Bebelusi de sept-oct 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mihaela, fa-ma sa inteleg...ca vad ca-s mai toanta ... "punga" daia se da separat? adica nu e odata cu caruciorul? Te intreb pentru ca tot asa, am vazut si eu cateva carucioare hoate, dar nu aveau punga... deci punga o cumpar separat????

anamari nu stiu daca este si in Romania Intellitainer, ca eu l-am primit din america! Nu am vazut pe aici.

Ce sa va mai zic ? M-am calmat... si asta e bine.Si cam atat. Ma duc sa ma mai uit la pozicile voastre ca mai toate a-ti anuntat noutati!
si cu ocazia asta pun si eu cateva poze facute astazi cu voinicul meu!

pupici la toate!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eu sunt cu nervii in pioneze. Bebelina a inceput iar sa vomite iar azi a vomitat de 2 ori inclusiv lapticul baut seara...doar 100 ml si 30 ml ceai.
Pe langa asta anuntam ca ne-a iesit si al 4-lea dinte si am avut maraieli cat trebuia sa avem pt toti ceilalti 3 dinti. Sunt chiauna de cap mai ales si cu raceala asta a mea.
Acum i-am dat cu Calgel si s-a culcat imediat dar nu inainte de a ma musca de deget de mi-a facut buba...de durere strange asa tare si are niste dinti ascutiti de nu se poate.
De abia astept sa-i iasa toti dintii sau sa mai facem si noi o pauza.

Ana_a, eu am vazut separat de cumparat "punga" aia. Acum nu stiu daca sunt modele de carucioare care dau si asa ceva ca bonus. La ce m-am uitat eu (trebuie sa recunosc ca nu la cele mai scumpe mi-au fugit ochii) nu aveau si asa ceva. La unele carucioare se da aparatoarea aia de picioare dar la astea sport nu au toate in dotare (de ex, caruciorul asta nou de l-am cumparat nu are asa ceva).
Si apropo...unde sunt pozicile promise ca am intrat si n-am gasit pe site.

Danyce, mai ce plimbarete fete sunteti voi...asa va invidiez! De abia astept sa-mi iau si eu inima in dinti si sa plec cu ea. Noi acum cautam sa cumparam un tarc/patut care se pliaza sa-l luam in deplasare. Voi ati luat patutul cu voi sau unde a dormit Alma?

Anamari, e mare Alex si nu o sa pateasca nimic...dar bine ca ai pus medicamentele sus ca sa nu mai fie la indemana lui.

Crini, uite aici mai gasesti cate ceva despre diversificare : http://www.desprecopii.com/info.asp?id=61

Aici gasesti cateva retete de papa: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=196

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumesc pentru gandurile bune pentru Ioana. Azi este mult mai bine, mi-a placut chiar cum arata, nu mai are figura de copil bolnav asa ca maine (daca vrea) i-am spus ca poate sa vina acasa sau sa mai stea la mama, voi ce ziceti? Partea proasta este ca si al meu sot a racit, pe mine a inceput sa ma doara in gat si ca si cum nu era de ajuns, ma doare mijlocul de mor. Azi la baita nu m-am putut ridica cu Dami in brate, a trebuit sa-si puna repede Cristi masca si sa-l ia el. Am sunat-o pe tipa cu masajul si nu era in Bucuresti dar oricum de luni incep si anticeluliticul si pentru mijloc.

Naty multe peripetii ai mai avut, posibil bebelina sa fie speriata pentru ca nu cunoaste casa.

Crini si eu stiu ca se poate da orice fel de fruct mai putin kiwi care are prea multa vitamina C.

Despre iaurt, mie Capraru mi-a zis ca prefera Covalact in loc de Danone iar de Cremosso nici nu poate fi vorba deocamdata pentru ca este prea gras.

Nu mai tin minte, parca a zis cineva ca a luat masa pentru bebel de la Primii Pasi? Cum este?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am uitat sa va spun ca eu am un pat pliant pentru bebei, arata exact ca un patut de bebe numa' ca se strange, il am de cand era Ioana mica si este super. L-am luat cu noi peste tot iar Ioana dormea in el foarte bine. Acum il tin in sufragerie ca sa am unde sa-l pun pe Dami cand stam acolo.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Naty si eu sunt in clubul mamicilor cu copilu' care da desteptari repetate noaptea tot de cand a venit pe lume si am ajuns sa mai am in plus vreo 3 kg ca s-a ocupat Diana mea de silueta fara sa tin vreo cura ceva asa ca poate la tine e o perioada doar asa sper.

Am luat si eu acum vreo sapt doua nici nu mai stiu un carut la oferta din Carrefour la 990.000 lei asa mai micut ca radeam ca in portbagaj la masina nici nu se vede daca il pun in spate, mi s-a parut interesant pt ca era rosu poate ca l-ati vazut si voi dar e misto fata de ce am mai vazut eu si e AICI

Danina Diana - strengarita familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

fructe-aici nu sunt recomandate "berries"-mure, fragi si mai ales capsuni din cauza ca au un factor alergen mai ridicat-la americani alergiile sunt un loc comun....eu cred ca sunt ok daca suntem atente cand le dam...
Diversificare-pentru mamicile cu experienta deja am o intrebare- sa o "chinui" doar cu legume la inceput-sunt cam "iaki" la gust-pana sa obisnuieste-sau sa ii dau o leguma, o fructa???

danyce-ma bucur ca i-a placut calatoria Almei...si eu de abia astept sa faca Liuta un an sa pot sa o pun in scaun normal...in masina veche vedea peisajul si din scoica dar, acum vede doar randul din spate de scaune-randul 3...plus ca avem dvd player-care iar nu poate sa il vada-sta cu spatele la el...
cat dspre dintisori-inteleg ca si noi trecem prin asta-avem umflaturi si pe gingia de sus si pe cea de jos
(de la 3 luni pe cea de jos) si nimic...si noaptea dormim amndoua prost ca se scola ca o deranjeaza...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu stiu ca semintele din capsuni, fragi, kiwi, mure au potential alergogen si aceste fructe nu sunt indicate pana la un an.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea(D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Danina nu se vad pozele. Albumul este public?

Anamari, am auzit si eu ceva de capsuni ca nu se recomanda de acum...dar cum nici nu se gasesc nu am mai intrebat doctora.
Cat despre diversificarea Liei, poti sa-i dai si fructe si legume...ideea e sa fie progresiv, adica o leguma azi, maine un fruct, poimaine o leguma, un fruct si o alta leguma sau un alt fruct si tot asa.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mihaela, da, intr-un patut pliant (camping bed) pentru bebelusi am pus-o pe Alma. E practic si il caram peste tot unde innoptam, iar Alma doarme foarte bine in el. Are si salteluta si peretii au un fel de gaurele (e din ceva panza patutul)prin care poate vedea. Eu ii car intotdeauna si un set de pat si i-l pun in patutul acela si pe ea o pun in sacutul de dormit. Chiar azi (ca printre picaturi am tras si o fuga la cumparaturile saptamanale)
i-am luat inca un sacut de dormit, mai subtire si mai lung, pentru vara.
Eu zic sa-ti iei inima-n dinti si sa calatoresti linistita cu fata ca nu se intampla nimik. Poate ai parte de aventuri, dar totul e si mai distractiv asa. Stii ce boacana a facut Alma ieri? Mie mi-a venit ideea de a o schimba in masina intr-o parcare unde ne opriseram sa ne tragem sufletele si unde nu erau toalete (ca de obicei este peste tot vreun loc prevazut pentru schimbat bebeii).Si normal ca mademoiselle a mea se misca de zor si eu nici nu ma puteam desfasura in voie si tocmai cand i-am luat scutecul si am vrut sa-i pun altul sub fundulet a facut fata kk exact in palma mamicii ei. Ce zici de asta? Normal ca ne-a infundat rasul si pe mine si pe Fons si m-am curatat si eu cum am putut, cu apa minerala si cu sampon de bebe.
In alta ordine de idei, m-am uitat pe site-ul ala de la Cora si m-am mirat de preturile practicate in Romania la multe produse. Mamma mia, dar preturile sunt ca pe aici (si din cate stiu eu, la Cora sunt totusi preturi rezonabile fata de alte locuri).Si ca tot pomeneati si de Carrefour, am fost si eu la Carrefour-ul din Epinal, Franta, si am umplut portbagajul cu borcanele pentru Alma (de la Nestle si inca de la ceva firma) ca sunt mult mai variate si incomparabil mai ieftine ca aici (aproape jumatate pretul.Mie mi-am luat cea mai noua editie (2005) a dictionarului Le Petit Larousse (ala mare si gros).

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Pe site-ul asta putem sa ne facem fiecare o "banda" care se actualizeaza zilnic si arata varsta puiului nostru.
www.lilypie.com
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput