Buchetul miresei
Raspunsuri - Pagina 9
roxy79ro spune:
Shi eu voi avea aranjamentele pentru mese tot din crizanteme.Sunt shi frumoase dar shi foarte rezistente.Cat despre buchet...nu m-am hotarat inca.am vreo 4-5 modele in cap.
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
Iael spune:
Mie imi plac toate florile. Pentru buchet m-am gandit la trandafiri crem .Dar mi-ar placea sa fie si din lalele sau orhidee.
Mary13 spune:
Aveti dreptate, sunt rezistente crizantemele, si sunt o.k. si ca pret. Dar parca sunt prea de toata ziua, parca pentru nunta, care este un eveniment atit de special, crizantemele sunt un pic cam banale. Insa sunt o alegere foarte buna ptr buchetele de genul celor cimpenesti.
krelia spune:
Parca parca, ma bate gandul sa-mi fac un buchet din crizanteme din acelea colorate (olandeze), pentru cununia civila . Sau, de ce nu, din flori de camp, sa fie oarecum in contrast cu cel de la cununia religioasa, nu?
Pupuri la fete
Je
I wanna lay you down in a bed of roses.......
Mary13 spune:
Buna Krelia. Mi se pare o idee excelenta in a avea buchetul de cununie din flori de cimp. Cred ca florile de cimp au ceva copilaresc si ingenuu. Ai putea de asemenea sa presari citeva spice de griu. Si intradevar un asemenea buchet de cununie vine in contrast cu cel de mireasa, care e mai elaborat si mai sofisticat. Mai sunt niste crizanteme foarte frumoase verzi, ca niste nasturasi, ar arata super cu spice de griu si eventual alte flori in nuante de grena.
krelia spune:
Fetelor, stand si "rumegand", mi-a venit o alta idee...cum credeti ca ar arata un buchet din magnolii? Oare s-or gasi la florarii, oare s-o putea face buchet din ele..si mai ales, oare, cat o costa firul? ....somebody stop me! Nu ca as renunta la crini, dar asa...ca chestie
Je
I wanna lay you down in a bed of roses.......
Karin13 spune:
Da Danna ai dreptate, am fost si eu la "Splendor", am impresia ca e in P-ta Romana, langa hotel Duke, sau le incurc? Ca nu tin minte niciodata numele florariilor.:(
Intr-adevar mi-au aratat ceva ce nu am mai vazut nicaieri.
Acolo e deja alceva, am vazut niste buchet originale si super-avangardiste. Nu stiu pe unde s-or fi scolit fetele alea.
Cat despre buchetul de crizanteme, cred ca e cam simplut pt zilele noastre.
ralucah spune:
Andreea scrie-mi pe pm din ce doresti buchetele si lumanarile si iti transmit un calcul mediu.
La o rochita crem merge si buchet rosu - grena (pentru o mireasa putin mai excentrica) dar si portocaliu. Anul acesta se poarta culoarea in buchet, atat timp cat este in concordanta cu rochita.
Crizantemele de care se vorbea mai sus - care seamana cu niste nasturasi verzi se numesc santini.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
alexia28 spune:
Raluca, pupici.
Deci merg trandafirii portocalii. Pt ca multe cunostinte au strambat din nas cand au auzit ce culoare vreau pt buchet.
Si pt cununie vreau un buchet cu multi irisi albi.
krelia spune:
Buna si tie, Mary13. Si de altfel, tuturor!
Iar ideea ta cu spicele de grau nu-i rea...nu-i ra deloc! Multam pentru pont, e chiar bun de retinut!
alexia, lasa cunostiintele si ia ce-ti place tie si iubitului tau! Mai ales in materie de garderoba, flori, invitatii...etc.
Krelia...viitoare printzesita