Bebelusi de mai-iunie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
madutza spune:
Buna fetele,
Tnicoleta, felicitari pentru noul job. Sa dea Dumnezeu sa iti ofere un salariu pe care ti-l doresti! Imi pare rau de Bianca si lapticul, poate fi intoleranta la lactoza. Ce zice medicul? Felicitari si pentru mersul ei!
Mona, asa deci..."prin restaurante, baruri, cafenele si scandaluri", vorba cantecului. Bravos! Ce as manca si eu de toate!
Acris, sa ne spui ce ti-a spus dr. azi. Pupici Amaliei! Azi am avut numai musafiri si nu am mai intrat pe messenger.
Vanessa, merci pentru pontul cu scaunelul. Deja mi-am luat unul Peg Perego, Prima Pappa. Este la fel ca cel Chicco Mamma.
Garte, felicitari pentru primii pasi ai lui Patrik! Hai ca trec si mucisorii !
Erika, asa deci, ai o fata plimbareata si cantareata!
Mamaleone, in Decembrie i s-a decoperit giardia, a facut tratament si la reluarea analizelor a iesit iar. Nu are pofta de mancare, are sistemul imunitar slabit si avea scaune diareice (atunci, prima data). Analiza trebuie luata din scaunele din 3 zile consecutive, si luat din mai multe locuri. Ouale de giardia (sau ce or fi alea) nu se elimina mereu, la toate scaunele. Mai exista si un test care poate lua dintr-un singur scaun, dar am inteles ca e mai sigur din 3 zile.
Sa va spunem si despre noi. Stiti ca ziceam ca e o super-rasfatata si vrea numai in brate? De 1 saptamana e foarte cuminte. Sta in tarc si se joaca singura cate 30 min - 1h. E un inger. Banuiesc din cauza ca i-au dat in sfarsit dintii de sus sau pt. ca a facut primi pasi. Oricum, acum nu mai vrea sa plece singura, ii e frica. Dar o las in pace, nu o grabesc.
Ai i-am luat Almette, branzica cu smantana. I-a placut f. mult si pe ambalaj scrie ca nu contine decat branza si sare. Este naturala.
Va-m spus ca m-am apucat de scoala? Vineri a fost prima zi ce condus . E greu cu ambreiajul ala! Acum ma duc sa mai bag un chestionar pana nu se trezeste.
Sambata sunt iar invitata la munte. Nu mai spun ca plec, nu se stie inca...
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
Madisor spune:
Buna seara fetelor!
In primul rand Christos a inviat pentru cine a sarbatorit Pastele duminica.
In al doilea rand, La Multzi Ani Catalina Teodora, Norris, Dragos, Mihnea!
Dupa un deces in familie revin. Nu v-am uitat, dar nu am avut nici putere si nici timp sa va dau un semn. Va multzumesc tuturor pentru urarile de bine.
Deci fetelor, nunta nu va mai fi. A fost inmormantare! La anul vom mai vorbi despre acest eveniment fericit.
Allus, Madutza te-a lamurit. Tudorica nu era baiatul meu, da' m-am gandit la el ... Sunt trista... Si sa stii ca Julia nu se va speria niciodata de vocea ta. Orice copil e linistit cand aude vocea mamei.
Madutza multa sanatate. Succes la scoala! Si eu am de gand sa incep cat mai curand posibil. Sa ma linistesc un pic, parca vin de pe alta planeta.
Diana, multzi pupici lui Vlad!
Anka_l, ce mai faci? Raducu ce mai face?! Poate imi dai un semn cand ai un pic de timp...
Va pup pe totzi obrajorii mici si mari!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
monet spune:
fete iubite,
mai trec si eu pe-aici, ca gindu' si vintu'..... as avea de lucru o gramada, ca ne-au bombardat cu proiecte noi, in saracie, eu n-am chef de nimic si ma trage un sooooooooooooooooooooooomn, uh, ce greu mi-e sa-mi tin capu' sus si ochii deschisi - o adevarata tortura. in fine, imediat e 1, la 2 am o sedinta dupa care sper sa-mi pot lua zborul. ajung acasa si trag un puiutz de somn inainte de-a o lua pe lia de la lotti. ma simt putin vinovata dar macar asa imi incarc un pic bateriile - are lia o energie, mama-mama... ca ai vostri! ... plus ca mi-e atita de greataaaaaa......bleahhhh. of.
madutza, multa bafta la examenul de sofer, cind o fi sa fie. pina atunci, studiaza cu nesat. iar orele de condus vor fi tare placute odata ce vei prinde spielul. pupici zulufilor anei!
irinel, lasa, scumpo, copil fara dinti nu s-a vazut pina acum! o sa-i iasa si lui danutz cind o sa-i iasa. fii relaxata si fericita.
apropo de dintisori, cum lia nu prea maninca decit daca-i dau cu mina in gurita bucatele de tot felul (piine, carnitza, fructe), ma mai apuca citeodata si ma musca cu dintisorii ei de vad stele verzi. ma distreaza:).
madisor, imi pare rau de decesul in familie. despre ce nunta era vorba? ca io-s cam aeriana zilele astea....
nicoleta, saracuta de tine, cu atita munca. sper sa prinzi jobul nou si sa ai un orar mai fain.
acris, multa sanatate amaliei!
alus, mult noroc cu loteria de vize. eu asa am venit in america si la fel si trei prietene/prieteni de-ai mei. bafta!
grate, bravo pentru pasii lui patrick - e atita de frumos copilul tau!
eryka, bravo ayumitzei ca s-a comportat asa bine in excursie - aveti o fata pe cinste! si-n curind o sa si umble! felicitari!
la multi ani dragos, norris si mihnea!
la multi ani catalina!
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (8+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
alus spune:
In sfarsit putin timp liber
Madutza- bafta la egzamen, iti tinem pumni.
Irinel-verisoarei mele iau iesit primul dinte cand a avut 1 an si 2 luni, era asa haioasa cand vorbea fara dinti in gurita
Nicoleta- sper ca ne vei da vestea buna cu jobul. Noroc
Medalina- pot sa-ti scriu doar tatita Sa-i fie tarana usoara.
Julia astazi a luato dea binelea dea buselea, dar asta nu0i ajunge, astazi din nou s-a ridicat sa ia telefonul lui tati, poate a vrut sa sune pe vrun cavaler . Maine facem cunostinta in sfarsit cu o prietena, la toate cunostintele noastre sau nascut numai baieti,poate de maine va avea si o viitoare prietena.
Noapte buna somn usor voua si la bb vostri
www.julka.za.pl
Alus+Julia
Grate spune:
Va multumim pentru felicitari, sanatate multa si voua!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele trecute si de astazi!
Alus, felicitari pentru ridicat si stat in picioare!Bafta multa pentru obtinerea green cardului, ce bine ar fi sa va mutati la noi!N-am inteles ai adoptat o bunica? se poate asa ceva, ce fain! Ce scumpa esti in privinta cintatului, sa stii ca si eu ma miram cum de adormea uneori Patrick de la melodiile mele... dupa mine chiar erau niste mieunaturi.Sanatate micutei!
Nicoleta, sanatate scumpei Bianca! Felicitari pentru primii pasi si sa dea Dumnezeu sa va intelegeti bine la pret!
Irinel,of, saracuta de tine, maninci pe apucate. Tinem pumnii sa treaca perioada asta de maraici si la tine si la mine! Eu ma gindeam ca poate fi din greseala mea ca l-am invatat in brate, dar cine stie, noroc ca ma mai lasa noaptea sa dorm. Poate ai citit ca i-am gasit lui Patrick o prietena rusoaica, ei bine...copila aceia e asa de bine aducata ca isi respecta programul de numa. De la 10 pina la 2 ziua doarme si nu face nici pis inainte de somn, stie ca e timpul si gata, o pui in camera cealalta in patut si ai uitat de ea. Ce zici? Pupici micutului sa te lase sa dormi! Ah... si inca ceva...daca nu-l bagi in seama cind mirie, tine concertul inca un timp, dar dupa aceea inceteaza. La al meu asa merge smecheria.
Madutza, felicitari pentru Uca cea cuminte! Sa stii ca e mare progres, tocmai ii ziceam lui Irinel ca nici al meu nu ma prea lasa in pace ziua, in afara de momentele cind calatoreste prin casa. Ii urez micutei tale sa fie tare, sanatoasa si s-o parasesca bolile! Spor la treaba cu chestionarele!
Madisor, condoleante pentru pierdere. Nimic pe lumea asta nu se intimpla fara rost, asa ca poate acest timp va fi o incercare pentru surioara ta...cine stie.Pupici copiilor tai cei scumpi!
