Bebelusi de sept-oct 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, deschid eu capitolul nou, dar nu o sa apara imediat caci il voi deschide cu userul nou creat de Andreea. Asa ca scriem aici, iar cand va fi moderat voi pune si linkul

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

[b]La multi ani, Alexandra (mami Ellen)![/b]

Mihaela, cred ca tu ma intrebai daca ma mulg. Nu!! Puiul meu a inceput de la 6 luni sa suga tot mai putin asa ca productia a scazut rau de tot ... si daca tot incepusem diversificarea nu m-am mai chinuit sa ma mulg ca sa pastrez oarecum productia. Asa ca acum nu mai vine deloc(aproape). Oricum licuriciul n-a mai vazut tzatza de vreo 2 saptamani. Nici nu da semne ca l-ar mai interesa aspectul!

Georgiana, ai niste copii...unul mai dulce ca altul!

Mina succes cu vaccinul!
Nici eu nu i-am dat deloc lamaie (nici macar ceiuc atunci cand sughita).Adevarul este ca in primele saptamani sughita asa de des ca ar fi trebuit sa stau numai cu "tratamentul" dupa el. Acum de vreo saptamana ii dau cateva lingurite de suc de portocala ... fac asta ca poate s-o invata cu gustul ca nu-i place si pace! Da' de curiozitate bea cateva lingurite!

Pupici si o zi buna!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetelor!
La multi ani Alexandrei!

Felicitari iepurasilor...cat mai putina durere celor ce sunt pe cale sa devina ..iar celor ce fac vaccinul le tinem pumnisorii.

Venim si noi la raport..cat merge netul..ca am observat ca o zi merge una ba..si ca si Mihaela..si eu sunt maniaco depententa de el...si ieri nu aveam stare..asa ca ne-am plimbat toata ziua.
Puiu meu mai nou cat doarme in carut e OK, dupa ce s-a trezit nu mai vrea sa stea pe spate..o ridic la 45 grade..iar ea se incordeaza de spate si vrea in fundulet...si imi e tare frica...caruciorul asta nu are hamuri..asa ca tb sa achizitionam si noi unul mai usor si mai utilat...m-am tot uitat pe site-uri...si am vazut unul frumos de la graco..mirage plus..am sunat la ei..si au zis ca vor avea reduceri cu ocazia targului de bebei din aprilie...asa ca cele interesate de carucioare...poate merita sa mai asteptam pana atunci...
In rest ...si noi ne papambuzita de jos..roadem tot ce apucam..si ne scarpinam la masele...ca si Alexandrei o sa ne iasa prima maseaua de minte..

Gata..s-a trezit puiul mic...pupici,

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Gata, puteti intra la noul capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45969" target="_blank">aici

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

la multi ani pentru toti bebeii!
Ioana-Maria-Amina face si ea parte din gasca.
pupici de la amandoua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

sunt vesela, nu pot sa cred.. nu, nu i-a iesit inca nici un dintisor lui Gogo, dar dupa o ora de dormit cred ca a vazut ca am parat-o la voi si acum RADEEE singura si cuminte in patucul ei.. s-a trezit maraind si am pus-o nitel in pat sa-i pregatesc masa, a marait normal si deodata a inceput la Atomic.. "Termopane termopane.." si a inceput sa rada si nu se mai oreste.. si cand i-am legat si un balonas deasupra ei a atins apogeul... sper ca tine cat mai mult! Acum tipa de veselie cand e muzica pe Atomic si cand sunt reclame vorbeste...
Cereale eu am inceput cu Milupa, erau primele, a papat dar moderat si apoi Bebelac si ii plac taaare mult iar Nestle fff putin. Se pare ca mai mult succes au avut Nestle amestecate cu mar ras, dar nu se omoara... iar legume sa nu vada, nu stiu cum sa le mai combin.. ce-ti e si cu gusturile copilului.. Azi cred ca iau si eu glucoza...
Pupici!

Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004, 00.25, 3.350kg, 49.5cm)
http://photos.yahoo.com/andreeaoracle
http://community.webshots.com/user/andreeaoracle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Buna dimineata,

fetelor, ma ingroziti cand povestiti ce ma asteapta cu dintisorii ! Si Alexia mea isi suge buzita de jos de vreo luna si isi mai freaca gingiuta si cu limba iar cu aratatorul isi freaca gingiuta mai in spate !

Pentru ca noi nu ne cunoastem foarte bine, am pregatit niste pozici cu maimutica mea ( botez, Alexia la 3 luni si jumatatate, la 4 luni, la 4 luni si jumatate )

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ro_cricri/my_photos
Pupici si week-end placut si cald !

Cristina si Alexia ( 31 Octombrie 2004 )

Mergi la inceput