bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Viktoria spune:
Salut fetelor,
Bestutza eu am iesit cu Clara la plimbare din a treia zi dupa nastere.Am fost cu ea la spital sa-i ia singe din piciorus, pe urma am umblat cu ea pe la primarie etc. Si mama a zis ca sint nebuna insa aiceea e normal asa ceva sa iesi cu puiutul afara. saptamina asta am fost si ungaria cu ea si nu a plins deloc.
Adita ma bucur ca te descurci bine cu copilasii si sint toti cuminti.
Alina asa cum ti-au spus fetele nu cred ca vei dormi o noapte degraba, deoarece in curind le apar dintii, pe urma uni fac febra de la vaccinuri si uite asa ai tot timpul o noapte alba. Incearca sa te odihnesti peste zi cind doarme si Mandy.Clara e bine, doarme noaptea . In curind mergem din nou la control la pediatra.Acuma sarbatorim primele Pasti a lui Clara .
Alina Gabriela tu cum ii spui fetitei tale? Clara sau Ioana?
oana ce mai faci? CUm o mai duce Seb? SPer ca sinteti bine sanatosi cu toti. Cind vrei sa faci botezul lui Seb?
Un sfirsit de saptamina placut
saphir si Alpiticot aveti niste copii minunati, sa va traiasca si sa sa fie sanatosi.
saphir spune:
Multumesc fetelor. Sa ne traiasca pruncii si sa fie sanatosi.
Eliy, dupa masa de pranz, daca nu picam de somn as vrea sa ies si eu nitel afara la soare. Dar foarte cald nu e, e inselatoare vremea,la umbra e chiar racoare.
Eu i-am nascut pe amandoi copii la Ihilov si am fost tare multumita de personalul medical si de conditiile din spital.
Tu in ce zona a Tel Aviv-ului stai?..si iti multumesc ca ma consideri prietena ta
Mami Saphir si pruncii
http://community.webshots.com/user/climamos
eliy spune:
eu stau chiar langa Tahana Mercazit, nu o zona ff buna sa zic asa dar peste vreo 3 luni trebuie sa ma mut,nu stiu unde ramane de vazut.tu unde stai?daca stai aproape si vrei na-i vrea sa ne intalnim odata sa ne cunoastem?mi-ar prinde bine o prietena"mamica" ca si mine.te pup.
crinuta spune:
Saphir, pai de tine m-a apucat. Ti-am spus ca eu ca mi-a ramas gandul la tortul lui Amos, asa ca trebuie sa iti multumesc ca mi-ai dat acest imbold si indirect.
Spune-mi si mie cum ai reusit sa ajungi iar la greutatea initiala?
Io asa nu ma mai joc. Adica e frumos? Eu ma chinui de 3 luni si mai nimic si altii dau jos hop-top.
pupici
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Nu pot crede ca merge forumul. M-am umplut de nervi zilele astea, mai ales ca in ultima vreme se intampla tot mai des sa nu mearga.
Crinuta si Rayan
saphir spune:
Merge forum-ul!!!
Bine v-am regasit!!!
Crinuta, eu nu am probleme cu datul jos al kg...mai greu e sa le pun sau sa ma mentin la o greutate dorita. Fac parte din categoria aceea de mananca tot ce vor si cand vor si nu se ingrasa
Eliy, nu stai departe de unde stau eu, in 10 min cu taxiul sunt in Tahana. Sincer mi-ar place tare mult sa ne vedem, dar din pacate timpul si mai ales ca eu cu astia 2 mici nu prea pot pleca, ma impiedica, cel putin deocamdata sa ne cunoastem personal.
Si cu Sara tot vreau sa ma vad de o gramada de vreme si nu apuc.
Poate organizam odata o intalnire in 3 si in felul asta ma urnesc si eu
Mami Saphir si pruncii
http://community.webshots.com/user/climamos
PatriciaArdeleanu spune:
Merge forumul, slava domnului! ce dependente sintem, nu-i asa?? o sa se blocheze iar acum
Crinutza, hai ca mi-ai facut pofta. cind mai faci, sa ma inviti si pe mine
Elyi, Saphir, ce frumos trebuie sa fie in perioada asta in Tel Aviv!! Cald, frumos, la mare...Eu am fost o saptamina exact in perioada asta in vacanta, mi-a placut f. mult, am vizitat toata tzara aproape dar am stat in Tel Aviv, pe un bd. paralel cu faleza (primul, ceva cu s, nu mai tin minte), o zona f.f. frumoasa. eu chiar facusem si baie, ce e drept, la Marea Moarta, unde era mult mai cald...
Si acum am in ochi pomii aceia infloriti in rosu...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=90e9
Leta spune:
Buna, mamici
BB este bine, nu s-a mai albit ca in ziua vaccinului, manica, este vesela, sanatoasa.
De azi am inceput diversificarea (la indemnul si sub controlul pediatrei). Dimineata i-am dat o lingurita de suc de mere, dupa amiaza o lingurita de suc de morcov. Marul i-a placut, morcovul nu.
Acum trebuie sa urmarim daca face kk normal si sa "avansam".
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea
oana cretu spune:
Viktoria, merci ca te gandesti la noi, suntem bine, ne plimbam, mami s-a enervat pe forum, ca nu mai aveam vesti de voi, si imi lipsiti cand nu va citesc o zi. Botezul il facem dupa Pasti, tot am amanat in speranta ca vor veni si ai mei, dar se pare ca nu vor putea, serviciul ii impiedica.
Va mai scriu eu zilele astea, sper sa am timp, ca, orice clipa o petrec cu el, iar cand doarme, fac mancare, ordine prin casa, calc...sau adorm si eu.:)
Va pup dulce!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."