Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
bits spune:
si eu sunt una dintre cele care se plangeau de caderea parului.sunt diasperata!dupa baie daca trec mana prin par raman cu suvitze,ca sa nu mai spun ca in casa peste tot e parul meu.daca nu dau 1 zi cu aspiratorul e jaleee cu J mare.
apropos de sare:am cumparat un borcanel pt bebei si l-am gustat.sa stiti ca are sare!este de ajuns 1 data sa dai la copil papica la borcan si refuza apoi tot ce nu contine sare.si mie la 3 luni pediatra m-a sfatuit sa-i dau supa cu un praf de sare,cica ei transpira mult si elimina astfel odata cu transpiratia vitaminele din corp,dandu-le putin sarat se mentin in interiorul corpului.eu nu ii voi pune sare.
ROXY nu cred ca am sa-l obisnuiesc cu mancarea japoneza la inceput pt ca vreau sa-i gatesc eu mancare pt bebei.
F.ANOMIS este recomandat sa se inceapa cu zeama de la supa(30ml,60 ml,90ml)si apoi sa se introduca cate o leguma pasata.in felul asta poti obs ce nu-i place sau nu-i prieste.
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
stiti ce am facut astazi?i-am dat canita pt bebei sa se joace si ca atare a bagat-o in guritza si molfaia de zor la ea.i-am luat-o si i-am pus putina apa calduta si nu va spun ca bea singurel.cand nu nimerea guritza o mai baga in obraz si uite asa mi s-a udat in jurul gatului.am sa i-o dau si maine cu ceai ca sa ne obisnuim.
FULGULE acum chiar ca te-ai topit,deh a venit primavara.sper ca sunteti bine si ca nu aveti nici o problema cu DAVID
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
mancarea chiar fara nici un strop de sare, caci efectiv nu are nici un gust
cuscra, nu-i asa!:))
iaca, eu am mancat fara sare 2 ani de zile (pana de curand, adica) si vreau sa-ti spun ca mancarea cu sare are gust de SARE, iar mancarea fara sare are guste de... toate legumele alea de acolo, adica e SI MAI BUNA, SI MAI GUSTOASA!
de fapt si acum mananc tot nesarat, numai ca nu mai sunt asa de stricta:)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by paxela
GANDACELU ma bucur ca ti-ai revenit adica ai revenit In legatura cu firma faci cum vrei... Poate deja ti-a raspuns Miche, ca ea sta mai aproape de tine si v-ar veni mai usor la amandoua. Dar daca nu poate ea, anuntza-ma ca te ajut cu placere... Pupici gandaceilor tai
da, am contactat-o pe miche si s-ar putea sa ramana ea, tot pe motive de distanta:)
sa vedem acuma ce spune si sotul:))
ps: felis, tu erai?? chiar ma gandeam, ce de contabili printre noi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
andreap spune:
Buna fetele!Eu la 116 am venit de afara,unde Mariuca s-a comportat ca de fiecare data:a urlat!Parca citisem ca mai e o mamica al carei BBlusa face crize in carut?!?!Ma bucur atunci ca nu e anormal Bblusul meu.O s aincerc s anu o mai bag in seama,sa nu ma mai enervez,o sa-i treca la un moment dat sper.
In rest,m-am plimbat cu Diana,al carei Andrei e un super cuminte,nu i s eaude gurita..m-a facut de ras cu ciocanitoarea mea!
Roserb,mai eu am o carticica trimis aparca de Stefania(mamaluidavid)Tu ai alta?Ca o vreau si eu..plz!
In rst m-a speriat Diana al carei BBlus nu vrea suc.Daca nici Mariuca mea?????
f.anomis,mie mi s-a spus sa-i dau intai zeama ,apoi sa-i pasez si legumele.dar am o prietena care i lea- dat de la inceput pasate ca nu voia biberon,si sa-i dai cu lingurita atata zeama te omoara.
Bits,tu ii dai canita cu tetina d ebiberon sau cu "tzutzuroi"(altfel nu stiu sa-i zic)din acela cu gaurele?Ca poate asta sa fie o alternativa la biberon ptr.mine.
Adriana,multa bafta cu cel mic.Pupam pe gemenusi!
Va pupam si ne auzim pe seara,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by roserb
Adriana , nu cumva Tudor o avea vreo alergie la proteina din lapte de vaca ? Ii aparea eruptia si cand il alaptai exclusiv la san? Te intreb , pentru ca finul meu sufera de asa ceva, imediat ce i-a introdus laptele praf, la cateva zile ii aparea o eruptie pe piele, care se extindea progresiv, si il si manca, ii crea o stare de agitatie. Se manifesta asa la orice tip de lapte praf normal(si au incercat vreo 5 feluri). Concluzia a fost alergie la proteina din lapte de vaca, si acum mananca lapte din soia de la Humana, (SL) cu care ii merge foarte bine. Partea proasta e ca nu-i poate da pana la 1 an nici un fel de produsa lactat, urmand ca dupa 1 an sa incerce cate putin.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Roxana eu de la iesirea din spital le-am dat la amandoi si biberon...nu le ajungea lapticul meu...si ai dreptate a inceput sa-i erupa mai tare de cand am incetat sa-i mai dau si san, cam acu vreo doua saptamani. Ii dau acum NAN hipoalergenic dar mi se pare ca nu are efect deloc. Adevarul e ca eu le-am dat doar NAN dar nu cred ca asta e cauza. Uite saracutul abia acum a reusit sa adoarma, dupa doua lingurite de Romergan...si e asa de linistit...aproape ca i-au disparut si bubitele. Eu as vrea incep sa le pun in laptic orez cu porumb de la Humana parca pt.ca mi-a zis pediatra ca cerealele nu sunt bune pt. alergici. Voi folositi? Oare e bine sa le dau?
ROSERB sa va fie botezul intr-un ceas bun, ingerasii sa-l ocroteasca pe Mihnea toata viata
IONELA m-am distrat de minune imaginandumi-o (oare am scris bine?) pe Emily sufland in biberon
ANDREAP si mie mi-a zis sa pun putina sare dar nu pun. Dar ulei puneti? Oare o fi bine sa le pun ulei de masline? Azi am inceput si noi cu supica!!!!
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
ad_rianna spune:
ROSERB si tu ai carticica de la MAMALUIDAVID? Daca ai alta nu mi-o trimiti te rog si mie, pliiiizzzzz??
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
gandacelu spune:
roserb, am vazut pozele de la botez, is faine:)) sa va traiasca crestinul!
si ile are o scufita rosie hihihi si un deget tot pe acolo:))))))
pozelele cu dansul sunte cele mai bestiale
roserb spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
roserb, am vazut pozele de la botez, is faine:)) sa va traiasca crestinul!
si ile are o scufita rosie hihihi si un deget tot pe acolo:))))))
pozelele cu dansul sunte cele mai bestiale
Multumim mult!
Mey, e ceva de groaza cu degetul ala, a devenit deja un tic, baga in nas , apoi de cele mai multe ori in gura, nu stiu de unde i-a venit ideea, dar nu se lasa de nici o culoare, drept pentru care am hotarat sa o ignor, poate da rezultate...
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
diana2004 spune:
Fetelor ,si mie imi cade parul la greu ,dar se pare ca la 6 luni de la nastere se opreste caderea (daca mai ramine ceva pina atunci )