Bebelusi de iulie-august 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Andreea, si pe mine tot in stanga ma doare, au navalit rusii si am facut o noapte acu` 2 seri ca inainte de nasterea Giuliei, doar ca eu in stanga nu mai am ovar, dar m-am simtit groaznic, cu durerile alea de shale si bazin si de toate. Noroc ca am inceput anticonceptionalele, sper sa fiu ok, daca tot nu facem bb.
Merci de mesajul cu Cupidon, sper sa fie asa, eu nu ma pot opri din plans, in hohote, am ochii precum 2 cepe, cred ca o iau razna de tot.
Noroc ca afara e soareee si iesim cu ochelarii cand se trezeste micuta mea !
Pupici la toateeee !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
ANDREEABANICA spune:
Daria,hai nu mai plange,iti spun eu ca asa este,hai uita-te aici si nu mai plange:http://felicitari.rol.ro/felicitari/705.htm
Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
ina32 spune:
Daria-o sa treaca si starea asta de depresie, iti spun din propria experienta. Si eu m-am umflat de plans cateva zile dar a trecut....
Eu sunt frustrata ca Raducu plange dupa taica-sau (chiar si cand e la mine in brate!!!).
Am vazut pozici-nu nominalizez fiindca ar fi nedrept, toti sunt asa dragalasi!!
La noi ploua in continuare iar eu sunt cu nervii ca am inceput amenajarile la apartament. Deja imi vine s-o las balta!!!
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
roxanaz spune:
Gabi, multe felicitari ptr slabit! l-am vazut pe Stef...ah ce imi place ca seamana cu tine..
Lia, tu ce mai faci? sau nu mai poti scrie de slaba ce esti?
eu n-am probleme cu pampersii....o fi al meu mai cu motz?
si aici ploua, asa ca...stam in casa. in orice caz cica asa o va tine pina duminica....mai vine odata primavara aia?
vrabiuta spune:
dragelor, nu am mai scris, dar am citit - suntem la zi!
eu congelez mancarica lui bb maxim o saptamana, am bagat de seama ca dupa 5-6 zile cand decongelez nu se mai omogenizeaza la fel. eu am tot incalzit in cuptorul cu microunde, dupa care mi s-a pus pata pe el rau (v-am povestit de articolul ala) si incalzesc la bain marie. dureaza 10 min.
in privinta scutecelor, am trecut si noi la libero. am gasit libero discovery, sunt excelente! materialul e mult mai bun, mai moale si mai absorbant decat cel de la pampers. are elastic in spate si se aseaza foarte bine pe corp atunci cand sta in fundulet. nu am avut surprize sa curga pe langa decat o data, cand nu l-am prins bine ca bebelina dadea din picioare de zici ca se antrena pentru maraton. si apropos de pampers - sunt din ce in ce mai prost facuti! in ultimul bax pe care l-am folosit materialul absorbant era destul de ingust si de subtire. si cireasa de pe tort: intr-o noapte a crapat un pampers!!! pe partea din exterior a aparut o fisura mica, prin care au iesit bobitele alea absorbante pline de pipi, de le-am gasit prin pat!!! a fost ultimul pampers pe care l-am folosit. de iritatii in zona burticii nici nu mai zic...
pupici de la noi
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
pako spune:
Marcela, am vazut pozele cu Alexandra Lia de pe 23 martie....mi se taie respiratia de cate ori intru pe sit-ul tau.Foarte frumoase poze....si e prima data cand vad atat de clar cum arata primii dintisori la un bb.Felicitari!!!
Pe mine Andreea m-a terminat psihic si fizic in ziua asta.....si inca nu s-a terminat.Nu stiu ce are dar maraie mai tot timpul, in bratele meu nu are stare, in carut la fel, vai, vai....Azi dimineata m-a apucat rau nervii de am lasat-o in patut sa planga vre-o 10 minute.Adica nu a plans chiar continuu dar se punea in tot felul de pozitii incomode si incepea urlatul.Are un obicei urat care ma cam sperie putin...isi baga piciorusele printre gratii si ramane cateodata intepenita de incepe sa planga f. tare.....ca pana ajung la ea sa vad ce i s-a intamplat imi ingheata inima.
Felicia si Andreea
corianai spune:
Buna!
La noi e soare cu dinti de cateva zile, stam mult pe afara ca Mara are vacanta si nu vreau sa le tin in casa. Cat stai in soare e super, daca intri la umbra o pui, deh... cam asa e si vara in Suedia. E bine ca de acum pot sa merg sa invat in parc, se mai gasesc admiratori care o plimba pe Eva cu caruciorul, ai ei nu ai mei, evident Azi s-a ocupat de ea o fetita de vreo 3 ani, Mara a fost happy ca am lasat-o sa se joace si ea.
Voi ce masura de incaltari luati la bebici? Eva are niste ghetute 19 care desi sunt maricele intra greu in picior, plus ca din anumite motive o fascineaza si nu se lasa pana nu le scoate sa le poata admira mai bine. I-am luat azi unele 20 care deocamdata par imense. Am impresia ca le cresc foarte repede picioarele dupa ce incep sa le foloseasca mai mult, adica sa stea mai mult pe ele deocamdata.
Si inca o intrebare, foarte importanta, ati vazut cumva la ce pret sunt paturile de voiaj pt bebici? Ma tot gandesc in ce o culc la vara timp de o luna cat stam acasa.
Doamna Bibi spune:
Buna si de la noi.
Olivia,eu fac cam 3-4 portii deodata,una o pun in frigider pt. a doua zi si restul congelez,nu cred ca e nici o problema,important e sa bagi mancarea calda la rece.Eu o decongelez la microunde si nu se incinge,e functie speciala de decongelare.Iar cu bona,ce sa-ti zic costa intre 4-8 milioane sa vina acasa (depinde cate ore,ce experinta,etc),iar la cresa de stat nu prea l-as da,o cresa particulara costa in jur de 200 euro,ca si gradinita privata.Si la noi a iesit un cotisor de vreo luna si tot asa e,nu creste deloc...
Eu am renuntat de mult la Pampers,acum folosesc Libero,Happy,am luat chiar si No.1,Huggies,depinde ce gasesc...nu face mutre...
Corina,un patut din asta e in jur de 4 milioane,depinde de firma,dar cred ca o poti culca in pat cu tine,nu stiu daca are rost sa iei.La incaltaminte nu stiu ce numar sa cer il probez pe piciorul lui,asa ca nu stiu ce numar (cred ca depinde si de producator,chiar ma uitam acum pe niste tenisi si au numarul 4).
Gabi,ce dragut si mare a crescut Stefan...si seamana cu tine mult. Si felicitari pt. kg,tine-o tot asa!
Eu am slabit acum din inertie vreo 6 kg,chiar fara mare efort,doar muuuult stres .
Daria mama,ce-ti veni,ai sa vezi tu in momentul in care te vede o uita si pe bona si pe bunica si pe toti,tot la tine va trage!
Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
roxanaz spune:
COri, pitaku meu poarte 18, 19 ii sunt un pik mari. ptr la vara i-am luat sandalutze 20. adevarul e ca are piciorusul gros in fatza din cauza de pernutze de grasime, de aiai ii intra mai greu in picioare, dar la lungime sunt ok.
Felicia asa mai au ei cite o zi..al meu fuse cuminte azi.....sa nu-l deoki!
corianai spune:
Monicule m-am gandit ca daca o culc pe Eva cu mine o luna, nu o mai dau jos din patul meu decat la 7 ani ca pe sora-sa Dar 4 milioane mi se pare mult, aici gasesti mult mai ieftine second hand, folosite 1-2 concedii, cred ca merita. Parca nu aveam destule de carat...
Am citit ca ti-ai luat apartament, sa-l stapanesti sanatoasa!! Si nu te mai stresa atat