Relatie pe net

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Va multumesc pentru incurajari.Vad ca sunteti multe care ati gasit fericirea pe net,e ceva foarte incurajator ceea ce am citit.Acum va rog sa-mi dati si idei de site-uri.Vrea sa va mai intreb ceva,fotografie sa pun din start?
Nu stiu de ce dar n-as pune inca...e bine sau nu e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

DA, este posibila o relatie inceputa pe net ...de 6 ani suntem impreuna zi de zi...fericiti

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Hi hi hi
me too!
Iubirea mea e de pe net! Era aproape de mine dar nu-l gaseam! Acum sa vedem daca va fi "to the end of our life"!
Exista un risc! Ca el sa caute in continuare pe net chiar si dupa ce sunteti impreuna! Dar...nimic nu-i sigur!
Let's play!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si eu tot pe net mi-am gasit jumatateaCulmea este ca aveam doar o zi pe net si l-am cunoscut pe sotul meu si cu el am ramas. Ne-am casatorit dupa 6 luni iar in timpul acestor luni vorbeam zilnic la telefon cate 5 ore, sms-uri cel putin 30 pe zi si lunar venea la mine in Ro.Am avut noroc si am inteles ca este un om minunat si a meritat faptul ca m-am indragostit de el.Am o prietena care insa nu a stiut sa aleaga persoana potrivita si finalul este ca a ramas cu un copil iar acum este in divort...casatoria ei a fost doar pe hartie, el a venit si a stat cu ea doar doua luni...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Kaiva,
Si eu mi-am cunoscut sotul pe net si pot spune ca am avut mare noroc. Suntem casatoriti de un an jumate si nu e zi in care sa nu-mi spuna cat e de fericit si cat ma iubeste. Eu cred in astfel de sansa. Totul este sa ai o intuitie buna. Un om serios care are ganduri serioase il poti ghici usor. Si in momentul in care ati hotarat ca e timpul sa va vedeti cauta ca prima intalnire sa fie pe terenul tau unde vei fi in siguranta in eventualitatea ca el ar fi un maniac sau mai stiu eu ce bolnav psihic. Adica ar fi bine sa va vedeti in localitatea unde stai, daca el vine mai de departe poti sa-i faci rezervare la hotelul din oras, apoi poti sa-l prezinti si altor prieteni care mai tarziu pot sa-si dea cu parerea. Chiar daca sederea lui va fi de scurta durata cred ca o sa poti sa-ti faci o impresie relativa despre persoana lui. Daca toate lucrurile merg spre bine apoi poti si tu sa-l vizitezi dar mai intai sa-ti iei toate masurile de precautie adica cei de acasa trebuie sa stie adresa unde mergi, numale lui si eventual alte detalii. Asa am procedat eu cu actualul meu sot; mai intai a venit el in Romania unde a stat 3 zile. Cand a plecat spre casa deja stiam ca ne vom casatori. Apoi l-am vizitat eu acasa in Belgia unde i-am cunoscut familia si dupa 3 luni eram deja casatoriti. In toata aceasta poveste intuitia a jucat un mare rol, simtul de observatie si mici teste pe care le-am facut fara ca el sa-si dea seama. A trecut cu bine de toate si in final mi-am spus ca el este omul pe care il asteptam de atata timp. Nu am tinut niciodata sa ma casatoresc cu un cetatean strain, totul a inceput ca o joaca din prea mult timp liber pentru ca eram singura si noptile erau lungi si plictisitoare si calculatorul era un bun tovaras, dar in momentul in care l-am cunoscut am stiut ca eu cu el as vrea sa-mi petrec tot restul vietii.
Asa ca nu-ti fie teama, cauta, indrazneste si nu se stie de unde poate sa-ti vina norocul. Si eu cunosc destule personae care s-au cunoscut pe net si sunt bine mersi. O sa-ti dau aici un site foarte bune prin intermeduil caruia l-am cunoscut pe sotul meu: www.DreamMates.com
Acolo ai toate detaliile despre ce trebuie sa faci si desigur poti atasa o poza sau chiar mai multe.
Iti doresc multa bafta
Bepii

Bepii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Vreau sa va anunt ca am inceput demersurile...m-am inregistrat pe mai multe site-uri deocamdata fara foto.Voi ati avut de prima data foto??Va rog sa-mi spuneti ,e important.Si daca vreuna ar fi atat de draguta sa-mi spuna si cand s-a intalnit live prima data as fi supermultumita.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

@Kaiva
Sfat : multi barbati nu apreciaza fotografiile profesionale, facute in studio cu retusuri... Pune una "naturala".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Eu am incercat sa-mi fac o relatie in acest fel. A fost o experienta bogata si care a decurs foarte neasteptat, cert este ca e o viata extrem e clocotitoare dincolo de ecrane sau mai bine zis intre ecrane.
Nu mi-am postat fotografia dar poti s-o faci daca doresti, dar asa cum spunea Jazz incearca una cat mai putin studiata. Mai incearca sa lungesti discutiile sub protectia ecranului cat de mult cu putinta, sau atat cat sa simti ca vrei si esti in siguranta sa cunosti acel om. Unii sunt de-a dreptul fermecatori, altii sunt de-a dreptul inspaimantatori, unii sunt in deriva, altii vor doar sa vorbeasca si nu sa faca un pas mai departe.
Concluzia pentru mine a fost ca in felul acesta m-am ales cu un prieten foarte bun, de suflet chiar, ginecolog la care apelez cu nadejde pentru orice.
Incearca, multi au reusit si cu siguranta e o experienta care te imbogateste social si spiritual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

RELATILE PE NET!DEPINDE DE CINE DAI!AM AVUT O EXPERIENTA ASEMANATOARE DAR SINCER AM RAMAS CU UN GUST AMAR>>>SI AM ZIS MAI BINE LASA>DAR IN SCHIMB MI=AM FACUT UN SUPER PRIETEN>>>CU CARE MA INTELEG SUPER BINE NE SPUNEM VRUTE SI NEVRUTE!!!
EU ZIC CA MAI BINE AI LASAO CU RELATIA PE NET CA NU TINE MULT!!!SAU POATE ESTI NOROCOASA SI O SA FIE BINE>
MULT SUCCES

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Eu sunt unul din cazurile fericite...
Eu am intrat pe mIRC sa vorbesc cu o prietena si din gresala am apasat pe nick-ul de langa cel al prietenei...
Am vazut gresala dupa vreo 2-3 fraze dar am zis sa continui discutia mai ales ca el credea ca sunt baiat (l-a bagat in eroare nick-ul care il foloseam)...
Eram amandoi in doua tari diferite asa ca am inceput sa schimbam impresii...apoi i-am spus ca de fapt sunt o tipa...am continuat sa ne scriem mesaje si sa vorbim pe mirc, apoi au urmat telefoanele, i-am trimis poze si...dupa 2 luni jumate ne-am intalnit si dupa alte 3 luni ne-am casatorit...

Au trecut 3 ani de atunci si ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a unit destinele! Normal ca mai apar si nori pe cerul senin dar... trec repede...

Iti doresc sa ai acelasi noroc ca mine...
Melania

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput