Mamici din Japonia

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna fetelor!

Noi am fost tare suparati,Shion a racit,a facut febra 40 ,diaree si a cazut si din pat.De doua zile nu mai avem febra,dar nu scapam nicicum de diaree...suntem asa de mofturosi,nici noaptea nu dormim bine,iar ziua vrem numai in brate...
Mami a fost tare ingrijorata si inca nu i-a trecut,dar incearca sa se calmeze ...
Astazi e asa frumos afara si am vrea si noi la plimbarica,dar inca suntem in "carantina"si nu se poate...
Anca imi pare rau sa aud ca Naomi a cazut din pat,sper sa fie bine si iti inteleg ingrijorarea .Aveti grija de voi si multi pupici...
A...m-am tuns si eu scurt si incerc sa ma obisnuiesc cu noua mea "fata"
Eli felicitari lui Stef pentru dintisori,sa cresti mare si sa o musti pe mami de cate ori ai ocazia...
Vrem si noi carticica cu retete ....multumiri anticipate...
Bits iti dorim un zbor placut,aveti grija de voi ...
Cat timp stati in tara?Poate ne intalnim,si noi vrem sa mergem in iunie...O sa ne lipsiti...Pupici la Kenzuti...
Devylla multumim mult pentru incurajari,multi pupici..
Daniela bine ai venit,imi pare rau sa aud despre pierderea sarcinii si iti doresc tot binele din lume.Nu dispera,ai sa vezi ca o sa vina soarele si pe strada ta ,impreuna cu o comoara mica...
Erika masinuta e super,multumim ca ne-ai aratat-o.Si noi voiam sa luam premergator,dar vazand masinuta ne-am sucit...Pupici ...
Sandra bine ai venit,baietelul meu are tot 10 luni si vreo doua saptamani...Ti-am vazut pozicile,asteptam pozici si cu George...
Nshiro si noi am mers pe mancarica la borcanel,dar mi se pare ca toate au acelasi gust...
S-a trezit mofturici!
Tebuie sa fuuug....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Shian ma bucur ca bb si-a revenit.
Eli felicitari pt dintisor....sa-ti traiasca bb
mamaluidavid noi am fost la primul vaccin si nu a fost asa rau cum ne-am asteptat....l-a durut putin...a si plans putin da si-a revenit!Bafta!

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Eryka multumesc pt poza,masinuta e superba insa "soferita"e o scumpete foc,multi de la noi...abia astept sa mearga si Naomi.

Anca,Naomi e bine acum,de fapt imediat dupa cazatura era bine,insa eu tot ma gandesc daca ...si ma sa nu apara mai tarziu uramarile.Vrem pozeeeeeeee cu voi,multa sanatate lu'Shion,.

Sa va spun ca moata mea a adormit printre suspine;a primit azi de la bunica doua jucarele f frumoase,o formatie formata din pisica,pasare,bebe si multe altele,asta o incanta ca are melodi frumoasesi un Mikey Mouse care vorbeste si merge in patru labe;cand il vede o apuca plansude nu stiu cum sa o mai opresc.Maine am sa il arat pe Mikey si am sa o inregistrez

o seara buna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Ce greu e fara DC. Multumim mult pt urari! Azi am fost afara vreo 3 ore, Stef a fost foarte incantat ca era imbracat subtire. Ne-am uitat la porumbei, catei si animalele de la mini gradina zoologica care e aproape de noi, ne-am tras in scranciob. Ce ma bucur ca a venit caldura!
Anca (Naomi) te rog frumos sa imi dai adresa ta de e-mail ca sa iti trimit retetele.
Eryka, am vazut masinuta, e asa de faina. Iar Ayumi e o adevarata domnisorica, numai buna de condus.
Anca (Shion), multa sanatate lui bebe!
Stefania, succes la vaccin. Stef nu a plans, doar un pic s-a speriat cand la intepat.
Pupicei la mamici si copii!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Buna seara japonici.
Ce mai faceti ?
Ma bucur foarte mult NAOMI ca ai deschis acest subiect ca nu mai erati de gasit pe alt sait v-am cautat dar ati disparut dupa saitul ISTORIA JAP,,dar nui nimic ca aici poate nu se mai intampla nimic ca sa stearga mj
Eu azi m-am cantarit si am vazut ca am slabit 3 kg,,sant tare bucuroasa.
Tin si eu un fel de regim pana in ora 2 mananc ce vreau pana nu mai pot iar dupa 2 mananc numai fructe si legume,mai merg pe afara cu cam vro 15 minute.
Fiecare cu danblaua lui acum daca tot nu am ce face m-am apucat de regim ca de sa am si eu o preocupare ,,vad ca da rezultate.
Incercati si voi.
Va las si mai revin va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Eli ti-am trimis PM,multumesc mult,

Daniela vezi ca mai e un subiect"Cum e viata in Japonia"la "Calatoriile sufletului"In legatura cu dieta,cum adica dimineata mananci ce vrei?nu se tine cont de un nr de calori,IG,grasimi si etc?Ai voie si pizza?Da mai multe detali si spor la topit kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DEVYLLA am fost la medic dar nu mi-a dat nimic pt zbor,mi-a spus ca o sa doarma de la zgomotul motoarelor.

ERYKA si noi tot 5luni si 3 sapt vom avea.merci mult pt raspuns,inca ceva:mancarea pt bebe era japoneza?

ANCA pupici,ce face micutul?e bine?stam in RO 2luni si 2sapt,poate ne vedem.

ELI vreau si eu retele.nu a inceput STEF sa te muste?sa ne impartasesti din "experienta muscaturilor"

ROCSANA din cate stiu eu udonul se prepara cu faina care contine gluten si nu prea ar fi bun la bebei,da fiecare face cum il taie capul

noi suntem bine,ieri mi-a adormit sungurel la pranz cu suzeta in guritza.cred ca dintisorii sparg gingia ca avem concert seara si ne trece doar cu Calgel.eu sunt prinsa cu curatenia,sa-i las casa luna lui tati caci el nu cred ca se va sinchisi sa faca ceva cat nu suntem noi.pachinko sa traiasca ca acolo-si face tati veacul.
astazi mergem si noi sa luam o "dusca"de polio.fetele copiii vostri au facut febra de la polio?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Bits nu era mancare japoneza ,ne-au dat un borcan cu fructe si unul cu piure de legume si pui ,dar ptr ca ayu avea atunci aproape 6 luni si eu inca nu intrasem prea zdravan in diversificare nu i-am dat decat pe cel cu fructe ,mai ales ca celalalt borcan era ptr varsta de 7 luni. Deci ar fii bine sa ai si tu ceva mancarica la tine in caz de nevoie .Oricum eu cand am plecat in Romania ,pe avion i-am dat mai mult laptic .

Iar la intoarcere ca avea deja 8 luni nu au mai fost probleme cu mancarica .Dar tot asa imi luasem de acasa papa facuta de mine si pusa in borcan ,asta in caz de nevoie ,Pe care nu am folosit-o caci cu borcanelele da-te de ei a fost mai simplu.

De la Polio nu a facut febra .sa nu-i dai nimic sa pape si sa bea 30 de minute inainte si dupa ,asa ni sa spus noua ,probabil ca stii si tu deja asta.Pupicei si stai linistita ca cu Polio nu sunt probleme.
Va multumesc fetelor ptr. urari .hai ca fug acum ,am intrat sa-i raspund lui Bits .

Eryka & bb-lina scumpa (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna fetelor; ma primi-ti, nu ma primi-ti eu tot vin peste voi, cu cucuietele mele
Deci sunt mamica a doua cucuiete(glumeam), doua printese, cea mare
Arisa 3ani si 5 luni, iar cea mica Emily 4luni;
nici eu pritene romance pe langa mine nu am pe nimeni, forumul sa traiasca, caci altfel......, in rest numai jap., iar fiica-mea cea mare le supara puii, ptr. ca le ia jucarele, iar toti puiutii de jap. se tin precum niste caini dupa ea, si numai dupa ce se satura ea de ele le inapoiaza, cu toate ca intervin si eu ca mama, maib cu o vorba buna, mai cu , dar degeaba ca fica-mea nu se lasa asa usor, vrea sa fie mereu prima, si asta ma termina;
cu medicii nici eu nu-s prea prietena; am schimbat pana acum nu stiu cati; ei zic una eu zic trei; bine dac-am vazut ca nu-i trece cu trat. pe care l-am primit, l-am schimbat imediat, si med. si medic
c-am atat si ramane sa vad daca ma primi-ti la voi in grup

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Hirol daca cumva ai nascut, refacere cat mai rapida si un bebe mancacios, somnoros si sanatos, iar daca inca sorocul nu si-a facut aparitia iti doresc o nastere cat mai usoara, iar durerile sa le uiti cat mai repede, si sa te bucuri din plin de aparitia lui bebe; deci GANBATE!!!
eu am nascut de ambele ori natural, travaliul fiind de vre-o 4 ore la ambele, doar ca dilatatiile difera, parca la prima m-am dilatat mai repede decat la a doua

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput