Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (49)
Raspunsuri - Pagina 2
LauraFlo spune:
Daniela, frumoasa baietica ! Eu nu rezist la valonase si clamite si nu cred ca Daria pana la varsta cand isi va putea alege singura hainele va avea parte de altceva.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Nedda spune:
Laura, mie nu prea mi-au placut volanasele si clamitele nici pentru mine. Si cred ca fiica-mea imi seamana. Uite aici secunda 1 si uite si secunda 2.
Oricum, poza asta era o datorie mai veche, de cand l-am vazut pe Crok cu fustita. Am zis ca daca e bal mascat, pai sa ne costumam!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Am vazut pozele ! Imi place rochita de marinar, si Daria isi scoate clamele, funditele, bentitele sau orice altceva cu care o impopotonez eu, dar la margele si inele nu rezista, dupa cum se vede si aici
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Nedda spune:
Si daca tot n-am somn la ora asta, va mai arat si "soimul patriei". (Lara in uniforma universitatii lui taica-su.)
Gata, acum merg la culcare!
Claudelu spune:
Daniela, e frumoasa foc Lara ta!
Laura, am vazut si pozele voastre, se vede ca v-ati distrat fff bine la petrecere
Spiculet, cum e la servici?? Ai reusit sa-l aduci pe tatal tau??
Codruta, e tare mortal Tudor in schiuri
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Daniela, somnic usor!
No ca va lad si io, mult am stat, nu?? Merg sa-i fac papa la Raul si apoi mergem la plimbare! Ne vedem mai traziu!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Ela76 spune:
Buna ziua tuturor!
Ei, am vrut eu sa zic buna dimineata, dar asta era demult, cand Cristina nu voia sa ma lase sa ma asez la calculator
Azi si ieri = zi grele, nu vrea sa manance nimic, in schimb bea apa/ceai. Si molfaie paine, ca nu a fost chip sa am liniste pana nu i-am dat painea intreaga de pe masa. Sa o vedeti cu o tine si musca din ea cu pofta . Si eu mor cand vad ca in loc sa manance mancare, cere prostii.
Lavi, sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti! Frumos cadou ar fi fost o excursie, dar sunt convinsa ca o sa-i iei ceva frumos!
Referitor la diaree, ce intelegi prin "intepat"? Pentru Cristina am dus doar proba din scaun, cand au gasit oxiuri. Singurul "intepat" a fost, in cazul nostru, in decembrie, cand am ajuns noaptea la spital la urgenta pentru febra 40, scaune diareice, refuzul mancarii, plansete disperate... era enterocolita - sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea!
Acum, de exemplu, iar are scaune cu aspect modificat, in care gasesc mancare nedigerata, urat mirositor, moale - primul lucru a fost sa ma uit daca nu ii iese vreo masea, dar nu se zareste nimic. Avand experienta recenta si a oxiurilor, dimineata i-a dus sotul mostra la analize si din fericire a iesit ok. Ce nu-mi place e ca se mai trezeste uneori plangand ca de durere, nimic nu o alina, nici luatul in brate, nici mangaiatul, cantatul... Acum 2 nopti, cand va ziceam ca s-a trezit la 3, plangea si batea dintr-un picior, la mine in brate, de mi se rupea inima. Sper sa nu fie nimic, deocamdata sunt doar atenta.
Bine ca in rest e vesela si foarte activa, chiar mai mult decat as vrea . Vorbeste non-stop pe limba ei si observ ca a inceput sa "aloce" sunete speciale pentru anumite lucruri.
Cel mai clar si mai des folosit este "uu, uu", care denumeste (evident, nu? ) ursuletul sau catelul, uneori si pisica, dar atunci are alta intonatie. Ieri am imbracat-o cu o rochita care are pe piept un cap de ursulet. Nici nu bagasem lucrul asta in seama, de aceea in primul moment ma minunam ce are Cristina de se apuca de rochita si imi tot zice "uu" - vazuse ursuletul brodat.
oops, fug, s-a trezit si iar plange
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
ellys spune:
Salutari!!!
In sfrasit am reusit sa va gasesc. N-am mai intrat de mult pe forum, iar cand am intrat, am vazut o noua organizare a subiectelor.
Veve, adaug-o si pe pitica mea pe lista: s-a nascut pe 26 martie 2004 si o cheama ELENA- LARISA (3.900 kg si 52 cm)
Mai are un pic si srbatoreste primul anisor....are 8 dintisori si se tot chinuie sa mearga in picioruse.
Nedda spune:
Ce liniste la mamicile noastre!!! Am gasit topicul pe pagina a doua. O fi de la pozele Larei? Nu fugiti, nu le tin publice prea mult.
Clau, multumesc!