Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
onitza spune:
BITS, sotul tocmai mi-a spus tariful la KM LA TAXI - in jur de 9.000-10.000 lei. Daca altcineva stie alte tarife diferite , sa ti le spuna. Normal, depinde de la companie la companie, dar majoritatea folosesc aceste tarife.
ADRIANNA, te pupicesc si imi doresc enorm sa vin si eu la vara la Cluj...recunonsc, nu am fost niciodata...si chiar cu Paul as veni, ..vedem ce spune si tati, dar eu o sa pun in discutie si varianta asta, sa ne petrecem o parte din concediu si la Cluj.
Uite, tocmai am discutat cu el si a zis ca daca mergem la Cluj, trebuie sa tecem si pe la bunicii lui, care locuiesc la Chisineu-Cris, dar nu pot spune ca imi face placere 100% sa merg acolo, caci ei vorbesc numai in ungureste si eu nu pricep nimik, si ma enervez, numai cu Paul as putea vorbi romaneste, si cu sotul..bineanteles... Da' pede alta parte ma gandesc si la Biencutza ca mi-ar placea sa-mi vad nora...
IONELA-ROXANA, intr-adevar dimensiunile lui Ruxi sunt de admirat!! Inseamna ca nu face figuri la papa ca Paul..., dar lasa, ei sa fie sanatoshi...Tot respectul si toata admiratia pentru talentul tau inascut de povestitoare...
Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
paxela spune:
Cecilia C ce dulcica e alexia sa iti traiasaca sa creasca mare si frumoasa
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
gandacico eu parca stiam ca nu e bine sa se administreze Fe si Ca in acelasi timp,sper sa nu gresesc.
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
cumnata mea (medic stomatolog pediatru) care are un bebe de varsta lui kenzo ia un complex de ca-fe-mg de la wallmark (sau cum s-o scrie)
eu iau separat fe si mg deocmadata, ca mai avem niste pastile prin casa...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
fetele subiect out-topic (scuze):cat costa km la taxiu in Buc?
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
in jur de 10.000 lei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
andreap spune:
buna seara!eu am avut iar curse:de la 12.30 la 15.30 afara cu Mariuca,apoi la soacra-mea,afara iar de la 17.30 la 19....sa stiti ca are dreptate gandacica:plimbati BBlusii si e mai bine decat 1000 biciclete!!!!Eu am dat jos cam 25 kg...asa ca functioneaza:alaptat+plimbari cu caruciorul=slabit.Dar plimbari,nu stat pe banca.Eu una seara mor de dureri de picioare
Parca azi nu a mai facut asa crize in carut,Doamne Ajuta!!!!.maine ne poregatim si noi de vaccinul de 4 luni,mi-e frica de acum.la ala de 2 luni a marait un pic si a facut febra..la asta la ce sa ma astept????????Asata cu toate ca i-am dat eferalgan pediatric.
Alina,bine ai venit printre noi.
Ionela,doamne prin ce aventuri treci tu in fiecare zi!!!!!!Emily e mare;pai Mariuca mea are la 4 luni si juma' 57 cm si 6.100 kg!!!!
Cecilia,ce frumoasa e aia mica..si ce par are si pare dolofana,nu gluma!Pai a mea e chela rau..parca si al tau Aime are cam putinel par...
O noapte usoara,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
mikimi spune:
Ba noi suntem cheliosii cei mai mari.
Cici poze punem cand vom avea aparat(16apr) ca sa facem cateva noi.Pana atunci incerc cu cele de la cluj.
De abia astept duminica sa mananc bunatati....hmmm ...cozonac si fripturica de miel...yammy yammy, scuzati pentru cine e in post
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
Miki si Alexander (12.12.04)
Cecilia C spune:
AndreaP chiar ieri am fost la doctor cu Alexia si are
5800gr asa ca in luna a 3-a a pus numai 600 gr dar nu-mi fac probleme ca e bine cred eu si asa a zis si doctorul
Si da, are par nu gluma..ca si atunci cand am nascut se tot minuna asistenta de parul ei....pana sa apara la orizont numai parul se vedea, ha ha ha
O noapte buna si linistita la bebelusi si mamicile lor
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
onitza spune:
GANDACICO, m-am uitat iar la pozele cu Ioachimu' tau!!! Ce macho, ce barbatel, cred ca deja li se scurg ochii fetelor dupa el!!! Sau face ca PAul...plange, plange...pana il ia o femeie in brate, apoi brusc se opreste...tata a observat primul...ce-am mai ras!!!! Are deja lipici la fete...
ANDREAP bafta la vaccinul de maine!!!! Ii tin pumnii micutei MARIA! Bravo, felicitari...ce bine ca nu a mai fost agitata azi la plimbare...la mai multe plimbari!!!!!! LA vara vin si eu sigur la Pitesti sa-mi iau o diploma pe care n-o elibereaza acolo unde am terminat eu...adica in C-lung.......mai imi vedeam si eu rudele..
PAXELA...pupici multi pentru ca mi-ai trimis cartile!!!!
Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by andreap
buna seara!eu am avut iar curse: de la 12.30 la 15.30 afara cu Mariuca,apoi la soacra-mea,afara iar de la 17.30 la 19....sa stiti ca are dreptate gandacica:plimbati BBlusii si e mai bine decat 1000 biciclete!!!!Eu am dat jos cam 25 kg...
eu cu ile 30:)))))))))))))))
da' ile era un fel de mariuca: nu dormea decat afara si doar plimbata non-stop, asa ca facem in jur de 10 km pe zi, pana la... 1 an jumate! sanatate curata!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by onitza
GANDACICO, m-am uitat iar la pozele cu Ioachimu' tau!!! Ce macho, ce barbatel, cred ca deja li se scurg ochii fetelor dupa el!!! Sau face ca PAul...plange, plange...pana il ia o femeie in brate, apoi brusc se opreste...tata a observat primul...ce-am mai ras!!!! Are deja lipici la fete...
merci, draga, ca si paul e un scump, numa ca ioachimu nu e plangacios, el atrage fetele cu metode mai macho: calm, sobru, indiferent...