Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

offf cata dreptate ai BESTUTZA si la mine e la fel,vin rudele sotului meu si incep:da scoalo ca vreau sa ma joc cu ea,da cat doarme,ca vin si eu o data pe luna s-o vad si ea doarme,scoal-o ca vreau s-o pup.si o iau si o ridica in sus,o pupa de o innebuneste saraca mea fetita.imi vine sa-i scot afara in suturi,de fel ma inteleg bine cu ei si poate sunt un pic egoista dar fetita e a mea si nu vreau s-o necajeasca.si in plus fetita e obisnuita numai cu mine si sotul meu iar cand vin ei{dupa ce pleaca }e tare agitata.
dar ce sa le fac,nici sa-i dau afara nu pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

io-te mey, voi chiar nu stiti de astea homeopate?!? eu credeam ca prestez degeaba la tastatura... pai hai ca va spun tot, daca tot am inceput:
bilutele homeopate la bb/copii care nu stiu sa le tina sub limbuta pana se topesc se dau dizolvate in apa fiarta/racita/sau apa plata, adultii sau copiii mai mari le tin sub limba pana se topesc si nu se spala pe dinti cu cel putin 1 ora inainte si dupa; NU SE ATING cu mainile.

Leta imi pare rau de ce vi s-a intamplat. Noi n-am patit asa la vaccinuri. Nu stiu ce sa-ti spun... Curaj!

Draga fetelor, eu nu stiu daca e bine sa-i feriti atata de straini, rude etc. Nu sunt de acord sa-i deranjeze cand dorm, sau sa-i pupe pe fata, cap, gurita, sau sa-i viziteze cand sunt bolnavi. Eu cred ca e bine sa-i obisnuiti si cu alte persoane decat mama, tata si bunica. Eric a copilarit cu un vecin de-aceeasi varsta, Eric a fost lasat pe la vecini cate-o ora, doua inca de la 2-3 luni, atunci cand mami avea treaba, baiatul vecinilor nu; acum Eric e foarte sociabil, prietenos, zambeste frumos si vorbeste cu toata lumea, iar baietelul vecinilor se ascunde dupa fusta maica-sii, nu vorbeste cu vecinii desi se intalneste zilnic cu ei, nici nu se pune pb. sa-l lase cu altcineva decat bunicii, sa se joace, sa-si imprumute jucariile etc. Obisnuiti-i incet-incet si cu alte persoane, altfel va vor pune in situatii f. neplacute mai tarziu.

Referitor la ce a zis Bestutza nici mie nu-mi plac barfele, sfaturile binevoitoare privind cresterea copiilor (m-am informat si eu destul, dar nu refuz sa ascult alte pareri), fiti si voi mai ferme: schimbati subiectul sau aduceti discutia pe un teren care va convine voua, vorbiti voi mai mult ca ele, sau lasati-le masca cu cate stiti voi despre cresterea copiilor citand titluri de carti, medici... Hai c-am deviat un pic, sa nu ma-njurati... Ce n-am scris ieri, recuperez azi .

Dana, Eric (3.2 ani) si Ruxi (2 luni)

Mergi la inceput

ERICA eu nu o feresc de straini din contra dar nu-mi place de loc sa o pupe si sa o necajeasca.cred ca sunteti de acord cu mine in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Baiiiiiiiiii, voi va vaitati? Soacra-mea de 2 saptamani m-a turbat la cap ca nu stiu s-o ingrijesc pe fie-mea, ca nu-i merge bine aici si de-asta plange intr-una si ca SA IO DAU EI LA TARA CA O CRESTE EA!!!!!
Cred ca e nebuna zau daca isi imagineaza vreo clipa ca copilu (scuzati cacofonia)asta va sta vreo zi in conditiile mizerabile de-acolo!!!!Si cu atat mai putin s-o cresca ea si s-o educe ea dupa ce pe cei doi baieti ai ei i-a lasat la bunici sa-i cresca si ei (socrii)s-au plimbat prin lume si veneau la ei cu 2 bomboane.
N_O SA FIU IN VIATA MEA ORICAT DE GREU MI_aR FI PARINTE DE WEEKEND!!!!
Imaginati-va ca am discutia asta aproape zilnic la telefon cu ea!!!! Imi vine s-o....stiti voi!!!!
Asa ca Bestutza facem de-un tandem la stirile de la ora 5,00!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Leta, eu am stat cateva zile dupa vaccin cu prospectul langa mine sa pot citi daca apare vreo reactie. Vezi si tu pe prospect, poate te lamuresti.

Apropo de ceai si de apa mie doctorita mi-a spus ca bebeii alimentati la san nu prea au nevoie pentru ca laptele matern (prima parte, aceea care este mai "diluata") are rol de hidratare dar in cazul alimentatiei artificiale trebuie dat si ceai. Eu ii dai ceai dar foarte putin concentrat ca sa nu se obisnuiasca cu gustul dulce prea tare.

Pupici,
Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

Mergi la inceput

ha ha ha,ce scumpa esti,CORNELIA nici eu nu prea........ma rog stiti voi.pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Buna fetelor
[black]Imi pare rau ca atit de rar apar si eu pe aici,de o saptamina nici macar nu am mai reusit sa citesc macar ce ati scris.
Ce sa va spun despre noi ca avem aceeasi priblema care o aveti toate colicii am tot citit si vad ca nu sunt singura care se confrunta cu aceasta problema,ma lasa nervii si pe mine nu mai suport sa o aud cum urla si ce crize face ma mir ca mai are voce deja suntem la capatul puterilor ,pina aseara inca nu am plins dar cind am vazut_o cum urla si ce durereri are. Am incercat si noi toate variantele par sai faca bine o zi ,doua si dupa aia o luam de la capat.Am citit ceva despre DIACRAMP,nu am mai auzit ce este cine poate sa imi spuna si mie ,ajuta la colicii sa incercam si noi.
Fetelor mie DR mia zis ca daca alaptez nu pot sa iau anticonceptionale daca alaptez numai prezervativul ,voi am vazut ca lauti anticonceptionale ,e voie asa vi sa spus[?
Cit despre Kg in plus am ramas si eu cu 13,dar pina nu termin cu alaptatul nu am ce face,eu am rams constanta de cind am nascut am ramas cu aceleasi kg nici in plus nici in minus.
Ma bucur ca am prins si eu citeva clipe de liniste si am reusit sa intru pe forum.
Va ros sa imi spuneti si mie ce e cu DIACRAMPUL

Claudia_Maria si bubulina Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Diacramp e un medicament(remediu) homeopat,ceva pe baza de plante,cred.
Dar il gasesti la farmacii cu produse homeopate.Trebuie sa fie macar una la tine in oras.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Leta, acum e totul ok?
Nepotzica mea a avut aceasi rectie in urma unei injectii cu moldamin, s-a facut alba ca varul, s-a speriat sora mea crezind ca e alergica si nu a stiut si a gindit la fel ca tine. Dar nu a avut nimic pe urma, asa a reactionat organismul ei.

Ah, soacrele astea....cum le stiu ele pe toate...ce experienta au, bla,bla, bla.....noi, chiar daca citim tot ce se poate, sintem la curent cu toate, cum naiba se face ca stiu ele tot ce e mai bine pentru copiii nostri...vin si eu in club.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=90e9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, abia acum am citit ce ai patit. Aseara cand am vorbit era totul ok.
Sincer, nu stiu daca reactia asta e de la vaccin, insa, atata vreme cat starea ei generala este buna, are pofta de mancare, e vesela, nu ai de ce sa iti faci griji.

Sper ca acum totul e ok, mai ales ca nu esti in Bucuresti.

Cornelia mama, imi place ca nu ti-ai pierdut simtul umorului.
Eu recunosc ca nu am parte de asa ceva, sa imi spuna cineva " binevoitor" cum sa il cresc pe Rayan. Mama e cu mine, insa niciodata nu se intervine in deciziile mele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput