Ajutor! Tratament homeopat pt. alergie!!!!

Ajutor! Tratament homeopat pt. alergie!!!! | Autor: scarmanus

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Rog moderatorii daca e cazul sa mute subiectul intr-un forum cu mai mare "audienta", avem o problema de alergie la pisici care se inrautateste pe zi ce trece (e vorba de sotul meu). Simptomele sunt tuse seaca, nas infundat si respiratie dificila mai ales in pozitia orizontala, simptome care se amplifica mai ales seara. Am fost la medic si pe langa spray-ul costisitor ce i l-a dat nu i-a rezolvat problema, ne-s zis sa ne descotorosim de mate, ceea ce evident nu putem face (daca nu ma credeti uitati-va in album si o sa intelegeti de ce ). Stiu ca in principiu orice se poate rezolva cu ajutorul terapiilor complementare, de aceea vreau sa va rog tare mult sa ma ajutati cu un sfat sau un tratament homeopat care sa-l ajuyte pe sotul meu sa scape de alergie la pisici. La inceput n-a fost asa (avem pisicile de un an numai), credeam ca i s-a obisnuit organismul la noile conditii de mediu, insa acum a inceput in forta alergia si nu stiu ce sa fac. Please, help, cred ca e groaznic ce i se intampla.
Rog pe cei tentati sa nu-mi spuna ca trebe sa scap de pisici, intai vreau sa incerc ceva homeopat si apoi ne mai gandim ce e de facut daca nu trece nicicum.
Multumesc frumos.

scarmanus

Pisicile mele
Gradina mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu pot sa te ajut decat cu un cabinet care este la Piata Alba Iulia(undeva pe partea stanga cum te duci de la Uniri).
Sanatate.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Paula, multumesc, dar nu cred ca voi ajunge vreodata acolo. Ma intereseaza ceva care poate ati aplicat si voi si a dat rezultate.
Mai astept. Va rog, e important....

scarmanus

Pisicile mele
Gradina mea
_
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

In Ro exista un remediu homeopat care se numeste chiar "Par de pisica" special facut pentru genul de alergie despre care vorbesti tu. La acesta se adauga in mod obisnuit remediul constituitional care insa nu il pot recomanda decat pe baza unei discutii fata in fata cu sotul tau.
Am sa caut remediul si am sa incerc sa ti=l trimit. Cand il am te anunt ca sa imi dai pe PM adresa ta. OK???

Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm
http://www.divertastore.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Draga Scarmanus,

Sa stii ca este foarte periculos sa tii "factorii alergeni" mereu in contact cu persoana alergica.

Inainte de orice tratament este nevoie sa indepartezi cauzele.
Ati facut testele de alergie? Exista vaccin pentru alergie la par de pisica dar trebuie sa fie facute testele.

Multa sanatate,
Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona spune:

Am fost alergica timp de mai multi ani...alergii diverse, de la mancare, pana la praf, polen, detergent etc si am reusit sa scap acum 11 ani, cu tratament homeopat la dr. Chirila Maria. Stiu ca acum are o clinica Naturalia in Voluntari. Iti recomand cu incredere tratamentul d-nei Chirila.
simona
ps. O perioada am fost alergica la mucegaiul dezvoltat pe pamant de o muscata care o aveam in camera...d-na doctor mi-a recomandat sa o mut o perioada din camera pt era factor declansator de alergie...asa ca, spre binele tau, poate gasesti un camin temporar(frati, parinti) pisicilor, pana rezolvi cu alergia.
sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona spune:

scuze, acum am vazut ca nu esti din Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Simona, cam in cat timp de la luarea tratamentului homeopat, ai simtit o ameliorare ? Eu urmez unul tot pt. alergie (nu se stie la ce, nu a iesit nimic la teste) si inca nu simt ca mi-e mai bine.
E drept ca am doar o luna de cand am luat grauntele si stiu ca aceste tratamente isi fac efectul putin mai greu.
Saptamana urmatoare merg la control din nou, dar sunt curioasa tu la cat timp ai inceput sa te simti mai bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by oana_mm

In Ro exista un remediu homeopat care se numeste chiar "Par de pisica" special facut pentru genul de alergie despre care vorbesti tu. La acesta se adauga in mod obisnuit remediul constituitional care insa nu il pot recomanda decat pe baza unei discutii fata in fata cu sotul tau.
Am sa caut remediul si am sa incerc sa ti=l trimit. Cand il am te anunt ca sa imi dai pe PM adresa ta. OK???

Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm
http://www.divertastore.com

Oana, , mai este deci o speranta!! Doamne, cat ma bucur!! Noi venim in tara in iulie, nu mai e chiar asa de mult, daca nu ti-e prea greau te rog tare frumos sa cauti produsul respectiv si sa-mi dai de stire daca il gasesti, sa-ti dau adresa unde sa mi-l poti trimite. Este intr-adevar eficient? Ma mir tare de sotul meu ca are simptomele astea, practic de cateva saptamani nu poate trai fara spray nazal, tusea nu se mai pune, ma mir, zic, fiindca inainte au fost si au trecut simptomele. Ma intreb retoric daca nu cumva si polenul are un cuvant de spus, la noi este o explozie florala neverosimila, si desi ii zic ca s-ar putea sa fie corelata cu polenul alergia, el da inainte ca nu si nu, ca recunoaste simptomele.
Of, mare incurcatura, nu ma vad fara pisici ( e altfel nici pe el).

scarmanus

Pisicile mele
Gradina mea
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Scarmanus, alergia e maladie psihosomatica N-or fi numai mitoastele cauza...
Sanatate maxima sotului!
tie si mitelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir2 spune:

quote:
Initial creeata de scarmanus

Dragele mele,

Rog moderatorii daca e cazul sa mute subiectul intr-un forum cu mai mare "audienta", avem o problema de alergie la pisici care se inrautateste pe zi ce trece (e vorba de sotul meu). Simptomele sunt tuse seaca, nas infundat si respiratie dificila mai ales in pozitia orizontala, simptome care se amplifica mai ales seara. Am fost la medic si pe langa spray-ul costisitor ce i l-a dat nu i-a rezolvat problema, ne-s zis sa ne descotorosim de mate, ceea ce evident nu putem face (daca nu ma credeti uitati-va in album si o sa intelegeti de ce ). Stiu ca in principiu orice se poate rezolva cu ajutorul terapiilor complementare, de aceea vreau sa va rog tare mult sa ma ajutati cu un sfat sau un tratament homeopat care sa-l ajuyte pe sotul meu sa scape de alergie la pisici. La inceput n-a fost asa (avem pisicile de un an numai), credeam ca i s-a obisnuit organismul la noile conditii de mediu, insa acum a inceput in forta alergia si nu stiu ce sa fac. Please, help, cred ca e groaznic ce i se intampla.
Rog pe cei tentati sa nu-mi spuna ca trebe sa scap de pisici, intai vreau sa incerc ceva homeopat si apoi ne mai gandim ce e de facut daca nu trece nicicum.
Multumesc frumos.

scarmanus

Pisicile mele
Gradina mea
_

nu este de gluma!
daca nu vrei un sot infirm, atunci alunga pisicile.de ce nu te duci la un alergolog?la noi te poti duce la spitalul Malaxa la sectia alergologie.acum depinde si de tine la care tii mai mult, la el sau la pisici.

Mergi la inceput