebuit sa merg la fabrica unde as fi putut sa il vad dar nu am vrut sa ma duc....ma dau mai inabordabila acum.....Vom vedea.....
Dana

SIMONABB spune:
si tu ce i-ai raspuns colegului, relativ la SMS ?
E faina povestea ta, Daniela. Sa stii ca o citesc cu sufletul la gura si-mi aduc aminte si eu ...
http://community.webshots.com/user/simonabb

Maruta spune:
pai daca-ti place cu nuca ... cu nuca sa fie !
mi-a placut mesajul ... pe gustul meu
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

daniela_daneza spune:
Pesti
Vineri, 1 aprilie 2005
Este o zi superba pentru a lua decizii. Cand e vorba de luarea deciziilor, ca peste, te hotarasti cam greu. Dozeaza energia generata de conjunctura planetara de astazi si fa o lista cu deciziile pe care trebuie sa le iei si rezolva-le una cate una. Nu te teme ca gresesti. Mai bine gresesti decat sa ratezi tot, nu crezi?
ASTA APROPO DE DECIZII.......
Dana

daniela_daneza spune:
Avand in vedere ca maine este 1 APRILE, si e ziua pacalelilor ce ar fi sa ii fac o farsa sefului?
Aveti vreo idee?
Dana