Copilasi de ian-feb 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salut.
Elly, daca nu i-ai dat pana acum Ribomunyl, eu te sfatuiesc sa nu-i mai dai, sa astepti pana la toamna. Incearca cu altele, pe baza de plante. Noi a trebuit sa incepem acest tratament pentru ca Stefa merge la cresa si a racit mult si destul de urat de 2 ori.
Insa iti pot spune cum sa il administrezi.
Luna 1
sapt 1, L, Ma, Mi, J- cate un plic/zi
sapt 2, L, Ma, Mi, J- cate un plic/zi
sapt 3, L, Ma, Mi, J- cate un plic/zi
sapt 4, pauza
Luna 2
sapt 2, pauza
sapt 3, pauza
sapt 4, pauza
Luna 3
sapt 2 pauza etc (ca in luna2)
este mai complicat, insa nu foarte.
Mai vorbim.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Heiiii, Ely, acum realizez ca suntem vecine de cartier. Eu stau la Lujerului. Tu in ce zona stai??? Poate ne vedem in vre-un weekend cu puii la o plimbare...

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Nicoleta, multumesc mult. Acum ii dau Sinupret pt. nasuc. Mi-am notat schema si-i voi da in toamna. Si Daria merge la cresa si stiu cum e cu racelile .

Alina, eu stau la complex Apusului, la capatul lui 336. Sambata, daca e frumos si daca nu lucrez vreu sa merg in Moghioros. Mergeti si voi?

Mergi la inceput

Sigur ca mergem in "Mogolosh". Iti trimit tlefonul meu pe PM si vorbim sambata dimineata (noi plecam pe la 10-10:30 de acasa).

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Elly, ce este Sinupret-ul si cum se da?
Multumesc.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am intrat scurt sa va spun ca eu ma voi retrage de pe acest forum, oficial maine...
Pastram insa legatura prin messenger
idul meu
sinzi_ana

va pup pe toate, am sa va citesc in continuare, dar dupa explicatia de maine (acum sunt foarte obosita) de ce plec, nu am sa mai postez pe DC...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Nicoleta, Sinupretul e o solutie din plate pentru sinuzita. Fetita mea are polipi si aceste picaturi o ajuta sa elimine toate secretiile din nas. E foarte bun. La copilasi se dau 15 pic de 3 ori pe zi.

Sinzi, NU!!! Ce s-a intamplat! Chiar daca nu am "vorbit" niciodata, citeam cu interes postarile tale. E chiar atat de grav?

Alina, vorbim la telefon. I-ti trimit si eu nr. de fix ca la mobil am renuntat DEFINITIV. Ai rds?

Mergi la inceput

Sanzi ce s-a intamplat???
Hai, te rooooog, mai gandeste-te....In mod sigur ceva te-a deranjat foarte tare daca ai luat aceasta decizie dar poate exista o cale de reconciliere....
Haide, astept o veste buna...Nu poti sa ne lipsesti de Davidutu' marinaru' si de Sanzi aviatoarea....

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Buna!

N-am mai intrat de mult pe forum, din lipsa de timp.
Au crescut copiii nostrii, cresc sub ochii nostri si parca nu ne vine sa credem. Eu cel putin asa simt: nu-mi vine sa cred ce fata mare am, cum ajunge ea la masa sa puna paharul, cum se spala pe manute si pe dinti si ajunge la chiuveta...
Rebecca a facut 2 ani pe 24 februarie. Are 13 kg si 89 cm.
Este f vorbareata, te doare capul daca stai mai mult in preajma ei, spune vrute si nevrute, mai vorbeste si pe limba ei, nu numai pe a noastra... Ne si miram cat de receptiva e si cum inregistreaza ea totul...Te trezesti ca-ti serveste cate una de ramai cu gura cascata si te intrebi de unde le stie??? Exemplu: am fost plecati in week-end la Bran si cand ne-am intors i-am luat o punga de lapte (ca n-am gasit Brenac la cutie). Luni de dimineata, cand sa-i puna bunica-sa in cana (din craticioara), ea nu, ca nu e bun ala, ca ale apa! si sa-l bea ea...Auzi voi, cica are laptele la punga apa...de unde o fi auzit ea asa ceva...nu stiu.
Este f vrednica: matura (are o maturica mica, pt copii), da cu mopul, sterge praful si din cand in cand isi face ordine la jucarii.
Este darnica cu mancarea, mai putin cu jucariile, in parc.
A dovedit deja 2 Puzzle, trebuie sa-i mai iau unul ca se plictiseste repede de ele atunci cand incepe sa le faca. Numara pana la 10 si deja stie sa distinga intre 1-2-3 piese.
Acum este la etapa cu "nu vleau", chiar daca in secunda 2 vrea...

Hai ca va mai povestesc, acum trebuie sa plec.
V-am pupat si va doresc sanatate, voua si celor mici, pitici.

Cu drag,

Mergi la inceput

Buna fetelor si bine ai revenit, Raluca!
Nazdravanul meu ma uimeste in fiecare zi cu cate ceva si-mi pare atat de rau ca nu pot retine toate minunatiile pe care le spune sau le face... Ieri seara il bombaneam pe sotul meu care a fost cu copilul acasa si nu spalase biberoanele (le-am spalat eu cand am venit de la servici) iar puiul de Luca a venit la mine si in timp ce ma mangaia imi spune: "Salacaaaa maaaami!". Mi-a topit inima, efectiv.
Nico, cum se mai simte Stefan? Mai are febra?
Se pare ca vremea ne cam face weekendul urat...Ely, daca vrei, eu m-am gandit sa merg cu Luca in Plaza, la locul de joaca de acolo (macar nu este noroi si frig). Te sun maine, poate mergeti si voi.

Va pup pe toate si pe piticutii si piticutele voastre si va doresc un weekend "fumos".

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput