Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
aime spune:
Da' ce harnicute sunteti fetelor...cat ati scris...
Nu va chinuiti cu cartulia de 30 pagini, cea de 130 o cuprinde si pe cea de 30 (caci de la mine au plecat ambele), dar esenta e in cea de 30 pag.
Si noi tot Bucovina folosim ca apa ptr ceai si ptr sterilizarea biberonului si a suzetelor, are cel mai mic continut e Ca de pe piata, ceea ce e f important ptr ca nu depune pe peretii sticlutei sau pe tetine (parca v-am mai spus ca sunt chimist, nu)...
Cat despre oboseala ce sa zic, ma simt mult mai bine ca la inceput, cand erau colici si alte alea, mai sunt si acum nervisori si ...una alta...dar cu 1 Materna/zi, si cat mai mult calm...incercam sa rezistam...Materna mi-a recomnadat pe toata perioada de alaptare si iau din luna a7 a parca de sarcina.la inceputul sarcinii am luat Prenatale.
Am facut gogosi si va invit pe toate ... am fost si la plimbarica ei...si noi am fost harnici...
Vad ca toate ne plangem de par...poate n-om cheli...
mami si vladut(15 nov.2004)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Gandacelule, de mult voiam sa te intreb: ce inseamna draga "talita kumi"????
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
fetito, scoala-te
(cuvintele spuse de Iisus fetitei moarte, care a inviat)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
bumbacel spune:
Ionela Roxana, mersi de sfaturi, acum am inceput cu Duphalac sirop si astept rezultatele.
Gandacule, de ce n-ati strigat? Data viitoare sa dati un tzrrr. Noi am avut un program haotic de iesit p'afara ca am avut ceva treaba si ieseam cand terminam eu de lucrat. Dar acum ne-am linistit (pentru moment) si sper sa ne vedem prin cartier.
Fetelor, la multi ani bebicilor sarbatoriti in perioada asta.
Eu vreau sa-mi cumpar bicicleta de gimnastica dar vreau una rabatabila. A vazut cineva? In Metro si Carrefour am gasit dar numai fixe (nu se pot strange si baga in debara cum vreau eu). Are cineva? E utila sau dau banii de pomana?
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
elilenus spune:
Roserb, Paxela, multumesc frumos pentru carti, acum printez. Sunt super, merci mult.
elena si ANA (2.11.2004)
http://photos.yahoo.com/elenapangica
alinatent spune:
Hello, Mamici!!! Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Ca am un strengarel de baietel, Horica, din 10 dec. 2004
aime spune:
Daca vreti sa vedeti ce-am facut noi aseara...http://community.webshots.com/album/303106344vibUMs
mami si vladut(15 nov.2004)
ionela roxana spune:
Fetelor am sosit de la controlul celor 4 luni(de fapt Emily mai are 4 zile pana va implinii 4 luni, dar merge si mai devreme); doamne ce noroc de vreme am avut; am plecat pe ploaie, am venit pe ploaie; am plecat cu autobuzul, pe Emily am luat-o cu hamul, si am crezut ca-mi va dormi pana acolo, da` de unde, socoteala a fost invers, ca inloc sa-mi doarma Emily, mi-a adormit Arisa in autobuz, de abia am putut-o trezii sa coboram; Emily in loc sa-mi doarma a facut conversatii cu mamii, dar a fost o scumpa si jumatate, a ras non-stop, si-n autobuz, si acolo, incat toata lumea se mira de ea, iar sora-sa non-coment, ca va plictisiti, iar mie mi ridica parul ca la arici; acasa cand ne-am intors ne-a adus o tipa de prin zona noastra, cu masina, caci altfel la cat de obosita era Arisa cred ca ma urcam in copac, si mai ales si cum ploua..... Concluzia este ca Emily de la controlul celor trei luni de pe 10.03. 2005, si pana acum a crescut cu 250g si 3cm, adica acum are 6775kg si 64cm; ce spune-ti este bine?; eu una suuunt fff. multumita.
Acum la mine gradinita a adormit, ptr. ca amandoua erau frante, dar eu sunt si mai si, dar trebui sa fac mancare neaparat; Arisa cred ca va dormi neantoarsa pana maine, dar Emily se va trezi sigur sau eventual o voi trezii ptr. baie. Luna viitoare trebui sa-i fac polio, vaccin pe care-l urasc din tot sufletul, si de care imi este taaaare teama, dar trebui` sa i-l fac(de fapt la noi este baubil, dar taaaare puternic este)
Roserb si Paxela va multumesc mult!!!
Si eu ma simnt fffff. slabita, parca in ultimul timp am slabit si mai mult, ptr. ca noii blugi erau fixi pe mine, si acum chiar daca-i spal au tendinta sa-mi cada; cel putin burta s-a dus definitiv vad(dunga pe mijloc inca persista), sanii mi s-au micsorat, ce sa mai parc-am intrat la apa; uneori ma-ntreb de unde atata putere si cat oi mai rezista, dar ptr. puii mei trebui sa-mi adun puterile, si o parte din putere mi-o insuflati voi; va multumesc
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
Ele spune:
Buna fetele!
Si la noi a fost cam agitatie azinoapte, s-a trezit Denisa la 12, culcata de la 9 si avea chef de vorba , iar mie imi era rau de nu mai puteam (nu stiu de la ce) , asa ca putea sa urle eu aveam o stare de zici ca eram drogata. Deci s-a ocupat sotul de ea pana a adormit din nou.
Bits durerile de ceafa le am si eu si beau si Materna dar degeaba. Mai ales seara ..sunt sfarsita. Nu am ajutor decat de la sotz , care acuma intarzie seara si ajunge uneori cand tre sa dorm fata. Am zis ca-mi caut pe cineva sa mai stea macar din cand in cand cu fata, sa mai pot face si eu altceva. Oricum la ultima varianta ma mai gandesc inca .
Roserb, Paxela multumesc de carticele.
Roserb si a mea face la fel, nu mai vrea deloc pe spate; acuma o asez pe spate intr-un minut e iarasi pe burta. Si nu pot pleca de langa ea, ca incepe sa urle cand oboseste.
Acuma doarme sper sa am timp sa fac si un dus ca sa ne pretim de plimbare.
pupici.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
ionela roxana spune:
Aime vai ce scump este Vladut; sanatate multa si sa ave-ti numai bucurii din partea lui; cred ca va vine sa-l manca-ti, nu?
ionela roxana spune:
Paxela scuza-ma acum m-am uitat sa vad daca-au intrat carticelele, dar din pacate n-au intrat; adineauri ptr. mesajul postat scuzama, dar nu le-am primit!!!