PRO-Test
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina L spune:
Bravo Mariutza,sprijin din tot sufletul aceasta actiune.
Sa dea Dumnezeu sa ajunga acolo unde trebuie si cei in
drept sa faca ceva...
Cristina L
DanaRosu spune:
Uite doua cazuri si la noi:
Copii născuți la Suceava, în urma inseminării artificiale
· Două sucevence au născut la Spitalul Județean Suceava, după ce au fost inseminate artificial la clinici de specialitate din București și Timișoara
· Ambele cazuri au fost finalizate cu succes, datorită medicilor și celor două mame
· Unul dintre cazuri este impresionant, iar efortul pe care l-a făcut tînăra suceveancă pentru a deveni mamă este demn de un subiect de film
· În urma inseminării, C.V. din Suceava a născut tripleți, doi băieței și o fetiță, unul, decedînd, însă, după naștere
· Fiind născuți la doar șase luni de sarcină și foarte mici, bebelușii au stat trei luni în spital pînă au ajuns la greutatea copiilor normali
Starea lor este acum bună, au crescut, au deja cinci luni, dar continuă să fie supravegheați de medicii suceveni și bucureșteni
O mica problema insa...
quote:
Oare d-na Ecaterina Andronescu s-a interesat la spitale si cabinete cate cupluri sunt sterile in tarisoara asta ?!
Androneasca diriguieste invatamintul... la sanatate e madam Bartos!
gabid spune:
Si eu sunt deacord cu tine sa facem un pro-test!Am trecut si trec prin mari greutati de a avea un bb pe cai naturale,dar sunt sigura ca si fetele care au ramas usor insarcinate stiu prin ce trecem noi.
Chiar asa stau preturile in Timisoara?Eu credeam ca e mai ieftin ca in Bucuresti si cand colo...Nu-mi vine sa cred ca o inseminare costa 2500$ cand in Bucuresti atata costa un FIV fara tratament.
JALE!JALE!numai in Romania se poate intampla asa ceva!
Gabi si bb Simona.
Adela spune:
Dragele mele sunt si eu cu gandul alaturi de voi! Va tin pumnii sa reusiti!!!!!!!
Adela &Julia
Veve spune:
Si noi suntem PRO PRO-TEST!
Sa v-ajute Dumnezeu ca mesajul vostru sa ajunga acolo unde trebuie,sa fie inteles cum trebuie si sa atinga unde trebuie!
MULT SUCCES!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)