Bebelusi de sept-oct 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
mama lui Licurici spune:
La multi ani bebelusilor aniversati astazi!!!!
Bey, Mina, ma bagasei si pe mine la idei cu spaghetele...parca il vedeam pe vizigot cu lingura si furculita papand spaghete ca un italian veritabil!!!
Mai, Mihaela, pai in ritmul asta in sase luni face fata set complet de dinti!!! Principalul este sa apara fara dureri si alte probleme!
De pus pozici...de cand am inceput serviciul parca nu mai am timp deloc! Dar cred ca e totusi numai parerea mea si curand o sa reusesc sa gestionez mai bine timpul si .... promit ca pun curand niste pozici mai noi!
Ana, super "utilajul" lui Stefan!!! Sa tot fii bebelus in timpurile astea si la asa parinti!!!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
mina spune:
Intrebare: a facut cineva compot cu glucoza pentru bebe? sau il experimentez eu si dupa aia va spun? Ca la spaghette
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
bozo spune:
Buna fetele!!
Nu am mai reusit sa intru pe harbu asta de calculator. Citesc capitolu asta de la 11!!!! Asa ca pana am ajuns la partea cu intalnirea in IOR era deja 2. Si bb urla...
Ionela, am vrut sa iti spun sa nu iei carutu de la Cora ca e prost rau. Eu l-am luat sa il am pt 2 saptamani, l-am asamblat in afara magazinului si aproape s-a dezmembrat pana la metrou.
Asa ca pupici la toata lumea si va povestesc cum a iesit botezul can oi ajunge la un calculator care merge!!!!
Pupici
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
herra spune:
Ce credeti ca mi s-a intamplat astazi?!
m-am intors de la plimbare pe la 14 si am constatat urmatoarele:
1. - NU MERGEA LIFTUL!!! (stau la etajul 7)
2. - SE OPRISE APA!!!
de ce nu sunt molipsitoare si chestiile bune?
Ionella3003 - dar ce vaccin mai faceti la 9 luni, ca eu ma gandeam ca maine scap pana la un an?
ati auzit de/folosit supozitoare NOVOCALMIN?
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
aissa spune:
Herra,hihihi, banuiesc ca ai ratat sarbatorirea zile fara lift de ieri si ai serbat-o azi. Nasol ca se intampla si numai celor ce stau la etaje superioare, au carut plus cumparaturi si nu e nimeni cu ele sa le ajute pe scari. Suna a lege de-a lui Murphy, dar asta e.
E, am stat si noi 2 ore afara, am venit si a papat laptic, legumele dupa 3 lingurite maraia asa ca am renuntat. Roandre, ai dreptate, nici pofta nu mai are, si cum sa aiba saraca cand musca de si-a facut bubite pe buza de jos (ca strange gurita si o baga inauntru...). Si musca saraca rau de tot. Dar sa dea naiba, ori la copilul asta e ceva pe dos, ori nu stiu, se umfla gingia intr-un loc si ies dintii in alta parte. Pentru ca pe langa umflaturile de la canini (nu incisivi cum e normal) acum s-a umflat si in spate. Cred ca ii ies maselele de minte Dar ce ma nelamureste este ca exact astea sunt zonele pe care musca, pe care o doare, in mod evident. In fata, unde ar fi incisivii, nu are nici o reactie, ea baga mana in fundul guritei si cand ma musca ma musca "pe masele". Ce Dumnezeu? Nu inteleg nimic.
Maine cred ca tragem si noi o fuga in Carrefour, sa vedem ce cumparam la fetita. AM vazut si caruciorul, imi place si in poza, sa vad cum e pe viu. Eu vreau unul usor ca ma rupe la borduri asta....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
elyanne spune:
Gata, am fost la plimbare cu Mihaela si bb Alexia care e s-a facut mare de cand n-am mai vazut-o, mai are putin si incepe sa mearga singurica. Dupa plimbare am fost la revizia de 5 luni, apoi in drum spre casa a trebuit sa ma opresc sa-i dau copilului sa pape in parc. Bine ca am luat lapticul la mine, ca altfel urla pana acasa. E prima data cand vrea sa manance in locuri publice . Asa ca am ajuns acasa pe la 4.
Maine cine mai vine la plimbare prin IOR? Ca noi mergem din nou.
Asa, sa va zic ce a facut la dr. Pitica a luat in greutate luna asta 600g (super bine, fata de cum a luat in primele luni), asa ca la 5 luni are 5.750g si 63cm (s-a lungit cu 1 cm). Este bine, sanatoasa.
In legatura cu cartoful mi-a spus sa nu-i dau pana la 7 luni pt. ca stomacul lor nu este suficient dezvoltat ca sa digere cartof, banana, galbenus de ou (ultimele doua i le pot da dupa 6 luni) si practic trece mai departe in intestin asa cum le-a inghitit. Ii "irita" intestinul si mai tarziu va avea probleme cu colonul. Concluzia este ca nu asimileaza nimic din ele si ii fac si rau daca ii dau. Asa ca nu ma grabesc sa ii dau nici cartof, banana sau galbenus de ou pana nu avem unda verde... Si asa nu e foarte mancacioasa, macar sa pape ce mi-a zis sa-i dau.
Acum are voie sa manace branza, iaurt (iaurt simplu, fara fructe, Danone si inca unul, dar nu mi-am notat asa ca nu mai stiu...), supra acrita cu bors sau lamaie, ficatel de pui.
La I masa pot sa-i dau lapte simplu sau lapte cu cereale.
A II-a masa mar cu biscuite sau cu branza sau suc de fructe.
A III-a masa piure de legume/supa de legume/supa de legume acrita cu lamaie sau bors cu carne sau ficatel. Carnea de pui o pot fierbe la un loc cu legumele, dar ficatelul trebuie fiert separat.
A IV-a masa branza sau iaurt sau si branza si iaurt.
A V-a masa lapte.
La mesele II, III si IV completare cu lapte, pana se satura.
Cam astea ar fii noutatile.
Eliana siElena (23.10.2004)
mama lui Licurici spune:
Eu am scapat ... deocamdata... de "ziua liftului"! Dar va inteleg perfect ca acum cateva luni a trebuit sa las caruciorul jos si sa duc copilul in brate pana la etajul 5 sa-l las la soacra-mea si apoi sa ma intorc dupa carucior ... care e destul de greu iar eu eram destul de proaspat operata (cezariana). Am spus atunci ..in gand...chestii pe care am crezut ca le-am uitat (in perioada liceului un timp am vorbit...intre noi fetele.. destul de porcos)
Ma uit la ce-ai scris tu Eliana despre papica si-mi dau seama ca sunt niste diferente fantastice intre ce spun medicii despre alimentatie (si nu numai)... te apuca groaza daca stai sa te gandesti ca ... daca o fi gresit al tau??!!
Foarte bine a crescut Elena, bravo, tineti-o tot asa!!
Eu, spre rusinea mea nu l-am mai cantarit pe licurici de vreo 3 saptamani... ca nu mai am unde! Da' daca papa bine... nici nu mai sunt stresata. Oricum cred ca a sarit de 8 kg!
Am mai pus cateva pozici.
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
mcm spune:
Am fost azi la medic, am luat si reteta gratuita de la o farmacie de pe Al. Obregia. Mi-a spus sa-i curatz guritza cu apa cu bicarbonat si cu tantum verde. Sper sa-i treaca in 3-4 zile. Mie mi s-a parut putin ragusita dar s-a uitat la ea in gat si a zis ca nu are nimic. Acum, mai spre seara, tot ragusita mi se pare. Alt simptom de raceala nu are. Dr. pediatru crede ca mananca ou, carne si Alexia mananca numai fructe si legume fierte. Eu nu cred ca trebuie sa ma grabesc pentru ca nici noi cand am fost bebelusi nu mancam carne la 6 luni, mai degraba mar cu biscuite si gris cu lapte.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
elyanne spune:
Angela asa este cu dr. astia... fiecare are alta parere. Eu am zis ca merg pe mana doctorului si nu ma grabesc sa-i dau nimic in afara de ce ne-a dat voie. Rau nu are ce sa-i faca. Oricum ea papa destul de putin asa ca nu-mi fac probleme ca se va plictisii de ceea ce ii dau sa manance acum.
Sa stii ca eu nu o mai cantaresc acasa pe maimuta de cand am vazut ca nu-i bun de nimic cantarul pe care il am. L-am pus frumos in cutia lui.
Am vazut si pozele cu licuriciul... e baiat mare si frumos. Si nu mai faceti misto de copil, ca va spun eu cand se face mare...
Eliana siElena (23.10.2004)
pufymic spune:
Buna mamici!
In sfarsit imi fac si eu aparitia pe aici....azi am fost cam ocupata...cu bb, cu taica-sau...deh ce ti-e si cu barbatii asti?Toata ziua trebuie sa fii numai dupa fundul lor!
Am avut iarasi o noapte groaznica, cu un bazuc super marait si urlacios....sper sa nu se mai repete!
Herra eu am folosit Novocalmin la bazuc dupa vaccin......si la 2 luni si la 4 luni. Un supozitor intreg i-am dat si a fost ok dupa el.
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!