Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Ellys nu vrei sa vii la petrecere?
Fetelor se poate veni cu sotii la intalnire!Adina si Mickyyy s-au anuntat deja cu pereche.
La Multi Ani Copiilor:
George Radu,Andrei,Eric,Luca,Vlad,Mia, Lucas,

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, MIA, LUCAS SI VLADUT!!!
Sa cresteti mari si sa impliniti tot ai multi ani fericiti!

Hop si eu, in viteza, ieri nu a fost chip sa deschid calculatorul. Din pacata, se pare ca mandretea asta a mea are rosu in gat, ieri a facut si febra, 38,7. Am fost aseara la dr, a plans in hohote numai cat s-a apropiat de ea, cred ca ramas cu frica de doctori de cand a fost atunci in spital. Desi doar a ascultat-o cu stetoscopul si s-a uitat in gatul ei, nu s-a oprit din zbierat. Dupa ce a lasat-o in pace, se agatase cu mainile de mine, de nu puteam sa i le desprind sa o imbrac. Dar dupa 2 minute se apucase deja sa se plimbe prin cabinet si sa vorbeasca cu desenele de pe pereti, sa verifice sertarele biroului, cablurile de la calculator etc.
Diseara am vb sa mergem si la un orl-ist sa ii vada urechile mai bine, sa stam linistiti ca nu e ceva de acolo. In functie de ce ne zice, vedem si de tratament.
Partea buna e ca e vesela, vioaie, desi ieri nu-si putea tine ochii decat mijiti din cauza febrei. Si cu toate astea tot radea la mine si vorbea pe limba ei. Partea proasta e ca nu mananca, probabil fiindca o doare gatul. Dar fiind obisnuita cu mofturi din astea la ea, am nervii tari.
Simo - si Cristina are momente cand nu vrea sa primeasca nimic cu lingurita. In schimb daca o las pe ea sa se serveasca direct din mancare, chiar papa. Atat ca nu trebuie sa-mi mai pese de cum arat eu, ea, covorul sau orice alt obiect din jur
Astept sa vad noua frizura a lui Lucas!
Oana - nu pot sa-ti spun sigur daca va veni si sotul meu, ca nu stie nici el ce program va mai avea pana atunci. Dar noi 2 venim (eu si fii-mea, adica).
Ellys - bine ai revenit!
Ruprich - ma bucur sa te revad! Abia astept sa ne mai povestesti de puiul tau!
Laura - beau cafeluta si ma gandesc ca mai ai si tu putin in ceasca, sa nu o beau singura
Kata - cu ce bunatati il mai servesti pe Roby-exploratorul?
Clau - eu sunt convinsa ca nu vor mai fi nici un fel de probleme si ca nisipul acela va disparea singur Inteleg exact cum a reactional mititelul de Raul...
Paste fericit celor care il sarbatoresc duminica aceasta!
Pupici, ma intorc la treaba, timpul ma preseaza, ca de obicei!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Eeeee, termina-si treaba(o parte)...
Sa va spun ce zi plina am avut eu cu copiii in parc ieri:am stat ore bune afara, am luat si mincare dupa noi pentru Roby(nu a mincat deloc decit un strudel cu mere de-a lu frate-su'),asta in parc, dupa care fim'iu mic a descoperit ceva ce l-a innebunit de placere(incercati si voi):TOPOGANUL!(sunt pentru copii mici).A invatat repede cum sa se impinga si sa alunece la vale!.Dupa juma' de ora de "alunecare", ne-am indreptat catre "hutza-hutza".Alta nebunie si acolo, i-am dat si tare caci era Cata care il tinea bine.Ne-am umplut de praf, Cata si-a rupt blugii in genunchi pe ca cataratorile acelea, si-a facut si vreo 2 prieteni, abia abia am plecat spre casa(lihniti toti de foame).(In drum spre casa m-am oprit la florarie si mi-am luat doua ghivece cu flori,sunt innebunita sa plantez primavara flori)[il
]
Azi e cam innorat,se-asteapta ploi, dar...nu ne lasam!

