Ana, merci mult.
Nu l-am batut sa stii. Si nu fumez, m-am lasat de mult, am fumat si eu la viatza mea, si nu putin, nu mult, foarte mult ,dar acum nu mai fumez de o buna perioada de timp si sper nici sa nu mai apuc vreodata.
Jucarii are dihania cat cuprinde.Ba o mai venit si iepurasu(m-am tampit de tot) ca la noi a fost pastele si i-a mai adus un sac de oase de pielitza, batoane de carne de cur de elefant, bomboane, maimute, gaini sunatoare si alte dracovenii.
Acum e spasit Tom al meu caci l-am certat...si nu pt papuci ci pt ca nu asculta.Sunt o mamica rea, cred ca...
.
Adevarul ca Tom e foarte alintat.Poate prea alintat.Stie ce poate si ce nu poate, e foarte destept pt varsta lui, face caca afara de 3 ori pe zi, pisi pe un ziar in bucatarie, nu roade mese, scaune, etc(inca)...e doar foarte foarte plin de energie cateodata.Poate ca nu-i place si ca sta singur acasa.Il las cu radio , si cu tona de jucarii....
Slakje zii mersi ca ai scapat usor...
Cora rodea tot...mai rau ca o armata de soricei...nu aveam usi, pantofii trebuia sa ii punem pe dulap, iar hainele tot pe undeva pe sus, mobila, pat, canapea, covor...tot ce prindea rodea...Este un catel din specia "rozatoarelor" (asa ii spuneam noi) si pt ca a stat singura mult in casa...noi aveam scoala, apoi serviciu...o scoteam in fiecare zi, dar ea este un caine foarte activ si are nevoie de multa miscare...si cred ca se simtea frustrata..
De abia pe la 4 ani s-a oprit din ros!!!!!!!!!!!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi
si David
David pe tractoras