Bebelusi de mai-iunie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Irinusha, hai ca ai primit la sfaturi...Parerea mea este sa le iei o jucarie mishto. Aici cele de calitate sunt scumpe si nu prea sunt accesibile. Acum depinde la ce suma te-ai gandit. Mai bine ne spui suma si apoi iti dam sfaturi. Eu ce am primit din Anglia si am fost super-incantata au fost: cojocel, hainutze, carticele din buretel d-ala plasticat in care trebuie sa potrivesti forme (ii pastrez pentru mai tarziu), o jucarie care are incluse multe jucarii si este in acelasi timp cadru de mers. Sunt multe chestii care aici nu se gasesc, mai ales jucarii educative, menite sa le dezvolte imaginatia/spiritul practic....

Madisor, imi pare rau pentru mama ta. Sa stii ca suntem alaturi de tine toate fetele !

Offf, nu mai pot sa va scriu. Revin mai pe seara.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut dragelor! N-am mai scris de mult si precis m-ati uitat. Iaca zilele astea superbe m-au tot tinut cu Vladut afara, plus ca parca tot mai multa treaba se gaseste de facut asa ca parca a intrat timpul la apa. Abia apuc sa intru sa arunc in ochi pe ce ati mai scris si fug sa-mi fac treburile sau la plimbare.
Vladut ma chinuie in sensul ca nu mananca nimic in afara de san si iaurt de fructe cu cereale. Se vad bine de tot dintisorii de jos sub gingie, cred ca or sa iasa cat de curand si sper ca apoi sa-si revina cu mancatul.

Irinusha, vad ca ti-a zis lumea cam ce sa iei. Si eu asa stiu ca se dau bani care se pun in caruciorul sau patutul copilului indiferent daca ati venit sau nu cu cadou.

Madisor, of Doamne, grea pierdere! Suntem alaturi de tine si incercam sa te imbarbatatm atat cat putem Dumnezeu s-o odihneasca, parca imi amintesc ca era grav bolnava.

Grate sa-ti traiasca flacaul!

Feleicitari puiutilor pentru nenumaratele progrese facute!

Erika, puiutii nostri sunt parca trasi la indigo, s-au nascut cu aceeasi greutate si la 10 luni au acelesi dimensiuni si greutate. Ce chestie, nu?

Avem poze noi la semnatura, Vladut 10 luni, daca doriti sa aruncati un ochi.

Va pup, as mai sta dar Vladut si-a pierdut de tot rabdarea.
Pupici!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Diana, foarte frumos Vladut, mai ales cu palaria de mexican! Am aruncat si un ochi pe la botez, ti-a crescut feciorul tare mult. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

IrinushaLa Multi Ani!!

Bb lui Irinusha a mancat pamant, asa am inteles, dar ce sa spun de baiatul cel mare a sorei, acum are 10 anisori, ca de la varsta de 3 ani mananca cartofi cruzi.Doctori au spis ca ii lipseste ceva ce are cartoful crud.

Noapte buna

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna fetelor ,

cat mai am timp liber va scriu si eu si beau o cafelutza

Ce sa va spun ,nu cautam neaparat o casa ,ca stau bine si aici unde stau ,dar sa ivit oferta asta cu casa si e tare convenabil ,asa ca daca ne place ne mutam daca nu ,ramanem tot aici.Oricum imi doresc sa-mi placa

Madisor condoleante si Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul .
Diana chiar ca ori fi trasi la indigo .
Irinusha multi ani inainte

Acris incearca totusi sa ne zici si noua site-ul hai ca mai facut curioasa .

Nally sa facut bine Sebisor? Parca il si vad cum merge el in picioruse ,a mea inca nu isi da drumul sa mearga singura ,vine la mine si ma ia de mana atunci cand vrea plimbareala la pas ,iar eu trebuie sa o iau la pas cu ea de mana.

Va las sa trezit fata mea.

Eryka & bb-lina scumpa (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Madisor, sunt alaturi de tine !!!

Aici:
www.mycardmaker.com , gasiti ce v-am povestit.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragi mamici,
In primul rand vreau sa urez La multi ani tuturor sarbataritilor de saptamana aceasta, chiar daca-i cu intarziere, le doresc sa creasca mari si sa fie sanatosi!

Absenta mea de atatea zile se datoreaza problemelor de sanatate pe care le-a avut ingerasul meu. Offff, fetelor, prin ce-am trecut cu el! Dupa febra si eruptia cutanata cu care v-am plictisit deja, luni dupa-amiaza a inceput sa vomite in somn ingrozitor. Mancase la pranz piure de legume cu peste (nu era prima data cand manca peste, ii mai dadusem din aceeasi bucata). Dupa ce a varsat o cantitate impresionanta, a incercat sa adoarma iar, ca dupa 5 min. sa reinceapa, doar ca era numai secretie, golise mititelul tot ce avea. Ne-am hotarat sa mergem la spital, pana m-am imbracat eu a mai avut cateva spasme, era epuizat si alb si noi eram disperati, parca nu mai ajungeam la spital, chit ca facem doar 5min. cu masina.
Medicul de-acolo ne-a zis ca nu e grav, dar ca trebuie sa ramanem sa-i puna o perfuzie, pt. ca orice tratament sau aliment ii vom da va varsa mereu. Si i-au pus o flexura mititelului la mana stanga, a dormit putin, si cand s-a trezit a stat atat de cuminte, parca nu era el. La 12 noaptea am plecat acasa, tot cu flexura pt. a continua cu antibioticul injectabil. Marti dimineata am avut surpriza sa constat ca nu vrea absolut nimic sa manance, doar ceai si laptic la san! I-am pregatit tot ce stiam ca-i place, degeaba, se stramba numai cand vedea lingurita si tot asa a tinut-o pana ieri la pranz, cand a mancat cateva lingurite de ciorbita. Va rog sa ma credeti ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut deschizand gurita, eram disperata si la capatul puterilor, aproape 3 zile sa nu bage nimic in gura! Aseara a mancat 1/2 mar cu biscuiti, sper sa fie bine acum.
Azi-noapte, alt soc, a cazut din pat! V-am zis ca doarme cu mine si am auzit buf! si mi-am dat seama imediat, cand m-am uitat el era in 4 labe, nedumerit a plans numai cand l-am luat in brate. L-am cercetat peste tot, slava Domnului ca n-avea nimic, dar cate procese de constiinta nu mi-am facut!
Scuzati-ma ca v-am povestit amanuntit pataniile noastre, dar simteam nevoia sa ma descarc!

Am reusit sa citesc in mare mesajele voastre, dar n-am avut inca timp pt. poze, din pacate!

Madisor, singurul meu mesaj de-acum este pt. tine. Draga mea, sunt alaturi de tine din tot sufletul, inteleg perfect pierderea ta pt. ca si eu mi-am pierdut tatal la 17 ani. Din pacate, niciodata nu esti pregatit pt. disparitia unei persoane dragi, indiferent de varsta pe care o ai. Iti doresc multa putere si curaj sa poti trece peste aceasta grea incercare! Odihneasca-se in pace!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Buna, fetelor! Incep cu o veste buna: gandacul meu da semne ca vrea sa mearga singur. Isi tine bine echilibrul si face cativa pasi singur nesprijinit! Cade, dar o ia de la capat!
Nally, esti o norocoasa ca-ti doarme Sebastian atat!
acris, da-ne te rog si noua un link unde ai gasit invitatiile, te rog!
Madisor, stiu ca in asemenea momente sunt inutile cuvintele, dar suntem alaturi de tine!
Grate! Multumesc pentru sfaturi. Nu mai trece odata, ca m-am saturat!
Bertha, cat a suferit micutul! MUlta sanatate si pupici!

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Scuze,acris, acum am observat link-ul. Eram cu Mihaita in brate si dadea semne de nerabdare! Am aruncat un ochi pe acolo, cand am mai mult timp o sa incerc sa il studiez mai in detaliu.
Diana, Vladut este un scump! Iar la faza cu mancarea te inteleg perfect. La fel, san si iaurt!
alus, eu mancam cartofi cruzi cand eram mica. De ce? Habar n-am nici acum, cine stie ce aveam in cap?

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Dragos! Sa cresti mare, sa fii sanatos si voios!

Buna dragelor!

Madisor, condoleante pentru pierderea celei mai dragi fiinte. Dumnezeu s-o ierte!

Bertha, prin cate a trebuit sa treci, draga de tine. Slava Domnului ca acum lucrurile s-au aranjat cat de cat. Sanatate lui Darius si multi

Diana, l-am admirat pe Vladut in toate ipostazele: in carucior (identic cu al nostru, difera doar culorile), cu ochelari, in salopeta de blugi, ca mexican, explorand prin casa. E tare scump si frumos!

Irinusha, 'La multi ani fericiti impreuna!'.

Grate, Iustin e bine, destul de cumincior. Partea rea e ca se foieste intreaga noapte, n-are somnul deloc linistit.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput