Bebelusi de mai-iunie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
DianaR spune:
La multi ani Cristian Mihai, Raducu si Ayumi!
Alus, te admir ca ai avut curajul sa impartasasti cu noi cea mai groaznica experienta posibila in viata unei mame! Dumnezeu s-a indurat de tine si ti-a daruit-o pe Julia.
Noi avem o veste buna, a aparut in sfarsit mult asteptatul prim dintisor! Si odata cu el si apetitul, in sfarsit nu mi-a refuzat piureul, imi crestea inima in mine de bucurie cand vedeam cum mananca, lingurita cu lingurita.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni
clau07 spune:
Diana, felicitari pentru primul dintisor
La noi a venit bunica si suntem in perioada de acomodare. Peste trei saptamani incep serviciul si ea va ramane acasa cu Alexandra. Sper sa se inteleaga bine. Am emotii dar trebuie sa ma intorc la servici.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos
clau07 spune:
Am uitat sa va spun ca Alexandra , cu toate ca nu vorbeste inca pe intelesul nostru, am observat ca intelege ce-i spun. A scapat suzeta pe jos. Am intrebat-o unde-i suzeta , s-a uitat in jos . I-am spus sa o dea la mama. S-a aplecat si mi-a intins suzeta. M-am emotionat ca a inteles ce i-am spus. A inceput sa repete uneori : mamamamama ... Dar fara adresa.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos
Grate spune:
Diana,
felicitari pentru primul dintisor!!!!!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos puiul tau cel scump!!!!!!!!!
acris spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !!!!
Alus, m-ai facut sa plang....Esti o femeie puternica. Te admir! Eu nu stiu daca as fi rezistat....Pe mine m-a dat peste cap (o cam luasem razna) cand am nascut, de era sa o pierd pe Amalia. Numai gandul ca i s-ar fi putut intampla ceva, ma terminase.
Brrrr......
DianaR, felicitari pt. primul dintisor !!!!
Irinusha, pupici !!!
Hai sa va povestesc prin ce-am trecut si ce s-a mai intamplat.
Cum va spuneam sambata, m-am dus la spital cu Amalia. Era din ce in ce mai rau. Ii lacrimau ochisorii, ii curgea nasucul intr-una si mai grav, incepuse sa tuseasca. Ne-am chinuit 2 nopti asa.
Medicul de familie al Amaliei cand a consultat-o a zis ca e ok. Ca nu mai are rosu in gat si sa nu-i mai dau antibiotic.Si dupa 2 zile uite ce s-a intamplat....of, si unii medici....
Am avut noroc ca era de garda una din cei mai buni medici pediatri. Mi-a consultat-o f. atent si avea rosu in gat (si medicul de fam. spusese ca i-a trecut). Offf...
Mi-a prescris din nou antibiotic si i-a mers f. bine. Dupa 2 doze, copilul se simtea deja mult mai bine.
Intre timp, in toata acesta tevatura, i-a mai dat si un dintisor !!!
Si in plus, merge singura !!! Ce mandra este....
Acum ,ne-am linistit, este f. vioaie si cuminte.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
Eryka spune:
Multumim pentru urari fetelor ,niste dulci ca intotdeauna
Deci si voi ca si mine in pana de idei ,bine macar ca nu sunt singura ,ca ajunsesem sa cred ca sunt o mamica fara idei la mancarica ptr bebe.Azi am fost la cumparaturi i-am cumparat Ayumitzei o masinutza ,de abia astept sa mergem prin parc la plimbare .
Fetelor azi noapte am visat atat de naspa ,incat si acum ma tot gandesc la visul asta ,am visat ca o pierdusem pe Ayumi ,mai bine spus cineva mi-o rapise si ce mai plangeam in visul meu si eram atat de socata ca nu o gaseam ,culmea e ca eram in Romania ,si imi ziceam in vis : cum ma duc eu acum inapoi la tati fara copil?Ce i zic eu lui ,o sa creada ca nu am avut grija de fata .brrr bine ca a fost doar un vis ca tare urat ar fi sa se intample asa ceva .
Acris felicitari ,cred ca esti tare mandra sa o vezi pe Amalia mergand singurica.Diana felicitari ptr. primul dintisor.Clau si tu cred ca esti foarte mandra , la Alexandra .Bertha ce bine ca si-a revenit puiutul tau ,Doamne ajuta sa nu mai ave-ti probleme de acum in colo .Laurina pupicei lui Mihnea.
O zii buna .
Eryka & bb-lina scumpa (03.iunie.2004)
cristina_smn spune:
Buna dimineata!
Eryka, ce vis urat ai avut! Si eu ma sperii cand visez urat, iar uneori ma trezesc plangand. Bine ca sunt doar vise!
acris, sanatate multa Amaliei!
Va pupam!
Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn
Madisor spune:
Buna fetele!
Va multzumesc fetelor, multzumesc tuturor care au fost si sunt alaturi de mine si la bine si la greu
Irinusha, multa sanatate multzi ani inainte plini de fericire si iubire! Pupa-l si pe cel mic si scump! Multzumesc pentru si tzie 1000 ca mi-esti tare draga si te apreciez foarte mult!
Laurina, multzumesc. Si Clara mea e ca si Mihnea, mai greu cu mersul de-a busilea... Da' nu ar mai sta pe loc. Trebe mai tot timpul tzinuta ca sa mearga in picioare. Si are un chef de joacaaa... Mai nou isi acopera capul cu paturica, sta un pic, si-o da jos, rade in chiote si zice: "baauu!". E de coma....
Cristina_smn, eu asa fac branza de cand am avut primul copil, pe Corina. Asa ca stai linstita, ca de acum incolo, tot cremoasa o sa fie...
V-as mai scrie, da' nu mai pot ca trebe sa ajung urgent intr-un loc.
Va pup pe toate si sa avetzi o zi buna!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
alus spune:
ACRIS-MULTA MULTA sanatate Ameliei, si felicitari ptr. primi pasi.
DIANA- FELICITARI ptr. primul dintisor, asteptam vesti cand va fi urmatorul.
CLAU- nici nu o sa sti cand o sa inceapa sa vorbeasca pe intelesul nostru,copii se schimba asa de repede si asa de repede cresc.
ERYKA- BRRR ce vis ai avut. Eu cred ca as innebuni chiar si in vis. Ce bine ca a fost doar a fost un vis urat care nu mai este.
BERTHA- ii doresc si lui Darius MULTA MULTA sanatate.
La toate fetele doresc ca copii nostri in fiecare zi sa ne aduca cate ceva nou.
Julia de cand a inceput sa mearga bine dea buselea nu prea am timp liber, stiti si voi cum este. Si ea intelege aproape totul, cateodata imi face in ciuda cand ii zic ca nu are ceva voie, si incepe sa planga, cred ca vrea sa imi fie mila de ea. Eu atunci nu reactionez, se uita la mine si iar incepe sa se joace. Florile nu le-am luat de pe jos, am flori care sunt prea mari sa le pun pe geam, cand se apropie de ele sa rupa frunze eu ii zin NU,NU se uita la mine si iar incepe sa planga, asa incearca sa imi fie mila de ea. Si sunt oameni care spun ca copii nu inteleg nimic.
Ma duc sa ca mie tare foame si in curand cu Julia iesim la plimbarrea noastra lunga, lunga,lunga.
Pupici
www.julka.za.pl
Alus+Julia