Monet, ma mir cum de imi repeti toate simptomele pe care le-am avut cu Patrick....cine stie...poate vei avea baietel! Vai, mi-am adus aminte cu drag de vremea aceea. Tot asa imi era un somn nebun mereu, mi se intorcea de la orice miros de mincare gatita dar n-am vomitat niciodata, aveam probleme cu periuta de dinti, cam greu ma impacam cu ea si din luna a treia am inceput sa maninc la ciocolate ca sparta, de erau siguri toti care ma vedeau ca va fi fetita...si uite ca n-a fost pe voia lor . Pupici Liei desenatoare!
Dragelor, eu am inceput intzarcarea. Mai am doua luni pina la un an si sunt foarte hotarita atunci sa-l intarc , deci acum reduc numarul de alaptari. Sunt la 4 pe zi si poate il reduc si pe acela de noapte, sa vedem, oricum el nu pare a fi prea incintat de suculetul cu apa dat in loc. Incet, incetisor parca se obisnuieste, deja ia cite doua inghitituri de odata din canita (n-am folosit biberonul niciodata).
Sanatate tuturor!
laureta spune:
La Multi ani Dragos!!!
La Multi ani Norris!!!
La Multi ani Mihnea!!!
La Multi ani Catalina Teodora!!!
Fetelor Nally si Sebisor sunt la revista Mami (pag 4 la rubrica ne scriu starurile )sa ne traisca vedetele!!
vanessa refacere rapida la baieti
acris pare a fi o reactie la antibiotic pupici la gaza mica
alus felicitari pentru Julia sa vezi sa o sa laergi de acuma
nicoleta bafta sa ai salariu cum il vrei si ce bine ca vei sta mai mult cu ingeras
Irinel zice bine monet nu ramane baiatu fara dinti lasa ies ei pupici la maraiciul mic
Mamica de noiembrie tz tz tz ce o ti prin restaurante norocoaso.bravo tie tine tot asa ca e de bine.
Grate felicitari pentru primi pasi mai e un pic si alearga scumpi nostri
madutza bafta la scoala.Si lui Inisa i place Almette unul dintre putine care papa.
eryka pupici dulci la mica cantareatza
Noi fete crestem Inisa a luato brusc in verticala si merge tinandu se de canapea sau orice langa ea nu zic ca la de a busilea are deja viteza si of durerea mea si placerea ei sunt cablurile ce ma fac
Pina la urma verdictu doctoritzei de la Budimex a fost ca are un punct de puroi la amigdala dreapta.Ce nu inteleg e de ce nu iesit la exudat da ma rog asta e.
I dau antibotic 10 zile nu are febra doar ca nu papa sa fie oare asta??
In rest e bine cred ca in max 2-3 zile apar dinti de sus deja gingia e alba in mai multe locuri si umflata.Cand i au iesit cei de jos nu a avut deloc probleme.
Eu am avut frisoane da a trecut cred ca de la vremea asta ba cald ba rece transpiratii curent si gata.
Va pup pe toate
Laureta si Inisa mica(10 iunie 2004)
Irinel spune:
Fetele ce dragute sunteti ca ma incurajati. Mie nu-mi e teama ca ramane fara dinti, da nu inteleg de ce are periode cand e asa marait si eu zic, gata, dau dintii, si trece perioada aia si se calmeaza, da dintii tot nu dau. Speram ca daca ii dau dintii se mai calmeaza si el, saracul ca asa musca totul cu furie...
Grate, la al meu cam cresc tonalitatile daca il las sa maraie si nu-l bag in seama. Si acum si cand nu e marait e greu sa il las si sa imi fac treaba ca vine la mine la bucatarie pe gresie si e rece si poate raci, apoi se duce la cabluri (Laureta n-avem decat sa ii tot atentionam si sa ii luam de acolo pana cand mai cresc si inteleg sa nu se mai duca...:(), la dulapuri, le deschide..., la aparatele electronice (nu stiu ce ar face la ele ca nu-l las deloc, cum il vad, cum sar la el :-)). Sa stii ca si eu am inceput de ceva timp sa reduc mesele, da ii dau lapte in biberon (el e obisnuit sa adoarma la san si asa, usor, usor, s-a obisnuit sa adoarma la biberon, ca altfel nu stiu ce faceam). Deja ii mai dau doar seara si dimineata si simt ca nu mai am mult laptic. Imi pare rau de el, o sa imi fie dor de momentele alea de la alaptat, da trebuie sa il dezvat si apoi cumva sa il obisnuiesc sa adoarma singur sau cat de cat singur, ca probabil il vom da la gradinita. Voiam sa cautam pe cineva da pana la urma tot o varianta institutionalizata pare mai sigura daca nu ai bunici sau alte persoane apropiate de incredere...Voi ce veti face cu Patrick cand te duci tu la serviciu?
Madisor, condoleante. Cine a murit? Scuze ca sunt dusa cu pluta...
Monet, cum zice si Grate, descrii de minune simptomele mele de cand eram graviduta, numai ca eu nu am avut problemele cele mai mari cu mirosul, oricum imi era groaznic de greata tare toata ziua si sooooomn, si probleme cu periatul dintilor. O fi fratior? :-) Hai ca poate trec repede greturile astea. Uffff ca greu e la serviciu cand esti asa somnoroasa si ingretosata.
Alus, de ce nu incercati si pentru Canada, cred ca e mai usor de patruns si au protectie sociala mai buna din cate stiu... :-) Oricum, bafta, sa vi se implineasca visul! De acum o sa fie tot mai greu sa te tii dupa Julia.
Felicitari Nally! De-aia nu ne mai bagi in seama ...:-))
Pupici ca nu ma mai lasa Danut...
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
Irinel spune:
Am uitat sa va spun ca am fost la un loc cu leagane pentru copii si ieri si azi. ieri am fost pe fuga si cand am vrut sa il iau pe Danut din leagan s-a pus pe un plans... Azi a fost o zi superba de primavara asa ca am stat mai mult. La inceput a stat cumintel in carut si s-a uitat la copiii mai mari (nu prea are de obicei, se plictiseste in carut). L-am pus in leagan si au venit doua fetite de 6 si 7 ani sa il dea ele, le-am lasat ca el era super-incantat, radea cu falcutele lui dragi pana la urechi. Asa bine s-a distrat... L-am lasat pana a cerut el sa il iau si apoi am mai stat putin si am plecat spre casa. Ieri l-am pus si pe tobogan da evident l-am tinut eu, si i-a placut da nu asa mult ca la leagan. Pupic ca maraieeeeeeeee
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
miha04badea spune:
Buna dragelor!
Stiu n-am mai scrus de ff mult timp.Cred ca m-ati si uitat.Am fost foarte intorsi pe dos perioada asta pt ca am aflat ca matusa noastra de la Sibiu mai are o luna sau doua de trait.Are cancer la ficat si pancreas.Asa ca sincer nu am avut chef de nimic.Sa stiti ca am citit in fiecare zi ce-ati scris asa ca sunt la curent cu tot.
Nu pot sa n-o felicit pe scumpa noastra MONET pt simburel.Bravo Mona esti o curajoasa!Sarcina usoara si sa dea Dumnezeu ca si al doilea copil sa fie la fel de frumos si cuminte cum e Liuta.
CARMEN arati bestial!Felicitari pt vointa si pt rabdare........s-a meritat din plin.
Fetelor nu va scriu la fiecare in parte pt ca acus se trezeste omuletul,dar va pup pe toate si sa stiti ca tare mi-a fost dor de voi.
Despre noi ce sa va zic?Dragos este cuminte,papa f bine,doarme toata noaptea ceea ce ma bucura enorm ca asa ma mai odihnesc si eu,nu i-a mai iesit nici un dintisor...am ramas tot la 8,face singur 5-6 pasi dupa care cade in fundulet,umbla peste tot prin casa de trebuie sa fiu non-stop cu ochii pe el,iesim in fiecare zi afara si tare mult ii place..........si tot asa.
Am mai pus poze la Dragos la 10 luni si va invit sa ne vedeti.
Va pup
MIHA SI DRAGOS(1.05.04)
http://community.webshots.com/user/miha04badea
mephala30 spune:
Buna!
Vad ca avem cu toate un chef nebun de scris...eu am prins o 'bucatica' de timp si ma bag si eu oleaca in seama.
Miha, multzam de aprecieri. V-am admirat si eu pe voi. Sunteti o familie tanara si frumoasa. Sanatate lui Dragos!
Madutza, care mai este evolutia kg. tale? Te mentii?
Irinel, cred si eu ca s-a distrat Daniel. Trebuie sa se fi simtit tare bine in leagan. Si nu fi ingrijorata din cauza dintisorilor. Vor aparea ei odata si-odata. Cate kg. mai are voinicul tau?
Alus, esti tare nostima cum povestesti. Ia zi, la ce cavaler a sunat Julia?
Grate, sa ai spor cu intarcatul. Chiar, ce lucrezi tu acolo?
Monet, somnoroasa mica! Somn dulce si odihnitor! Tare as mai trage si eu un somn...de ala luuung si profuuund!
Tare urat e afara: brrrrr!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin