Bioenergie?
Raspunsuri - Pagina 2
adusca spune:
xenoooo, am ras iar ca vaca la monitor, de se uita barbatu-miu ca traznit la mine![]()
Hahahahaha clau, nu prea sunt eu botanista...in sensul ca pun tareeee greu botu'....adica cand un om iti spune (fie el profesor universitar) sa nu cumva sa depasesti sistemul solar cand te astralizezi, ci sa te plimbi ca pe strase inauntru lui, iar dansul va trai atat cat e nevoie ca sa fie martorul la a doua venire a lui Isus, chiar daca o sa fie cateva sute de ani....prima tendinta e sa-ti faci repede cruce cu limba si s-o iei la fugaaaaaaaaa cat poti de repede....m-a impiedecat bunul simt si politetea. Am dat din cap aprobandu-l, plina de intelegere si m-am aratat foaaaarte receptiva. Greseala mea, pt ca omul a vrut sa tina neaparat legatura cu ceea ce considera el o minune....ma suna acasa, m-a tarat la cateva sedinte de yoga si tinea mortis sa ma initieze ca sa devin poate un fel de Mudava al Iasului![]()
Am citit multe carti despre yoga, cred ca exista aceasta energie...de fapt se spune ca necontrolata ar fi cauza combustiilor interne, carora multi oameni de stiinta nu le gasesc explicatie.
Dar mai cred ca yoga nu e specifica meleagurilor noastre, o practica ascetii din Asia la modul cel mai serios, nu pe caldaramul Iasului sau Bucurestiului sub invataturile "marelui guru" Greg Bivolaru.
(ah, uitasem sa zic ca mi-a cerut poza in costum de baie s-o analizeze Bivolaru sa vada daca e vb de Kundalini sau nu....raspunsul a fost pozitiv....dar ma intreb io ca vaca....energia asta nu se vedea si prin haine? Trebuia neaparat sa-mi arat nurii?
)
Ca atare am intrerupt orice legatura cu profesorul si povestile sale, ca daca nu chiar ajungeam la cei fara clanta.
Manifestarile secundare de care spuneam au fost cauzate de acel bioenergoterapeut fara expierenta, care desi poseda o energie uriasa (chiar simteam caldura din palmele lui, si un fel de electricitate...ca mici intepaturi de ace),si in afara de a ma excita
nu a reusit nimic, decat sa-mi faca dezordine in sistemul meu energetic.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
clau25 spune:
Adusca,
Probabil ca yoga se poate practica si pe meleagurile noastre, ti-am zis totusi ca nu stiu mai nimic despre tehnicile astea, insa sunt convinsa ca cei ce o practica in adevaratul sens al cuvantului nu ar cere poza in costum de baie a celui suspect de kundalini ![]()
M-am mai invelesit un pic in seara asta, thanx to you ![]()
Eu ma voi duce maine la bioterapeutul asta sa vad ce si cum, de data asta am de gand sa-i pun mai multe intrebari. Cand am fost prima data m-a socat putin spunandu-mi ca ce am eu poate deveni grav, dar maine o sa incerc sa-mi lamuresc niste lucruri. Cine stie.. poate chiar ma poate ajuta.
Oricum, pentru orice eventualitate o sa imi amintesc ca nu trebuie sa depasesc granitele sistemului solar. Si cine stie? Poate chiar ne intalnim pe-acolo pe undeva ![]()
adusca spune:
quote:
Originally posted by clau25
Eu ma voi duce maine la bioterapeutul asta sa vad ce si cum, de data asta am de gand sa-i pun mai multe intrebari. Cand am fost prima data m-a socat putin spunandu-mi ca ce am eu poate deveni grav, dar maine o sa incerc sa-mi lamuresc niste lucruri. Cine stie.. poate chiar ma poate ajuta.
Oricum, pentru orice eventualitate o sa imi amintesc ca nu trebuie sa depasesc granitele sistemului solar. Si cine stie? Poate chiar ne intalnim pe-acolo pe undeva
In primul rand multa bafta, si nu uita ca diagnosticul tau nu e grav, sunt solutii, daca nu merge cu nenea cu energia poti face un tratament medicamentos sau eventual homeopatic. Poate da inapoi, stiu sigur ca si eu am avut. Nu-l lasa sa te sperie si sa te faca cumva dependenta de el...poate fi si un truc sa castige bani....analizeaza realist situatia.
Si dooooooooiiiiiiiiii, neeeeeeeeeee, nu-i bine sa ne intanlim in afara sistemului solar....ca eu de obicei am miscurici si l-am intrebat de ce nu pot vizita constelatia Andromeda, pt ca de mic imi doream musai asta
Aveaaaaaaam o fataaaaaaaa, putin spus ca gura imi era cascata, imi atarna pur si simplu barbia....de fapt era pe undeva pe la buric
Asaaaa ca ne vedem mai bine pe un inel de-a lu' Saturn, maine la ora paij'pe
xenocid spune:
Adusca credeai ca le'ai vazut pe toate?
Ei bine la observatoru' de la ora 13 aflai ca din cauza evenimentului de care altu decat astrologic pe numele sau echinoxul de primavara care induse neste miscari anormale ale planetelor crescu subit numaru' de infarcte inimoase
Motiv pentru care ne recomandara obositorii sa stam in casa pina trece echinoxu' sau sa ne facem neste coifuri de staniol de ciocolata ca sa nu mai ne intre pe urechi energia cosmetica.
La sfarsit dizainaru Catalin Botezatu ne anunta noua colectie de echilocshi tanga pentru sezonu' de vara.
Alin
*Ex astris, Scientia*
adusca spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Adusca credeai ca le'ai vazut pe toate?
La sfarsit dizainaru Catalin Botezatu ne anunta noua colectie de echilocshi tanga pentru sezonu' de vara.
Hai ca pe asta n-am vazut-o si tareeeeee as vrea s-o vaz, indiferent daca ai coif sau nu pi cap....hai ca dau eu ciocolata
Fetili care vor sa-l mai vada pe xeno in echilocshi tanga rog PM si CEC prin BRD
cici spune:
Daca tot am dat de subiectul asta ,as vrea sa stiu daca este cineva
prin zona care a citit cartile lui Lazarev si ce parere are vizavi de ele.
Daca nu ati facut-o inca, eu va recomand cu caldura sa le cititi.
cici
clau25 spune:
Multumesc de incurajari adusca. Sa stii ca fac si un tratament homeopat de cateva zile si tin si regim alimentar. Sper sa ajute.
Iar in ce priveste meetingu' nostru de azi, eu o sa fiu pe al 7-lea inel de-al lui saturn, o sa ma recunosti sigur ![]()
Cici, am auzit de lazarev, dar n-am citit nimic de el deocamdata. Dar cred ca o sa-mi fac curand rost de carti.
energy spune:
quote:
Initial creeata de clau25
Are cineva vreo experienta?
Claudia
EU. m-am dus ca m-a batut taica-meu la cap, la vreo 4 sedinte, dupa care faza tare - mi-a zis ala de dadea din maini de zor si-mi facea vant la cap
ca am un camp de nu stiu care (probabil
) si ca ma duc la el degeaba
. Asta a fost experienta mea.
MIKYDUTA spune:
DA clau25 eu am fost si printre altele si pentru un chist folicular care nu imi dadea pace. Nu ma deranja, dar pur si simplu ma enerva ca il stiam acolo. Pe langa chistuletul asta mic aveam niste dureri de burta la ciclu de ziceai doamne.
Intamplator terapeutul la care am mers eu este un bun prieten de-al nostru si m-am dus cu toata increderea.
Prima data am inceput cu reflexo terapie si aici s-a ocupat in special de chist . Ce mi-a facut? Mi-a masat acel punct care corespunde ovarului unde eu aveam problema cu chistul si respectiv in spatele oului piciorului ( scuze dar nu stiu cum ii zice altfel). Ma durea rau de tot dar numai in partea pe care aveam problema in cealalta parte nu ma durea. Am facut multe sedinte si am scapat de el, asa ca eu zic ca functioneaza dar trebuie sa fie cineva priceput nu decat sa te faca sa pierzi timpul si sa iti ia banii. Dupa ce am terminat cu reflexo terapia am facut energo terapie care m-a pus bine pe picioare pt ca eram super molesita, fara puteri, indiferent de cat ma odihneam eram tot timpul obosita, dar mi-am revenit.
Asa ca eu zic sa cauti un terapeut bun, de incredere si sa incerci, dar trebuie sa stii ca dureaza ceva si ca atunci cand organismul tau incepe sa reactioneze prima data iti va fi rau.
Hai ca m-am intins prea mult. Bafta