Copilasi de ian-feb 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am citit Alina si de puiul tau...eu sper ca nu au inceput loviturile la cap si ca asta a fost una asa...intamplatoare...ca nu cred ca mai vreau sa mai trec prin asta vreodata!!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Alina, eu stiu de la un medic pediatru ca Olynth-ul nu este chiar asa de bune. Ok, desfunda nasul, insa usuca mucoasa nazala. Mai bun este Vibrocilul. Si mai scump, dar de-asta exista (cat or mai exista) retete gratuite! Eu nu l-am folosit pentru Stefan (Olynth-ul).
Sanatate multa puiutilor si sa nu se mai loveasca niciunde!
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

A cumparat sotul meu olinth si eu l-am folosit din inertie (stiam ca este ok pt varsta lui). Din fericire in doua zile a fost complet refacut. Nu stiu ce raceala a fost dar cert este ca acum nu mai are nimic. I-a trecut si vanataia de la ochi...e ca nou :)
Stefan ce mai face?

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Eu nu prea stiu ce sa ma fac cu David ca de 4 zile are scaune moi apoase...smecta o vomita, mancare de regim nu vrea si nu ne oprim din scaune moi...desi are 1-2 pe zi nu sunt dese...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Am venit si noi de la serbare...
A fost tare frumos...
David s-a lasat greu convins sa urce pe scena, dar nu a vrut sa danseze desi la repetitii dansa si el...oricum eu ma bucur ca a urcat pe scena pana la urma. Si a reusit sa se prezinte la sfarsit timid...
Speram ca la anul va avea mai multa voce!!!
A iesit ff bine totul...si copiii au fost asa de draguti, e un baietel de 4 ani care stie sa citeasca ff bine si in romana si in engleza , m-a lasat cu gura cascata...un mic geniu oricum...si scump foc!!!

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Salut.
Uite ca noi patiram altele... Ieri Stefan a fost impins de un copil putin mai mare decat el pe scarile de la tobogan in jos...vreo 6-7. Eu il asteptam in partea cu toboganul, el a luat-o in cealalta parte, si cand a ajuns la scari, copilul cu pricina, cu mamica lui langa el... Am inlemnit de spaima! Si imi venea sa o fac bucati pe mamica aia! Daca stia ca face asa, de ce nu l-a supravegheat? Stefan s-a speriat, normal ca s-a si lovit, nu stiu unde, ca nu am vazut, insa azi-noapte a dormit bine. In schimb dimineata s-a trezit la 6 plangand, s-a linistit greu si ducea mana la spate... a baut sucul si dupa s-a lungit pe canapea, nu se mai misca deloc. Mi-a fost frica. Am vrut sa plecam la Urgente. Insa a inceput sa se comporte absolut normal cand l-am chemat sa mergem la gradi. Nu mai acuza nici o durere. La 13 am sunat la cresa, nu a plans si nu a acuzat nici o durere. Deci se pare ca a visat episodul si durerea i s-o fi parut reala...Uite ce patesti cand unii nu au grija de copiii lor. Stefan nici macar nu l-a atins pe respectivul. Stiu ca ei sunt impulsivi, dar parintii lor ce pazesc?
Cam ata despre noi.
Sanzi, Ecoflorina s-ar putea sa va ajute. Si coproparazitologicul, coprocultura...sa afli ce si cum.
Alina, ma bucur ca baietelul tau este ok.
Mai "vorbim".
Nicoleta.

Mergi la inceput

Nicoleta imi pare rau pt Stefan, eu i-as fi spus cateva mamicii neglijente, sau as fi certat copilul care a impis, daca spui ca e mai mare...
David e ok acum cu scaunul, dara regim, fara medicamente...hehe...e zdrava copiul meu!!!!

am pus poze de la serbare!!!!

Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Salut.
Sanzi, am vazut pozele si sunt foarte dragute. Cum, mai exact, s-a desfasurat serbarea?
Noi suntem ok.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Cei de la grupa mica, s-au prezentat pe rand "My name is..and I am 3 sau 4" (David 2) apoi fiecare au spus o poezie, DAvid insa nu a avut curajul sa o spuna..oricum nici nu ma asteptam...si apoi au avut un numar artistic cu niste cerculete...a fost tare haios...

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

LA MULTI ANI COPILASILOR DE IAN FEB!!!!!!!!!!!!!!
SA fiti fericiti, iubiti, voinici si veseli!!!!!

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput