Bebelusi de iulie-august 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Adema, eu i-am facut numai din ala congelat, am vazut si eu la piata spanac proaspat dar mi-a fost teama sa cumpar!

Monicule, am vizionat poznele cu Botosica ...ce mare s-a facut si ce ochi superbi are, cred c-o smotociti toata ziua, chiar daca te plangi tu ca urla si vomita !

Andreea & Mitzu, multumim de aprecieri ...si ai vostri sint la fel de superbi si de dulci, daca ar fi dupa mine i-as lua pe toti acasa, sa-i smotocesc si tot nu cred ca mi-ar ajunge!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Adema,uite o reteta,nu stiu cum iese ca nu am incercat-o inca,eu i-am pus spanac proaspat in supica.
Tarta cu pireu de spanac (dupa 6 luni)

1 cartof mare
50 g de spanac congelat
1 ou
40 ml de lapte
1 lingurita cu smantana proaspata

Se taie cartoful in bucati si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Cu 2 minute inainte de opri focul (pentru ca bucatile de cartof au fiert), se pune in cratita la fiert si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un pireu, care se amesteca cu oul. Se pune melanjul obtinut intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie in jur de 15 minute. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata. Se serveste.
Pofta buna!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andreea, iei un pumn zdravan de spanac, il cureti si il pui la fiert. Ala congelat eu il las un sfert de ora. Amesteci cu piureul de legume pe care il faci de obicei. Voi cum nu aveti voie ou poti sa ii pui niste carnita. Si gata. Eu asa fac, dar cu ou...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

scriu repede ca ma alearga gugustiuca cu premergatorul.

Andreea, pampers aproximativ 600 de mii un pachet de vreo 90 de bucati...borcanase Hipp, Nestle, Bebelac...nu stiu cat costa , intre 40 si 60 de mii poate (omu; face piata)...
Nu-ti trebuie neaparat scaunel de masina, nu e obligatoriu...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Andreea, chiar ma gandeam la voi uneori ...n-ati mai dat nici un semn!
borcanele gasesti de obicei de la nestle, hero, hipp, preturile sint intre 40-70 mii, pampersii cred ca sint intre 600-700 mii (punga mare), iar in taxiuri nu iti trebuie scaun si nici intr-o alta masina, nu te opreste politia sa te intrebe de ce nu aveti scaun ...iti dai seama cate familii sint in romania care nu-si permit sa cumpere si ar fi culmea sa zica politia ceva!
veti sta in Bucuresti?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'Neata!
Multumesc Monica pentru reteta o voi pune rapid in aplicare. Cristalina stiu ca-i temorara caderea...dar nu-mi prea permit luxul de a pierde prea mult par....Si uite ca deja au trecut 7 luni de la nastere....
Nicole si Andreea v-am vazut pausicile....sa le papi...vreau si eu o fetita! Sa nu ma spune-ti lui Luca....
Nu mi-ati raspuns in afara de Roxi la intrebarea cu mincarica congelata (iar ea oricum nu congeleaza)....eu inca mai astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim pt raspunsuri. mai aveam o intrebare. cat costa cerealele astea praf care le amesteci cu..ce vrei tu? n-am mai dat nici un semn de viata pt ca eu ma apucasem de o scoala si il dusesem pe micut la gradi. din pacate, intr-o luna a facut trei boli urate, a slabit aproape un kg,asa ca am renuntat la tot si stau iar cu el acasa. o, ce bine ma simt. el e ok acum, rotunjor ca o bomboana si papa fooooaaarte bine.
nu, nu vom sta in bucuresti, ci in iasi, pentru ca de-acolo suntem.
pupicei de la grasunei

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bine ai revenit Andreea si drum bun in Ro....Nu stiu daca ai citit din urma dar si bb al meu a inceput de 2 sapt (asta este a treia) sa mearga la daycare....Tu unde l-ai dus de s-a imbolnavit asa de repede? Era un daycare mare?Cu citi bebelusi si citi alti copii? Te intreb pentru ca se confirma ceea ce mi s-a spus ca in primul an este mai mult bolnavior....Ce fel de boli a facut? Astept raspunsul tau...sint direct interesata...Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Kim , eu am citit/auzit ca mancarea congelata pt bebei e ok si o luna sa fie tinuta in congelator. Eu 1-2 sapt pastrez cutiile cu papa pt Stef in congelator (depinde cat iese si daca papa zilnic mancare facuta de mine). Pana acum a fost totul ok. Aaa, doar legumele le tin, fructele i le dau proaspete.

Nicole, pupam pe Andreea cocheta pe obrajorii bucalati. Si eu si tati vrem o fetita, dar ori o primim asa sa aiba 1-2 luni ori mai asteptam vreo cativa ani si o facem noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Gata, am pus si noi poze noi, sunt in albumul Luna a noua

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput