Miresele anului 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmn spune:

Buna, si eu sunt nouta pe la voi. Pe mine m-ar fi interesat ceva informatii, daca are cineva, despre invitatii si paruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

buna fetelor!
mi-am aruncat si eu un ochi pe link-ul de pe e-bay, cu rochiile model eddy k!
sa nu credeti ca sunt originale! sunt facute in china, este scris foarte clar acolo, si apoi urmeaza o justificare a pretului lor scazut: mana de lucru ieftina si profit scazut . Se lauda ca acorda importanta fiecarui client si ca rochia va fi facuta special pentru client . Pai asta e si adevarul: tu plasezi comanda si ei, acolo in china, iti fac rochia, dupa modelul eddy k, evident. nu zic ca e rau, e chiar f bine, si poate chiar ies frumoase rochiile, dar nu sunt eddy k . Pe langa asta ei te si avertizeaza ca rochia s-ar putea sa aiba cateva margele cazute din cauza transportului si ca va fi necesar sa o duci la curatatorie sa o calce si la croitoreasa sa o aranjeze . Cred ca e o chestiune de bafta la mijloc, dar eu nu as merge la sigur cu astia.
Aveam de gand la un moment dat sa imi iau rochie de la unii care aveau magazin in state3 si un site pe care puiteai da comanda de pe net, le luau de la producator, aparea numele lor ca reprezentanti si pe site-ul producatorului, dar torusi nu am riscat...mi-am pus urmatoarea intrebare: de ce sa risc pentru cea mai importanta rochie din viata mea?
Cel mai bine e sa fie facuta pe mine si pentru mine dupa ideile mele si pozele preferate de pe net, macar asa o sa imi vina turnata.
Sa nu va fie frica sa faceti rochia pe comanda la o casa de moda ca lumea. Tot cele ce va fac voua rochia au facut si rochiile din magazin, asa ca sigur se pricep.
Sper ca nu am plictist/suparat pe nimeni.
Pupici si spor la pregatiri!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmn spune:

Eu, una, nici nu ma gandesc sa o iau de-afara...
O cumpar de-aici si o modific. Sau...daca nu gasesc, ma duc cu modelul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

pyssy ! Eu, am facut comanda acum 3 luni. Acolo se castiga care da mai mult. Si uite ca .....am avut, norocul de a tot incerca sa prind ieftin Le-am cumparat cu 400$ pe amandoua rochii + pachetul 140$ Calitate! maxima!!!!!!

Mergi la inceput

Pe mine nu ma intereseaza numele! Sa fie de ,calitate si eftin doar odata le inbrac!!

Ba chiar au un scor bun (nici unul negativ) va spun sincer. Nu faci deosebirea de "original si fals"

Eu ,am cumparat 2 rochii materialul, este de calitate iar culoare de o splendoare!

Adevarul, trebuie sa duci rochia la calcatorie. De ce? pt ca, vin in pachet si se sifoneaza. Am dus rochiile la "dry cleaning"

Daca, nu va plac rochiile se trimit inapoi.

Scorul pozitive 94 ;neutral 3 si negativ 0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Inger alb , nu am vrut sa par rea , sau cine stie cum.. Nici pe mine nu ma intereseaza marca ,atata timp cat imi place modelul.. nu cred ca cineva la nunta o sa stea sa-mi puna rochia in cap ca sa vada eticheta.. Te-am intrebat pur si simplu din curiozitate ,pt ca mi-a placut destul de mult modelul..si mi sa parut ciudat sa vad doar trei cifre la pret ..
Sincera sa fiu.. m-am uitat si eu pe acolo , dar mom nu am gasit modelul meu :((( dar de-l gasesc.. a mea va fi .. ;)
Oricum rochita e frumoasa foc , si-ti doresc s-o porti iubita.

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

pyssy chiar ,nu ma deranjat deloc, intrebarea ta !Rochiile pe care le-am comandat (modelul)vad, ca nu il mai au. Chiar m-am mirat (inainte aveau multe) Totusi, incearca poate ii renoiesc catalogu.
Si tu ,la fel sa-ti gasesti rochia perfecta!

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Neata miresicilor!
Am descoperit forumul vostru de vreo doua saptamani dar abia vineri am reusit sa ma inscriu!
Sunt uimita de cate episoade aveti cu subiectul asta!
In primul rand o sa ma inscriu si eu cu data nuntii - 11 iunie 2005,in Piatra-Neamt!
in al doilea rand cand am vazut cate pregatiri ai facut voi m-am cam panicat si vineri am mai facut unele progrese!
Sa va spun ce am facut eu pana acum legate de nunta:
- am inchiriat restaurantul
- am nasi
- vineri am comandat invitatiile
-mi-am luat doua perechi de pantofiori pt nunta
- am vb la biserica si la starea civila
-mi-am aranjat la coafor
-am facut intalnire cu parintii si am stabilit in princpiu detaliile
In rest la rochie inca sunt in cautari, ma schimb de la o zi la alta; am fost si eu la marrriot la tg de nunti dar mi s-a parut o mare nebunie si nu am vazut nimic care sa imi placa!
Pe de alta parte am in oras doua case mare-Agnes Toma(dar aici sunt prea scumpe rochiile) si Casa Mirandi unde sunt dragutele si la preturi bunicele!
Mirele meu e ocupat deocamdata cu lucrarea de disertatie la master si cu afacerile!
Am o probelema cu verighetele ca nu se gasesc marimi mari pt dragutul meu asa ca va trebui sa le fac de comanda!
Cam atat deocamdata!
Sunt destul de stresata!
Astept mesaje de la voi si abia sa stam la palavre!
va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Fetelor mi-am facut invitatiile!!!
Asa arata: http://www.invitatia.ro/images/BOGART/3460_b.jpg
Ce ziceti?

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

quote:
Originally posted by dana n.

Fetelor mi-am facut invitatiile!!!
Asa arata: http://www.invitatia.ro/images/BOGART/3460_b.jpg
Ce ziceti?

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207

Dana mie imi plac culorile si par foarte finute si elegante. Felicitari!

Dragele mele, sunt singura care-si face rochita la Adeline?? E ceva neinregula cu casa asta de moda?

http://photos.yahoo.com/narcesteh
Estera

Mergi la inceput