Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
corneliaa spune:
Hai sa va fac sa zambiti un piculet. Am primit asta de la o prietena si m-am tavalit de ras...
Tipuri de salarii:
Salariul ceapa: il vezi, il prinzi in mana... si incepi sa plangi.
Salariul canalie: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, dar nu poti sa traiesti fara el.
Salariul umor negru: razi ca sa nu plangi.
Salariul prezervativ: iti taie inspiratia si cheful.
Salariul impotent: cand ai mai multa nevoie de el te abandoneaza.
Salariul dietetic: cu el manaci de fiecare data din ce in ce mai putin.
Salariul ateu: deja te indoiesti de existenta lui.
Salariul ejaculare precoce: abia intra... si deja s-a terminat.
Salariul menstruatie: vine o data pe luna si dureaza 3 zile.
Salariul furtuna: nu stii cand o sa vina nici cat va dura.
Salariul telefon mobil: de fiecare data e din ce in ce mai mic.
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
adita spune:
Crinuta, la primele supe puneam doar morcov, patrunjel(radacina si frunze), telina, pastarnac, fara sare pana la un an.incet incet, mai adaugam cate ceva (ardei, conopida, dovlecei, cepa si cartofi), putin unt, sa-i dea un pic de gust. si daca nu-i placea, putina zeama de lamaie
Oana, eu nu am id-ul tau, sau poate si eu am facut o confuzie, il am si nu stiu ca e al tau.
Amaya, la mine nu se lipise bine operatia unde a fost tubul de dren, dar cu betadina in doua zile s-a rezolvat
La multi ani sarbatoritilor! imi pare rau, dar niciodata nu-mi aduc aminte sa ma mai uit pe lista, sa vad a cui e ziua
nu mai stiu daca m-am laudat cu voinicelul meu ca s-a intors intr-o zi de pe spate pe o parte, dar de atunci n-a mai repetat performanta
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
mia_tincu@yahoo.com spune:
OANA,ca sa vezi ca te inteleg, tre sa-ti spun ca mama mea e la 200 km. departare si e tare greu sa vina, si totusi vine citeva zile pe luna, se intoarce sa aiba grija si de bunica mea batrina si bolnava,si drept sa-ti spun e raiul pe pamint cind vine, dar raiul asta e asa de ...mic, ca amirau i-mi face...Cit despre soacra-mea, ce sa zic?Sta la 2 km. distanta, dar nu iese niciodata din casadin...comoditate!!!Pe Cosmin l-a vazut dupa ce am venit de la maternitate( i-a fost greu sa vina acolo sa-mi aduca o supa chioara), la botez, si inca o data zilele trecute cind a venit la ziuz noastra( a lui tati si mami de Cosmin).LA 2 KM!!!Daca stau si ma gindesc, are dreptate cumnata-mea din Italia, care ma compatimeste, ca ea macar are mamaele la mii de km, deh!Si nu se prea putea, dar eu?
Asta este!Am noroc de un sot minunat( eu ii zic"ultimul mohican", ca mai rar asa comoara la casa...femeii), si ca am scapat de zapada, de putem iesi sa-mi mai racoresc creierii, si ca ne apropiem de 3 luni si sper sa uitam de colici...
Ufff!!!m-am mai racorit si eu, deci tot tie tre sa-ti multumesc.
Nu vreau sa-l manii pe DUMNEZEU,ii multumesc pt. sanatate, si sot, si copil, si celelalte, dar...cind nu are cine te ajuta e una, DAR CIND ARE SI NU VREA!!!
Va cred si va inteleg pe toate si sint alaturi de voi (cu sufletul mai mult)si va pup pe toate, pt. ca meseria de mama e cea mai grea, indiferent ca ai ajutor sau nu, si...nu ai concediu niciodata!!!
Aveti mare grija de voi, ca sa aveti infinita grija de ingerasi!
Mia si Cosmin.( si tati Iustin).
Alina Maria spune:
Buna fetelor , va rog mult sa nu va incarcati sufletul cu astfel de 'probleme' nu cred ca are rost , suntem proaspete mamici si aceste timpuri nu se vor mai intoarce , asa ca sa profitam de minunateleclipe alaturi de mormolocii nostrii .
Mi se intampla si mie sa cad in butoiul cu melancolie insa nu-mi permit sa stau acolo prea mult .
In general sunt fericita si ma agat de ceea ce ma bucura si nu invers .
Astazi mi s-a facut pofta rau de branza romaneasca , casul dulce ,telemea , burduf , urda , unt de oi , la noi in Moldova , unde stau eu , ma urc vara la stana si cumpar totul proaspat de la sursa . E minunat acolo in muntii , apa e rece si buna , fragii si smeura din belsug , sau ma mai duceam la cules de floare de soc din care face bunica vin de te lingi pe buze .
Ehe si multe altale mai faceam noi , eu si cele 4 surori ale mele .
Am fost si la facut de fan , asa de placere , ce bronz frumos mi-am tras si ce buna era mancarea acolo afara in creierul dealului .
Am sa ma opresc sa nu va ametesc .
Mandy mananca la fel de prost .
Viktoria ce face cea mai mica printesa a grupului ?
Galaxy cum mai este vremea la voi ? aici e un soare orbitor , si e cald 15 grade .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
PatriciaArdeleanu spune:
Alina, asemenea amintiri am si eu...unde anume in Moldova ai copilarit??
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=90e9
Alina Maria spune:
Patricia eu am avut copilaria in oltenia dar mai tarziu pe cand aveam 13, 14 ani ne-am multa in Com Tasca de prin apropiere de Piatra Neamt .
Fetelor ati vazut ce vrumos este inceputul Copiilor de Ian. Feb . ? as vrea sa facem si noi asa daca vrea cineva sa ne ajute . Poate Veve moderator , te rugam ? desigur daca sunteti si voi de acord .
Alina Maria spune:
Ma refer la copilasi de ian.feb 2004
Viktoria spune:
La Multi Ani bebelusilor care au implinit citeva luni zilele trecute.
Clara e bine , doarme bine noaptea si maninca foarte bine. Alina draga nu iti face griji in privinta mincarii. atita timp cit ea creste si medicul a spus ca nu e nici o problema e ok.Doris a mea se trezea tot la 2 ore si noaptea si minca si asta pina la virsta de 1 an. Acuma Clara maninca pe la 22 si pe urma dimineata pe la 3. Deci e lux pentru mine sa dorm atita. Mama pleaca saptamina viitoare acasa si raminem din nou singuri. Simbata sint la noi pastile si deoarece noi le tinem pe amindoua vom vopsi oua cu Doris si Clara.
Oana draga nu mai plinge, gindeste-te ca Dumnezeu le face pe toate si va ajuta si isi vor vedea si bunicii nepotelul.
Eu sint mai mult pe drumuri , in mai vrem sa ne mutam.
Ce vaccin le-au facut in spital la bebelusi vostri? Ca aiceea se face primul la trei luni.
Fetelor la noi sa facut foarte cald. Alaltaieri am umblat pe la toate magazinele sa-i cumpar la Clara o jacha de primavara numarul 56 si nu am gasit. Va dati seama nu au facut nenorocitii asa ceva . asa ca m-am inervat si am mers ieri in Ungaria unde am gasit nu un model ci 6 modele.
Va pup si aveti grija de voi
Lali spune:
Cornelia iti raspund la intrebarea ta cu putina intarziere: mie mi-au aparut rusii dupa 8 saptamani fara 1 zi, dar a venit toata armata rosie......., a fost nasol.... si dupa alte 4 saptamani prezent, din nou, de data asta ceva mai normal. Si vestea buna, minunata, superba este ca nu mai am groaznicele dureri de burta pe care le experimentam cu mare regularitate inainte...
Oana, super dulce Seb, imi place mult jachetica de iarna.
Crinuta, La multi ani pentru Rayan de la Dragos, cu putina intarziere, dar ne iarta ca suntem mai mici, nu ?
Pupici,
Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)
V. Erica spune:
buna fetelor,
Bestutza, ce fel de ceai ti-a dat, Cotymus cumva? Cu Diacrampul si lui Ruxi i-a mers bine, dar atentie la kk...
Alina Maria cum ti-au zis si fetele: e bine sa-i faci urocultura si eventual sumar urina ca sa elimini ipoteza vreunei infectii, daca iese OK si asta, iar bebe arata bine, e vioaie chiar ca poti fi linistita dupa parerea mea...
Oana iti tin pumnii sa treci peste starea asta, sunt convinsa ca ai sa reusesti. Te va ajuta si dragul de Seb si vremea frumoasa de-afara (am inteles ca la voi e cald). Fa plimbari luungi cu Seb la aer, iti vor prii cred eu.
Fetelor, eu sunt un pic derutata/suparata, nu stiu ce sa mai cred, lui Eric i-au aparut niste bubite rosii - arata de fapt de parca s-ar fi urzicat, dar nu-l mananca- mi-e frica sa nu fie pojar/vreo boala a copilariei dar mai degraba sper/cred ca e alergie la ceva. Am sunat-o pe doctora si am vorbit pana la urma cu asistenta, m-a intrebat ce-a mancat azi, ieri, dar eu nu cred ca a mancat nimic aiurea la cat de obsedata sunnt eu de alimentatia copilului... I-am spu ca a papat lapte, iaurt (acelasi ca intotdeauna), 1 baton cu susan, un pic de fripturica de curcan cu cartofi natur si salata verde/ulei masline/lamaie, supa de curcan cu legume(strecurata) si 3 banane (cam multe deh, de obicei ma rog de el sa pape 1/2 de banana, nu-s ce l-o fi apucat ieri?!). Zice ca e de la curcan, cica ar pica greu, da` eu nu prea cred...
M-a pus sa-i dau Peritol, 1 fiola de Ca si una de vit. C.
Dana, Eric (3.2 ani) si Ruxi (2 luni)