Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
bits spune:
fetele care biscuiti nu contin gluten?
ELIZA cu ce ti-a spus Culcer sa incepi diversificarea?
noi astazi ne-am ridicat de cateva ori intr-un cot,sa-l fi fazut ce se fortza si ce gemete scotea.mai duce genunchii catre piept si incerca sa apuce de laba piciorului.
eu am o problema:m-am muls si din sanul stang am scos 160ml iar din dreptul nici macar 20ml.se poate ca sa nu mai fabrice laptic sanul drept?
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
multumesc pentru raspunsul cu banutii de la km-tru
am uitat sa va spun ceva:cand nu mai iau Nutrinatal si nu mai beau nici un ceai pt stimularea lactatiei am mai mult lapte.ce-o mai fi si asta?
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
For2nity si eu sunt in aceeasi breasla:adica ma impiedic in rotile carutului,ba chiar calc si frana de la rotile din spate,da nu mai zic nimic ca noi l-am luat la super reducere si e un carucior bun(nu are decat 4,9kg se lasa si pe spate si poate sta copilul si in fundulet bine)da eu sunt prea inalta pt standardul lui
astazi i-am cumparat cuburi de plus si este super incantat de ele.prin carti am citit ca intre 4 si 6 luni sunt indicate ca ajuta copiii la recunoasterea formelor si a culorilor.
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
Eliza5 spune:
Bits, Culcer mi-a scris pe o foaie cum sa fac cu diversificarea dar nu am apucat sa citesc pentru ca am ajuns acasa foarte tarziu (la 9) iar dimineata am plecat la 7 la birou.. Uite in seara asta ma uit si-ti spun.
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
aime spune:
am ajuns si noi in casa dupa o plimbarica pe cinste...vai de picioarele lui mami, care si ea da cu sutul in carut...apropo,credeam ca numai eu sunt asa impiedicata ...sa va spun ce face copilu' meu...adoarme dupa maxim 10 minute de cand il scot afara, si doarme cam 30-40 minute, dupa care deschide ochii mari si se uita...si se uita, mai si atipeste, dar in general, restul de inca o ora si jumate cat ne mai plimbam exploreaza (noroc ca nu plange, cum spunea andreap), scartaie doar daca ii e sete...bea un pic de ceiut si iar exploreaza...imi vine sa-l mananc de scump ce e, cu ochisorii aia albastri...da' de ce nu doarme si el ca toti copiii? dupa ce venim in casa, ne chinuim sa dormim, ca altfel e jale...aseara era f obosit ca nu dormise suficient si maraia, si bocea, nu voia sa manance...si eu eram franta, tati e racit si nu intra la noi in camera...ooofffff!!!
voi cum faceti fetele sa doarma ziua mai mult de juma de ceas? acum il tin langa mine si ma tine de un deget, asa doarme, da' putin, iar se trezeste....bine ca doarme noptea...macar stiu ca se odihneste si noi la fel...
va pupim
mami si vladut(15 nov.2004)
FELIS spune:
MOSS... ce dor imi era de tine... Oricum ma gandesc destul de mult la tine deoarece ziua vad pe messenger cum intri si iesi si ma gandesc ca esti la birou (n-am uitat ca esti incepi la 01 martie... Pupici Alexiei!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ionela roxana spune:
Fetelor eu ieri am postat un mesaj, dar vad ca nu a aparut, asta ptr ca al meu sot si a mea fiica(ceea mare se intelege!!!) nu mau lasat in pace deloc
ptr. ieri lui mama lui David - David, ptr. cele trei lunisoare; sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos, iar ptr. parintii tai ; sper ca sunte-ti bine cu mucisorii?
Ptr. azi lui Ioachim -Gandacelu ptr. cele 5 lunisoare; sanatate, intelepciune muulta, iar ptr. parinti (Emily transmite lui Ioachim!!!); cat si aceleasi urari de ptr. Nicholas Alexandru - Misticgirl
Paxela si AndreeaP multumesc ptr. carticele; fetelor va rog frumos sa ma scuza-ti ca v-am tot cicalit sa mi le trimite-ti; de fapt ele au intrat de labun inceput, dar nu mi-am dat eu seama ce scriea in hielogrifele jap.; pana-am bajbait eu pe-aici am inteles, dar a trecut ceva timp, dar nu puteam sa deschid unde erau intrate, ptr. ca al meu sot are introdus de a-si prinde virusii, si intai trebui sa vazi daca au intrat inamicii, si apoi sa deschizi ce ai nevoie; daca au intrat se arunca totul, nu conteaza; he he he tamja mare cu inamicii astia; deci in concluzie multumesc mult de tot fetelor Paxela, AndreeaP, Roserb
Eu nu am probleme cu carutul, de a ma impiedica de el, dar al meu acum are atasata o scarita ptr. capra ceea mare, in caz ca nu mai vrea sa mai mearga pe jos, sau face crize de gelozie, si in concluzie este fffff. greu!!!, cred ca are c-am 10kg; caruciorul il am de la Arisa, si are vre-o 5kg, este perfect, adica bebe poate sta si la orizontala, poate sta si in fund, merge si cu fata la mine, si cu spatele(ma intelege-ti nu ?), se strange compact(al meu sot cand am nascut-o pe Emily spunea sa-l aruncam, ptr. ca o vreme fff. indelungata - vre-o doi ani - nu l-am mai folosit, si era inprafuit rauuu, dar eu l-am spalat si l-am facut bec, si acum ii place, mai ales ca nu am deschis portofelul), este o culoare care tine la tavaleala, adica un albastru inchis, perfect ptr. mine(oricum Arisa nu mi-a stat in el dect pana la un an, cand caruciroul este bun pana pe la doi ani, dar fiica-mea deh....), si cat bagaj a carat caruciorul asta, si cati km. a parcurs, cred ca nici el nu-mai tine minte, de cred ca dupa Emily mai rezista la inca trei generatii; dar scarita aceea are si ea vre-o 5kg, si cand plecam undeva este o adevarata placere, mai ales ca eu stau la etajul 4, fara lift, cu 10 kg pe umar, (uneori ca sa nu-mai fac sute de drumuri, sus-jos, jos-sus, o iau si pe Emily si cu tot ce-mi trebui), deci totalul fiind de 16-17kg, ce-mai super, dieta mai ceva ca la carte; dar mai am un carucior mai usor si mai mic, dar care merge de la vre-o doi ani pana pe la 4(care si pe-asta sotul vro-ia sa-l arunce, sub pretext ca este mudar, dar zgarcita de mine l-am spalat si pe-asta si acum straluceste), asta avand vre-o trei kg; deci la capitolul carucioare sunt dotata, putere-mi trebui, care in ultimul timp s-a c-am topit
Aime Emily(cat si Arisa de-altfel), doarme si in casa si afara; in casa, ziua doarme c-am 5 ore, asa adunate; o mai tin si-n brate, adoarme si singura cand am treaba si nu ma prea bag pe ea, cantandu-si singurica, se uita la degetele, da din picioruse ca o bicicleta, mai stam pe burta, se mai uita la TV, mai se joaca cu jucarioarele din plus; afara in general doarme, mai ales daca merg tot timpul cu caruciorul ptr. ca o leagana, sii place; in general baietii sunt mai mamosi si vor mai multa afectiune; pupici lui Vladut
Mos lui Alexuta de la Emily!!!
Bits biscuitii de-aici contin gluten; auzisem ca cei din rom. fara gluten sunt cei populari, dar mai intreaba fetele; scuze ca m-am amestecat
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
ionela roxana spune:
Bits scuze; am vrut sa intreb daca biscuitii de-aici contin gluten?, dar uitasem sa pun semnul intrebarii.
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
mamaluidavid spune:
IONELA-ROXANA multumim pentru urari
Cu mucirsorii suntem un pic mai bine,ieri am fost din nou la doctor ca ni s-a terminat tratamentul si am primit iarasi,de data asta fara siropelul de tuse ca am scapat de ea.
Se poate ca termometrul sa dea gres? Ca ieri la cabinet cand i-au luat temperatura avea 37,7 iar eu inainte de a pleca de casa i-am luat-o,avea 36,5(din ureche) iar la cabinet i-au luat-o de sub brat,cand ne-am intors i-am luat-o si eu sub brat si avea 36,9.Eu acasa ma folosit 2 termometre asa ca nu cred sa greseasca ale mele,plus ca la cabinet l-am pupacit pe frunte si nu mi s-a parut deloc ca ar avea febra.Deci eu raman la concluzia ca cei de la cabinet au gresit
Ce l-au mai chinuit saracutul,i-au aspirat mucisorii, au fost o gramadaacum parca e un pic mai bine,aspiram si noi acasa dar nu putem asa bine ca la spital
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
mamaluidavid spune:
IOANA cuscra,cu intarziere,va rugam sa ne iertati dar Biencutzei sa creasca mare,frumoasa si sanatoasa
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi