Ajutor umanitar Alina Sabau

Ajutor umanitar Alina Sabau | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

Am primit azi un mail despre cazul unei fete de 26 de ani, diagnosticata cu leucemie, pt care singura sansa este o operatie de transplant de maduva.
Am vizitat site-ul respectiv, pare autentic, asa ca m-am gindit sa va supun atentiei cazul.
Mie mi-a atras atentia in mod special pt ca azi se implinesc 3 ani de cind am pierdut-o pe mama, tot de cancer, asa ca mi s-a parut un semn ...

MESAJ ORIGINAL AUTOR:  

Salut! Uite aici este un site pe care l-a facut sora-mea sa o ajute pe o fata bolnava de leucemie care traieste inSatu-Mare. Are 26 de ani si un baietel de 8 luni. Are nevoie de transplant de maduva care este foarte scump. O sa va rog sa trimiteti site-ul asta la cat mai multa lume pe care cunoasteti, poate pot ajuta, cat de putin dar tot e ceva.

Mersi mult.

http://site.neogen.ro/alinasabau/index.html

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663" target="_blank">aici se incearca de ceva vreme gasirea unei solutii.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Multumesc de link, ieri am fost si am depus o suma in contul respectiv, si citind topicul ma bucur sa vad ca exista atitia oameni care raspund apelului ...
Am trimis si eu mesajul cui am stiut, pina la urma sper sa se stringa banii si sa iasa totul bine ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

bogdanai, Alina iti multumeste foarte mult. Pentru donatie si pentru ca ai trimis mesajul mai departe, sunt sigura ca va fi bine pana la urma.
Mesajul pe care l-ai prmit e de la sora mea-ea l-a imprastiat pe la cunostinte, ca sa vezi cat de mica e lumea.
Cazul e real, desi stiu ca multi se indoiesc de asta din pacate.

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

"Pe cerul de purpura inlantuit de gandurile omenirii, un cocor facea autostopul..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_p spune:

bogdanai atat Alina cat si noi familia ei iti multumim pentru donatia pe care ai facut-o, deasemenea multumim tuturor celor care vor urma exemplul tau si vor fi alaturi de noi.
Viata sorei mele Alina e in mainile voastre, de aceea va rog din tot sufletul sa o ajutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Care mai sunt vestile legate de Alina?

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_p spune:

Starea Alinei e momentan buna, raspunde destul de bine la tratament, insa noi ne luptam in continuare pentru a strange banii, e o boala foarte inselatoare, insa e atat de greu pentru ca nu ai cum sa-i faci pe cei calora le cerem ajutorul sa simta ce simtim noi si sa ne ajute. Sunt multi oameni care ar putea sa ajute, nu numai pe noi ci si pe altii care au nevoie de ajutor, insa din pacate nu o fac....
Dupa emisiunea de la antena 1 au mai intrat in cont 20 milioane lei.
Totusi avem speranta ca vom reusi.

Mergi la inceput