Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

bun venit DANA1976.felicitari pt ca esti mamica din nou si te asteptam cu vesti si intrebari nu-i asa fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna fetelor
Imi pare rau pt cele carora bb-i au colici..nu stiu ce sa le mai zic nici eu sa faca..Eu i-am pus lui Sebastian prosop cald peste burtica si s-a linistit..adevarul ca nici nu prea avut colici siciietori..

Eu sint tare bucuroasa ca am fost la plimbare azi si am intrat pe la farmacie sa-mi iau un test barza..caci am nascut de 11 saptamini si nu mai alaptez de 10 saptamini si ciclu nu mi-a venit..asa ca..cu stringere de inima si mari emotii mi-am facut un test..care Slava Domnului a iesit negativ..nici nu stiu ce faceam daca iesea pozitiv..cred ca pina la urma lasam sarcina.
Nu ca nu-mi doresc inca un copil,mi-l doresc..dar peste 3-4 ani...asa ca mai am o saptamina pina merg la control sa vb cu moasha ce fel de anticonceptionale in recomanda.Eu as opta pt spirala...

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Am vrut sa trimit mesajul asta mai devreme dar nu mai gasea pagina!

red]Dana [/red], nici nu stiu cum te-ai simtzit cand ti-a dat vestea colega ta...! E asa un sentiment asa ciudat!

Uite eu cand am nascut in sala in care stateai dupa nastere a venit o doamna!M-a intrebat dc am nascut si ce am mi-a urat cele frumoase si eu i-am raspuns la fel! Pe chipul ei era o tristetze ...Eu am crezut ca e oboseala de dupa nastere si i-am raspuns cu aceleasi urari!
Atunci mi-a zis ca a nascut copilasul mort, la 6 luni!

Credeti-ma ca nu stiam ce sa-i spun cum sa mentzin o conversatzie ...nu puteam nici sa o incurajez, era aiurea, nici sa sa o intreb mai multe ca aveam impresia ca ii rasolesc durerea...era grozanic...Singura chestie "neutra " a fost sa o intreb ce dr a urmarit-o si mi-a zis unul si ma rog, i-am spus de DR MINUNE, am incurajat-o sail caute ca e un om cu totul deosebit si sa nu aiba nici o grija...

Atunci mi-a spus ca mai avea o fetiza si copilul acesta era baiat si facuse nu stiu cate drumuri si tratamente intre Pitesti -parca asa retzin- si Bucuresti si dr a asigurat-o tot timpul ca e bine,chiar cu trei zile inainte ca sarcina sa se opreasca in evolutzie!

Eu tocmai scrisesem un mesaj prietenilor si primeam tel! Am inchis repede tel ca mi se parea ca e singurul lucru pe care pot sa il fac! Cum putem sa ma bucur in fatza ei????????

Asa ca imi inchipui prin ce a trecut si ce oameni sunt unii dr!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc de sfaturi Mia si Bestutza.
Am luat si noi Chamomilla D6 si o sa incercam azi.Poate facem rost si de diacramp.
Noi am avut ieri botezul si am reusit sa facem rost de un aparat digital,asa ca vom pune poze curand.
Tare ma doare sufletul la aflarea durerii necazurilor unor mame.
Cred ca e totusi adevar in vb ca fiecaruia ni se da cat putem duce...Eu una la cat de repede intru in panica,sau o iau razna....Nu cred ca faceam fata la asa un necaz...Si acum traiesc cu frica sa nu se intample ceva rau cu micuta...Doamne fereste.
Va urez o zi buna si la multi ani bb care au implinit o luna sau 2 in zilele acestea.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Fetelor, mosica bebelinei e in Bucuresti zilele astea dar nu stie sa ajunga pe Calea Floreasca la magazinul Naturalia. Este vreo statie de metrou prin preajma? Explicati-mi mie ca sa-i explic eu ei cum poate ajunge acolo sa-mi ia Diacramp si mie. Pleaseeeeeeeeeeeee!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

cornelia, eu nu prea cunosc bucurestiul ca sunt constanteanca de loc si prin bucuresti ma plimb cu masina. ce stiu e ca statia de metro stefan cel mare e prin apropiere, de acolo s-o ia la piciorus catre calea floreasca. sau or fi niscai mijloace de transport in comun, insa habar nu am care sunt. :( imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Cornelia,
Nu eu am fost sa iau Diacrampul si nu pot localiza perfect! Exact cum a spus Shinutza: dc vine cu metroul coboara la Steffan ce Mare si o ia pe jos si intreaba de Spitaalul de URgentza!! Acolo e Calea Floreasca si un pic mai sus de spital e magazinul NAturalia! Sa ia si ceai mai mult pt ca mie mi-a dat doar 3 pliculetze!

Nu stiu azi noapte iar a plns vreo 2 ore si aseraa la fel ...dar acum cred ca sunt si eu de vna ca m-am suparat tare si ca i-am transmis si lui ...mi s-a mai intamplat o data si tot asa pe o stare de stres..Offf.

Si azi vin si niste rude la bunica si care or sa ma intrebe de ce palnge copilul si de ce sunt cu fundul in sus si de ce nu vorbesc..Si nu am chef de explicatzii si justificari mai ales ca stiu ca e unsubiect pe care tr sa il toace nu ca ar vrea sa ma jute cu ceva...
Hai ca iar ma apuca bocitul, cand ma gandesc ca nu fac fatza si le tai cate o macaroana de o sa mi se duca buhul si mai tare ca sunt capoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Paula, de unde ai luat Chamomilla D6 si cit costa?Ai apucat sa-i dai micutei, are vreun efect?Sper ca da.
Noi azi ne ducem la vaccin.Brrrrrrrrr!Sper sa nu faca febra, ca i-am zis sotului ca daca pe linga colici mai face si febra, plec de acasa!!!
Fetelor, eu pur si simplu am uitat cum sa fac un album nou!!!Mi-amintiti voi, va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

bestutza dar daca nu iti faci aparitia deloc si ii lasi sa te vorbeasca, ce-are? te inteleg perfect, nici noi nu prea avem chef de vizite de-astea "de barfa", care mai mult te obosesc decat sa faca vreun bine... o sa comenteze, o sa le treaca. daca nu le trece - asta e. decat sa te stresezi tu, mai bine sa se streseze ei, nu crezi? tu si bebelul sunteti mai presus de orice. iar daca tie nu ti-e bine, sa fii sigura ca nici "focutza lu' mama" nu e bine, pentru ca e imaginea ta in oglinda. asa ca permite-ti sa faci ceea ce crezi tu ca iti face mai bine!

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza fetelor,
nu stiu ce naiba se intampla cu DC de mi se incarca asa greu paginile, voi ati patit asa ieri si azi? Sper sa reusesc sa postez ... ieri m-am enervat si am renuntat...

Bestutza eu ceai Cotymus nu i-am dat desi stiam de el, doar Diacrampul, care i-a facut bine - a scapat-o de colicii, dar a constipat-o (ce-i drept si eu i-am dat in disperare 2 cutiute, nu o data).La inceput m-am bucurat ca nu mai facea imprastiat de 7-8x/zi, dar acu` inteleg ca era mai bine sa alternez Diacramp cu Chamomilla. Cine a incercat Chamomilla sa ne spuna si noua cum e.

Cornelia, ti-au zis bine fetele cum se ajunge la Nturalia dar cred c-o sa aibe surpriza sa nu gaeasca deschis, de sarbatori nu lucreza si azi e `Buna vestire`

Dana, Eric (3.2 ani) si Ruxi (2 luni)

Mergi la inceput