Mamici din Arad...???!!!(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, pai faza cu tigara nici eu n-am vazut-o, a fost ideea lu sora mea A vrut sa-si aprinda o tigara si atunci a venit Raul in camera si tot l ea se uita Noi nu fumam in casa de obicei, dar ieri am zis ca facem o mica exceptie, pentru ca nu puteam sa-i tinem in bucatarie, deoarece noi avme bucataria cam mica si ne incurcam Iar faza cu berea a venit de la sine, am vrut sa vedem ce face...a fost mortal de-a dreptul Baiu mare a fost dupa ce i-am luat paharu si am pus apa in el...ce se certa cu mine A prins gustu de mic
Intradevar ne-am petrecut bine, dar azi a fost groaznic, am dormit ttoata ziua, noroc cu tata care a fost aproape toata ziua cu Raul la plimbare

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Sunt foarte obosita,dar am intrat sa va salut.

Clau,vad ca ati petrecut bine de ziua lui Raul,nu am reusit sa ma uit la toate pozele,dar sunt super,Raul e tare scump.Sa va traiasca!

O saptamana frumoasa va doresc fetelor!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Am vazut si eu pozele Clau!!!!!!Super!!!!Cred ca v-ati distrat tare bine!Tortul voi l-ati facut????

Intru mai incolo....Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, si eu am vrut sa te intreb de tort, ca arata tare bine!
Am fost sambata cu Tudor la Cuibul Cocorilor si direct la camera de joaca s-a dus strigand "copiii-copiii". Nu l-am mai putut scoate de acolo dintre mingi.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau sunt foarte faine pozele. Ce dulce e Raul. Si zambaret.

Gabi cum esti? Cand mai mergi la control?

Azi, pentru prima data dupa multe luni ma bucur ca mi-a venit ciclul. Asadar, de azi intru in linie dreapta si incepem numaratoarea. Tineti-mi pumnii sa fie cu noroc.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Mie iar nu mi-a mers forumul azi,vad ca nu se mai termina problemele tehnice.
Ma chinui sa-l culc pe Dragos,dar el nu da semne de oboseala.
Sambata la tara nu a stat o clipa,non-stop a fost in miscare,daca vorbeam cu el ne zicea sa-l lasam in pace ca munceste (tragea o grebla dupa el!) A fost timp super si am stat mai mult pe-afara.
Au fost si niste prieteni din Oradea care au o fetita si tot timpul s-a jucat cu ea,de fapt ea are 10 ani,numai bine ca a avut grija de el.

Clau,am reusit si eu sa vad toate pozele ca aseara dormeam in fata monitorului.Pozele sunt fain si Raul a iesit super in toate,dar cel mai mult mi-a placut asta.

Flavia,succes si sa auzim vesti bune cat mai curand!

Gabi,cred ca a fost tare scump Tudor cautand copiii. Trebuie sa facem intalniri mai dese.

Linda,tu ce mai faci,cum ai ajuns in Germania? Asteptam pozele de la intalnire.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata la toata lumea,nici nu stiu ce sa va mai scriu...apropo v-ati uitat aseara la "tradati in dragoste"?Mai unii barbati cred ca noi femeile chiar suntem tampite sau asa spera?Il prinde nevasta cu "tanti" pe banca in parc in mare tandrete si el ii spune"mami nu-i ce crezi tu".Adevarul e ca tipul era instalator si poate ii explica lui tanti cum sa-si repare robinetul ca sa nu mai mearga el si sa ii si ia banii pe lucrare.I-am spus lui Danut ca pe mine daca m-ar urmari o saptamana cand sunt de dimineata la servici si dupa-masa la scoala m-ar decora cum rezist la asa ritm de viata.
Gata merg sa dun casa si apoi sa mai trebaluiesc prin curte ca Doamne bine ii!

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Gabi cum te mai simti???

Flavia tinem pumnii sa fie bine!!!!Bafta!

Clau voi ce mai faceti?

Magda spor la treaba!!!!

Alinush cum a fost la porc?

Restul fetelor pe unde umblati???????

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

O ce bine ca merge forumul!
Aseara am stat pana pe la 22 seara, dupa care am cazut ca eroul...asta dupa o zi de plimbare non stop...e asa de fain afara ca nu-ti mai vine sa intri in casa!
M-ati intrebat de tort...nu l-am facut noi, l-am dat la tipa care ne-a facut si tortu de la nunta si cel de la botez...e meseriasa tipa...face torturi fff bune si nici nu-s scumpe...pe mine m-a costat doar 200.000 lei+materialu!

Flavia, Doamne ajuta sa fie bine!

Alina, ce bine de voi ca mai evadati din orasu asta mizer! Poza aia e dedicatie pentru nora

Ioana, ce mai face Alesio? tot marait??

Magda, eu nu urmaresc emisiunea aia, mi se pare tare tampita

Va pup, ca iar plecam la plimabre

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mersi ca sunteti alaturi de mine.

Abia astept sa treaca timpul...
Greu e cu asteptarea asta.

Mergi la inceput