numarare mesaje

numarare mesaje | Autor: nana_sim

Link direct la acest mesaj

La ora 11.34 am scris mesajul cu numarul 97, la ora 12.48 am scris mesajul cu numarul tot 97. De ce?

Simona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

De cite ori postezi un mesaj, la mesajul curent si la toate postarile anterioare apare numarul total de mesaje scrise pe forum. Nu o sa vezi la mesajul unu, 1 la numar de mesaje, la mesajul doi un 2 la numarul total de mesaje si tot asa...
Si am senzatia ca sint anumite forumuri (de ex. acetsa cu anunturi tehnice), unde nu se contorizeaza mesajele si punctele.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sunt sectiuni unde nu sunt contorizate mesajele asa cum s-a scris mai sus.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Nu ma refeream la aceasta sectiune. Am postat un mesaj la "discutii generale" la ora 11, l-am vazut postat, aveam in total 97 de mesaje. Am raspuns din nou la acelasi subiect dar la ora 13 , mi-am vazut apoi mesajul in lista si aveam tot 97 de mesaje in total. Aici nu imi iesea la socoteala!
Nici n-are vreo importanta, doar ca am observat acelasi numar total de mesaje la postari succesive, ma gandeam ca cel de la 11 va indica 97 de mesaje iar cel de la ora 13 va indica 98.
Multumesc pentru raspunsuri, nu ma luati in seama prea mult, sugeram timid ca ar fi o problema tehnica.

Simona

P.S. - acum spre exemplu am 2 mesaje diferite, succesive, la "prieteni dintotdeauna" si ambele indica un total de 99 de mesaje!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nana, pai e cum iti zise gabitza mai sus, iti arata peste tot la fel, nu e defectiune tehnica. Si daca iti schimbi tara sau sexul sau orasul, peste tot unde apare nick-ul tau pe forum va arata la fel.

Singura chestie care arata ca a aparut o modificare este semnatura, adica daca tu ai semnatura la un mesaj scris la generale si dupa aia o scoti, cand te duci sa scrii in alta parte nu va mai aparea semnatura dar la mesajul de la generale ea a ramas.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Ok, multumesc frumos!

Simona

Mergi la inceput