Copii dupa 30 de ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cata am trimis si de pe fertility. merge?

carmi felicitari. Sa ai o sarcina usoara!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Carmi, sarcina usoara si nastere fara probleme! Acum la 39 de ani te-ai hotarat pentru bebe si s-a si intamplat, sau ai incercat mult timp si cu tratamente? Poti sa ne spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Cami, sarcina usoara si un bebic sanatos.
Cata si Tania si toate celelelate fete , eu am un feeling ca de data asta vom reusi sa ramanem, nu ma intrebati de ce..asa simt eu si gata.
Fertility friend imi spune ca ar trebuie sa ovulez in 2 Aprilie,deci din 29 Martie ar trebui sa incepem sa . Deci dragele mele ..la ataaacc cu mult optimist
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cristinutza sa-ti fie gura aurita!!!!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetelor, iata va raspund: acum vreo 3 ani am inteles de ce nu ramaneam insarcinata, aveam trompele infundate, am facut in Romania HSG si, din fericire, s-au desfundat imediat. Apoi, alta minune, anovulatie. Am inceput cu stimulari, pastile, injectii zilnice, insa nici asa nu a mers... In ianuarie 2005, unica luna in care am abandonat (sotul meu mi-a zis ca am nevoie de o pauza)si nu am mai vazut nici un dr. la fata, AM RAMAS INSARCINATA ! Pentru mine este o MINUNE si nici acum nu-mi vine sa cred...Nici medicului nu i-a venit sa creada pana nu mi-a facut echografie, tocmai eram programata pentru laparoscopie (dr. spunea ca poate mi s-au infundat din nou trompele), insa trebuia sa mai astept sa rezolv o bronsita cronica (altfel nu mi-ar fi facut anestezie generala pt. laparo). Dumnezeu a vrut sa ma refuze anestezistul, eu eram atunci insarcinata intr-o saptamana si s-ar fi dus, Doamne fereste, totul de rapa.
Asta e povestea mea, deci...niciodata nu e prea tarziu, va doresc la toate sa vi se implineasca visul !

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Carmi felicitari si multa sanatate...mi-a placut mult povestea ta si cu adevarat Doamne Doamne te-a ajutat...pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput