Mamici de iulie-august 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata burticute,
va scriu prima data si apoi voi citi ce ati scris, ca altfel numai la amiaz va ajung din urma. Am vazut ceva interesant pe pagina asta, parca e bagajul de spital...?
Sper ca toata lumea se simte bine si bebeii nostrii sunt saltareti.
Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna dimineata burticute!

In primul rand vreau sa urez multa sanantate celor care au probleme. Sa stea cumintele si sa isi revina repede.
Felicitari fetelor care au aflat ce culoare au carucioarele lor. Nu mai scriu lista pt ca sunteti multe si nu vreau sa uit pe cineva.
Multumesc si eu pt listele cu cele necesare pt nastere si dupa. Eu mi-am salvat lista ca nu cumva sa o pierd si o voi folosi ceva mai tarziu cand o sa incep sa fac aprovizionarea.

Am vazut ca ati discutat de contractii dureroase si nedureroase. Anis nu esti singura nelamurita Eu cred ca am fost indusa in eroare de bebelina mea de cateva ori. Am simtit atunci ca mi se intareste foarte tare uterul in partea de jos, nu era dureros dar crea o senzatie de discomfort care trecea in scurt timp de la sine. Dar astea nu erau contractii. De fapt bebelina mea se impinge uneori in burtica asa de tare ca am senzatia ca vrea sa iasa prin piele afara. Se intinde ca o pisicuta proaspat trezita din somn. Can face miscarea asta in stanga sau in dreapta e usor sa imi dau seama despre ce e vorba ca se vede clar si pe burtica, dar cand se impinge in partea de jos e cea mai ciudata senzatie. Norocul meu e ca oboseste repede (cel putin eu asa interpretez) si nu are putere sa impinga mult timp.
Voi ati simtit asa ceva pana acum? ca v-am vazut vorbind mai mult de suturi si pumni. Imbranceli nu primeste nimeni?

va pup

cami si zuza mica din burtica 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

"neata,

Truli-luli ....si eu sunt imbrancita , chiar si cand ma asez pe o parte si nu ii convine ei...se creaaza ca o presiune si daca pun mana e tare si nu pot sa stau pe partea aia..daca modific pozitia..totul e ok.

AniS si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by corbioana

Boga multumesc frumos Nu stiu cum va fi ca eu experimentez iar cu dulciurile nu le am deloc la gatit...acum de cand cu bebe...uffff vad ca-i cam plac ce ma enerveaza...
Nu stiu zau cum e cu kg ca si pe mine ma sperie rau faptul ca de aici incolo se ia grosul de kg.

Ioana
sapt.24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

LA MULTI ANI !
Sa-ti traiasca sotiorul ,sa fiti fericiti si sa va iubiti!
Si nu uita sa ne trimiti o feliuta de tort
!

CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Multumim pt listuta, ne va ajuta mult pe cand vom naste.

Sunt minunate sensatiile cand se misca bebele, dar si neplacute momentele cad da efectiv in rinichi sau ficat; eu am patit de multe ori; are o forta de-ti taie respiratia si simti intepaturi in ficat de nu mai sti cum sa stai, dar totul trece in 2 sau 3 minute; al meu baietel e f.f.f. activ dimineata la servici si seara acasa.

Sanatate multa celor care au probleme; multumim Razvan pentru vestile despre Bebestrumfita si o asteptam cat mai curand printre noi.

Fetele din Cluj ce stiti despre centrul din Gheorgheni unde se face gimnastica pentru gravide? Merge cineva sau ati vrea sa mergeti? Stiu ca e pe Nicolae Titulescu, dar nu stiu de la cate saptamani putem sau trebuie sa mergem.

Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Anca Micaela

Dragele mele,

Am pus cateva poze de-ale Emei. Se pot gasi la urmatorul link: http://community.webshots.com/user/AncaMicaela
In rest, noi suntem bine, avem 12 zile; azi am fost la doctor si mi-a scos firele si a fost multumit de cum ma prezint.
Ema e mancacioasa dar nu mai doarma chiar asa de bine... Se pare ca dormea de la icter, nu (doar) de la bun simt Dar nu ma plang. Cata vreme e sanatoasa, e bine.
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: cum se mai poate stimula lactatia, in afara de ceaiuri de fenicul si Galactogil? Mai stiti ceva?
Eu am avut viroza si timp de 2 zile am intrerupt alaptarea (la recomandarea pediatrului), iar acum, cand m-am facut bine, am constatat ca nu (prea) mai am lapte; fetita suge - o pun la sani la fiecare masa - dar pare mai mult un exercitiu... V-as fi recunoscatoare pentru sfaturi de le cele care au avut experiente similare. Nu vreau sa renunt la alaptata atat de repede. Va multumesc anticipat!
Numai bine tuturor, burtici, mamici si mai ales BBi!

Anca Micaela si Ema Ioana

Draga Anca,
Sa-ti traiasca frumusetea mica,sa fie sanatoasa si fericita!
Referitor la stimularea lactatiei,cea mai buna solutie este alaptarea cit de des cu putinta,chiar si la 1 ora ora si jumatate,dupa cum vrea bebe sa pape si in plus lichide multe,iar cu jumatate de ora inainte de masa bebelinei un ceai caldut,care ajuta foarte mult
.

CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Felicitari Giana si casa de piatra. Esti tare frumoasa cu burtica. Multe bucurii si sanatate tie, sotului si proaspetei voastre familii

Ioana La multi ani!, sa-ti traiasca sotiorul si sa va ganditi si la noi cand mancati tortul ca si noi suntem tare pofticioase la dulciuri. Cred ca ar cam trebui sa ma opresc pt ca eu zilnic mananc ba bomboane, ba inghetata, ba cozonac de la mama.....buuuuuuuuuun tare. Si burtica creste, si kilogramele se aduna de la o saptamana la alta.... Tre sa vad ce-o sa fac.

Am vrut sa postez si eu poze cu burtica astazi si mi-am adus aparatul foto cu mine. Dar cand sa descarc pozele din el, surpriza!!!! am uitat sa le iau Dar lasa ca tot le aduc eu pana la sfarsitul saptamanii....cred.

Va pup pe burticute

cami si zuza mica din burtica 20s+

Mergi la inceput

Ioana sanatate multa si viata vesnica ii urez sotului tau si cand va va fi mai greu sa va fie ca si acum.....
Sa ne spui cum a fost tortul, dar sa nu ne zici din ce era ca ne faci pofta. Daca inainte nu ma dadeam in vant dupa dulciuri, acum imi plac la nebunie si as manca non stop, dar ma rezum la o coscuta de cioco /zi, nu mai mult ca ingrasa si nu e nici hranitoare in cantitati mari.

Eu de abia astept sa nasc si sa imi aduc bebele acasa sa-l vad in patutul lui, care e deja montat in camera si-l asteapta.... Imi da putere acel patut, cand il vad uit de durere sau cel putin devine ami suportabila...

Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza burtici si o zi fara dureri si batai de cap!! Si pe mine m-a durut usor burtik dimineata chiar jos de tot asa in parti speram sa nu fie de rau, sa fie doar uterul care se mai lateste.
Razvan transmite-i multa sanatate strumfitzei si sa fie bine de tot si ea si bebe si cat mai curand acasa!
Cristina, Truli_luli multumesc de urari m-am gandit la voi toate cand am facut tortul. Nu a iesit el grozav ca l-am facut cu blat cumparat (sunt cam sfaramicioase) ufff si ma cam enerveaza dar ...ce sa facem...in schimb gustul minunat!

Va pup,

Ioana
sapt.24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

URMATORUL CAPITOL:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46227

AniS si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput