Analize de laborator

Analize de laborator | Autor: mandyksch

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata fetelor,

Sper ca sunteti bine in dimineata asta.
Eu am avut o surpriza neplacuta ieri cand am vrut sa-mi fac analizele de laborator (cu trimitere de la medicul de familie) si peste tot mi-au spus ca nu sunt gratuite pentru ca nici macar pentru femeile gravide nu mai au fonduri. Mi se pare revoltator mai ales ca lunar pltesc o gramada de bani CAS si nu primesc nimic in schimb nici analize gratuite , nici vitamine. Voi ati patit asa ceva? Irinuca tu parca ti-ai facut deja analizele?? Altcineva?
Mie mi s-a spus sa astept pana dupa 5 aprilie ca "poate vom primi fonduri".Dar acum sunt deja in saptamana 8 si nu stiu ce sa fac. Dati-mi un sfat.Astept

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Mandy,imi pare rau ca ai patit asa, dar cu tot scandalul asta referitor la fondurile CASS de prin presa din ultima vreme, e posibil sa fie asa.
Eu inca n-am fost sa-mi fac analizele, abia am implinit 6 saptamani si medicul meu inca nu m-a trimis. Cred ca saptamana viitoare voi merge si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

E o intreaga istorie cu analizele si retetele gratuite. De fapt nu mai acorda gratuitati de ceva vreme. Cel putin in ultimul trimestru, eu am cumparat toate medicamentele si am platit toate analizele. E mai nasol la inceput si sfarsit cand ai mai multe analize si unele sunt chiar scumpe... Asa ca nu ai ce face. De facut trebuie sa le faci.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Eu am fost ierila medicul de familie ,asistenta ei mi-a recoltat si le-a trimis la Medicover; gratis; marti mi-a zis ca ar trebui sa merg sa le iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Din pacate la mine in oras nu se mai fac analize gratuite.Cineva mi-a sugerat sa ma internez vreo doua zile in spital si mi se fac gratis.Adevarul e ca nu prea vreau sa ma internez caci mi-e cam groaza. Cred ca panal la urma o sa ma duc luni dimineata sa le fac contra cost. Nu prea pot sa las analizele pe mai tarziu caci saptamana viitoare am deja 9 saptamani.Asta e.
Voi cam la cate saptamani ati mers sa va faceti analizele?

Aveti grija de voi si de bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

eu la 7 saptamani am fost sa-mi recolteze

Mergi la inceput