Revin sa-i spun Codrutei ce incerc sa-i fac eu lui Roby(meniu-nu mai vrea mincaruri pentru bebelusi, Doamne!).

Hai Laura la cafeluta!
Oana,si ce-ai facut tu cu atita Libertate???Cadouas iau sau nu?

Hai pa, ca iar am treaba.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Kata ,ma-m plimbat cu sotiorul in fiecare seara in oars,m-am dus prin magazine,am dormit pe rupte,mi-am rezolvat ce probleme mai aveam,m-am dus la Pitesti si mi-am revazut prietenii,destule,nu?
Cadou iei doar daca doresti,noua ne-ar face placere dar nu e obligatoriu.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana, am incercat si pot vedea pozele. Mai incearca si tu o data .
Clau, imi pare rau pentru suferintele bietului bebeu, dar ma bucur ca e rezultatele sunt bune. Se poate ca bebeii asa de mici sa aiba nisip la rinichi ? Eu nu i-am facut analize niciodata Dariei, ...ba mint i-am dat in septembrie KK la analize ( cand a avut diaree). Ar trebui sa-i fac nu ?
Ela, saracu' puiul tau, bine ca si-a revenit, ar fi trebuit sa faca ceva dezastru prin cabinet ca sa se razbune !
Kata, tu toata viata o sa ai peripetii cu asa doi nazdravani !
Ela si Kata sunt la cafea ! Apoi va povestesc ce-am facut noi cu putina libertata de azi noapte !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura poza ta cu margele am vazut-o acum dar pe ale Danielei tot nu reusesc sa le vad!

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Beau cafeaua si va citesc, sper sa ma lase Raul sa va si scriu

MIA & LUCAS
VLAD
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o copilarie plina de fericire!
Asa, bine ca am apucat sa felicit copilasii nostri, ca Raul e tare neastamparat si nu se stie cat pot sa stau la calculator
Nu stiu daca v-am spus dar de cateva zile Raul face la olita...sa-l vedeti ce mandru e de el
La Arad s-a facut vreme super faina, e mult soare si fff cald...ieri parea ca va ploua dar nici vorba de asa ceva ...URAA!!!

Kata si eu l-am dat pe Raul pe topogan si i-a placut tare tare mult! Ce bine e de tine ca ai companie Cred ca te distrezi de minune
Iti raspund eu in legatura cu cadouasu...ideea e ca cine vrea trimite un cadou, eu una am luat dar saptamana viitoare musai, dar musai il trimit!

Ela, multa sanatate Cristinutzei! Si mie mi-e frica sa nu-i dau cumva la Raul, ca sunt cam racita stii cum se zice, desteptii racesc vara, prostii iarna

Laura, se pare ca se poate sa aiba nisip la rinichi...si eu m-am cam mirat dar la eco s-a vazut bine

No gata, trebuie sa merg la pitic ca ma cheama la apel

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana, Daniela cred ca si-a facut albumul privat si de aceea nu-l vezi !
A venit tatal meu de la tara si pentru azi pleaca mi-a cerut s-o las pe Dari la ei sa doarma ca sa-i ajunga pana peste vreo luna cand vine iarasi in Galati. Bineinteles ca am fost de acord. Asa ca am facut o baie de vreo doua ore impreuna cu sotul meu cum nu m-ai facusem de pe vremea cand nu eram insarcinata, am recuperat la capitolul , apoi toata noaptea am dormit fara nici o trezire ca doi prunci ( dupa ce au facut obraznicii ). Super nu ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Fetelot cu petrecrea avem o problema si anume ca o parte din voi aveti alte angajamente in acel weekend,ce ziceti ar fi mai bine daca am muta petrecerea cu o saptamana mai tarziu sau la sfarsitul lunii?
Va rog sa va exprimati opiniile ca sa stim ce decidem!

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

WOW,Laura ,ce ne spui tu noua!
Te invidiem(eu cel putin)!
Eu ,inca nu pot sa-l las pe Roby peste noapte cu altcineva SAU la altcineva(cred ca gresesc, e destul de mare,dar nu pot!)

Roby tocmai a gustat niste pamint de flori.offf,tot baga in gura...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput