Ziua nuntii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Iael - vezi ca linga Biserica Baratiei de linga magazinul Cocor este un magazin de invitatii care aduce comanda a doua zi.

Apropo de ziua nuntii...socrii mei ma intrebau ieri daca trebuie si ei sa vina la mama acasa, unde ma voi imbraca eu...voi ce ziceti???

Ca nu mai inteleg nimic cine pe cine ia si de unde

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salut iael...vezi ca roxi ti-a spus deja unde poti gasi invitatii care se aduc chiar a doua zi..eu cred ca e numai bine pt voi...asa ca incercati acolo..
despre pantofi...uite cred ca e o mare problema....am fost si eu prin magazine si inca nu mi-a facut cu ochiul nici o pereche...albi..si tot e greu sa gasesti...ma gandesc ca asa cum vrei tu...o fi si mai greu de gasit...dar poate fetele sa fi vzut pe undeva...
asa ca..facem apel disperat la ele....fetelor...cine a fazut prin magazine pantofi culoarea sampanei????please ....help...da-ti adresa.multmim anticipat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Magazinul "Red Shoes", cam in dreptul pasajului Lipscani, pe langa Coltzea... Io de-acolo mi i-am luat acu vreo 2-3 saptamani.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

multumim olgutta pt promtitudine!!!
deci..iael...ai deja doua destinatii....hai repejor...verifica informatiile primite....
sa nu avem discutii la proces...
pupic..si sporuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

Apropo de ziua nuntii...socrii mei ma intrebau ieri daca trebuie si ei sa vina la mama acasa, unde ma voi imbraca eu...voi ce ziceti???
Ca nu mai inteleg nimic cine pe cine ia si de unde

roxygeo, din cate stiu eu, mirele se duce la nasi sa-i ia, si impreuna cu ei, vin la mireasa, o iau si merg la biserica. Practic, tot alaiul pleaca la biserica, de la mireasa de acasa. Implicit, catelu', purcelu', socrii si alte rubedenii....cat priveste transportul la biserica, tu cu nashul, intr-o masina, mirele cu nasa intr-alta, iar de la biserica la restaurant, amandoi intr-una. Asa stiu eu.

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Multumesc mult fetelor !
Poate imi gasesc pantofiori .
O sa merg si la magazinul acela de invitatii ,dar deocamdata nu pot ca nu avem inca nasi.Dar oricum e bine ca stiu unde sa ma adresez ca sunt in criza de timp.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna fetelor,

Eu am trecut prin experienta nuntii acum 4 ani si am fost la nenumarate nunti de atunci, am fost de 2 ori nasa asa ca va pot spune cate ceva. Inainte si eu credeam ca e mai bine si mai frumos sa ai amnadoua cununiile in aceeasi zi dar acum nu prea mai cred asta. si eu am facut la fel si am fost un pic cam obosita. La ultima nunta la care am fot nasa mireasa a clacat pe la 1 noaptea si s-a lasat cu spital, perfuzii si a trebuit sa plece acasa mult prea devreme. toate astea pt ca vineri seara a stat pana pe la 2 noaptea cu prietenii, apoi cununia civila devreme, coafor, etc si nemancat mai nimic toata ziua din cauza forfotei.

Sora mea a facut cununia in bucuresti joia si nunta sambata si a fost super ok, a avut timp de toate, nu a stat stresata sa ajunga la timp la biserica, etc. A mancat, s-a odihnit cu o noapte inainte. este fff important sa mancati in ziua aceea. nu glumesc!!!

Nu cred ca e nevoie sa faceti o petrecere fff mare si sa cheltuiti bani cu ocazia cununiei civile daca o faceti separat. Chemati familia (mama, tata, surori, frati, bunici)nu si tusa, unchiu' etc, cativa prieteni f apropiati si faceti ceva dragut, original ca sa-i incantati. Nu stiu ce, daca imi vine vreo idee va spun.

Nu-i lasati pe altii - cu idei multe- sa va strice planurile voastre. pana la urma este nunta voastra si voua trebuie sa va placa. Suparaciosii din diverse motive nu au ce cauta sa va strice buna dispozitie intr-o zi asa de minunata.

Coteaza f mult si orasul din care sunteti. In buc am vazut ca e omor la primarie sambata si totul este mult prea rapid. nici nu stii cand a inceput si cand s-a terminat ca te trezesti dat afara.

Eu nu am avut o nunta asa cum am visat dar totusi imi aduc aminte de fiecare clipa cu multa placere si nostalgie. recunosc ca sunt un pic invidioasa pe celelalte fete dar imi trece repede. Asa ca nu renuntati la visele voastre legate de nunta pt ca e ziua care va va ramane mereu in minte si in suflet.

va doresc sa aveti nunti frumoase dar mai ales intelegere de la ceilalti!
Poate o sa va scriu si povestea nuntii mele si o sa intelegeti mai multe.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Nunta mea....

N-am reusit sa dormim cu o naopte inainte - cind am atipit eu s-a trezit el si, cu ochii rotunzi de mirare m-a intrebat "Dormi? Auzi...noi CHIAR O FACEM ?!)

Cred ca atunci mi-am dat seama, din toata nebunia cumparaturilor si pregatirii detaliilor, ca intr-adevar CHIAR O FACEAM - si el avea emotii la fel de mari ca si mine.

Am ajuns la starea civila la 9 dimineata... ne-am programat PRIMII.

Ne tineam de mina... cind m-au intrebat pe mine daca "da sau ba" i-a tremurat mina putin...
Imi amintesc totul in secvente.
Eram atit de emotionati incit simteam timpul curgind altfel.

Am ajuns acasa, m-au imbracat in mireasa.
Nu stia rochia si nu l-am lasat sa ma vada pina nu am fost gata.
Nu o sa uit nici peste 30 de ani surpriza din ochii lui cind si-a vazutmireasa

Am fost la biserica - o biserica micuta, aleasa de noi, la care ne ducem si acum cind ne simtim sufletul greu.
In drum spre biserica, in masina, tin minte cum imi zimbea toata lumea de pe strada - eram mireasa...
Nu stiu de ce, toti oamenii - oamenii pe care nu ii observi de obicei, care au fete cenusii si triste - pareau atunci altfel: eram eu cea care ii vedea astfel?
Posibil....

Imi amintesc ceremonia religioasa tot in secvente - ne tinem tot de mina, pe ascuns, pina ne-a zis unul din preoti, rizind "dar tineti-va bine de mina..."
Nu nimeream verighetele.
Nu nimeream piscotul din care trebuia sa muscam.
Pe el l-au pacalit de 2 ori si a treia oara era sa inghita mina parintelui cu totul.

Am iesit din biserica si am zburat pina acasa -a urmat petrecerea.
Din care tot ce stiu este ca am pupat toti pe toata lumea.
Si am dansat non stop.
Cind eu cu el, cind eu fustele de la rochita mea de balerina....

Pina la un moment dat, cind m-au furat.
Am plecat asa...din inertie..tot dansind....
A fost atit de disperat incit a sarit in fata masinii in care eram eu.
El in fata masinii, eu cu soferul de git "Opreste!".
N-a oprit...
M-au dus in Twice.
Perfect loc pentru mine si imensa rochita mea de mireasa.
Se dadeau bratari fosforescente la intrare: fiecare cu alt sens.
Mie mi-au pus o bratare care semnifica "nedisponibila!".
Asa e...eram sotia lui deja!!
De acolo au inceput negocierile.
"Rapitorii" n-au cerut decit sa le demonstreze ca ma vrea inapoi.
Si sa imi faca o declaratie elocventa.
In public.
La microfon.
A acceptat imediat.

Si... a urcat pe scena.
S-a uitat cind in sus...
Cind in jos...
A coborit linga mine.
S-a asezat in genunchi in fata mea si nu mi-a zis, cu o voce mica si cu lacrimi in ochi, decit atit "ai fost ....si vei fi iubirea vietii mele!"

Auzeam lumea aplaudind, dar eram cumva izolati de ei.
Doar noi 2 si dragostea noastra.
Ne-am luat in brate si am inceput sa dansam.
Nu era o melodie dansabila.
Dar nu conta
Conta sa ne ascundeam amindoi ochii umezi.

Cred in continuare ca nunta noastra a fost cea mai frumoasa din lume pentru ca ne iubim.
Pentru ca restul nu conta.
Pentru ca toate detaliile pentru care ne faceam probleme erau minore si la momentul respectiv n-am fost decit noi 2 si dragostea noastra.

Puteam fi undeva in cimp, singuri, in ploaie, si era acelasi lucru, si am fi fost la fel de fericiti pentru ca el era al meu si eu eram a lui si nimic nu mai putea, si nu mai avea dreptul sa ne desparta.

A fost, pentru amindoi, o zi ca in basmele cu zine.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

super poveste, Elise! mai aveam putin si plangeam! sa fii fericita si iubita!

si noi ne-am gandit cum o sa decurga ziua nuntii.Deci, la 10.00 cununia civila, dupa aceea la mama (cu toate ca noi stam impreuna de vreo 4 ani) ca sa ii fac si ei pe plac, acolo va veni coafezul si machioza, vor veni nasii sa ma ia si dupa aceea mergem la biserica unde ma voi intalni cu EL. slujba o vrem pe la 18.30 si petrecerea dupa! cam asta ar fi, dar vedem....

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

26 august 2006. Sa speram ca o sa fie o zi frumoasa, cu soare, dar nici molesitor de calda. Ne trezim cu noaptea in cap, fiecare la mamica lui acasa... Eu probabil c anu o sa dorm prea mult in noaptea aia, si nici cu vreo luna inainte... Pe la 10-11 vreau sa fie cununia civila. Nu m-am gandit cum facem cu intalnirea, daca ne vedem acolo sau daca mergem impreuna. Eu stau al vreo 3 minute de Starea Civila...
Asa, dupa cununia civila, fiecare isi ia invitatii care vin de mai departe, si cei care voir sa mai stea cu noi, si-i duce acasa la el.
Program de voie pana pe la 5, cand incep pregatirile pentur cununia religioasa. Pe la 6, 6 jumate, as vrea sa mergem la biserica, iar pe la 7 jumatate, opt, la local. Si acolo......

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput