ecografie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Amyy, n-ai nevoie de echo 3D, ar fi bine echo transvaginala. La 4 sapt. e prea devreme sa ti se confirme sarcina la echo, mie mi-a confirmat-o la 6 sapt. cu echo transvaginala. Si da, poate sa fie o eroare de 2 saptamani.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Maria are dreptate. Si eu am facut o eco transvaginala la 7 saptamini si mi-a confirmat sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amyy79 spune:

din pacate.... a fost o sarcina oprita in evolutie..... acum,...... dupa.... parca simt ca sunt goala pe dinauntru. Nu am putere nici sa ma ridic din pat...Dar asta e viata!!!! O sa treaca si o sa vina alt bb mai sanatos :cry:
Am avut sangerari maronii timp de 3 zile , a 4 zi am avut ceva mai mult si sangele era mai inchis la culoare. M-am internat la urgenta sambata seara. Am facut tot felul de injectii . Luni dimineata cand a venit dr. meul s-a uitat la eco si a zis.... :"duceti-o la injectie" atat am mai auzit. Nici macar nu si-a facut anestezia efectul am simtit tot.... A fost groaznic!!!! :cry: Diagnosticul a fost " sarcina oprita in evolutie fara activitate cardiaca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

fetelor,
am citit asa de incantata toata discutia, dar am fost asa de trista, pt tine Amy..

dar lasa, ca va fi, si va fi mai bine...
si eu sunt o debutanta intr-ale burticii, astazi de dimineata am fost la doctor si am facut o ecografie... 5 saptamani si avem 2.6 mm...ditai "oul"..
toti m-au, si au fost foarte incantati...dar eu sunt cam nelinistita... la ecograf, doctora a inteles in loc de um 27 feb, 27 ian...si tot cauta pe acolo, a zis ca e sarcina extrauterina, dupa aia si-a dat seama ca de fapt e mult mai mika si mi-a scris pe fisa, spere dezamagirea mea...sac gestational....macar ou, mai, dar ea "sac gestational"...
toate bune si frumoase, dar ce ma fac cu tata lui "ou", ca de 1 sapt de cand a aflat e de a facut pana acum 2 accidente minore de masina... si doar e profesionist...
va rog sa ma contactati si pe mine, si sa vb si cu mine, ca plutesc si nu prea stiu ce-i cu mine...

dienuta si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Amyy cuvintele sunt de prisos in astfel de momente si nu putem decat sa speram ca data viitoare va fi mai bine. Ai grija de tine si nu iti pierde speranta!
dienutagraviduta felicitari pt bb. si sa ai parte de sarcina cat mai usoara, iar in privinta marimii, stai linistita ca la mine la 5 saptamani avea 9,5mm si era tot "saculet" . Ai grija de tine si de bb, iar tati lui bb sa se linisteasca ca daca acum este asa, ce va face cand va incepe bb sa miste sau cand va veni pe lume, isi va lua ?

Ella 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Amyy, capul sus. Sunt sigura ca pana la urma reusesti. Sa nu te lasi doborata de primul esec.

Stiu ca nu o sa te consoleze cu nimic, dar eu tot iti spun, ca am mai mutle prietene care au pierdut sarcini si acum au copii frumosi. Trebuie sa crezi ca ti se intampla :).

Te pup si iti transmit un gand bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Amyy, draga de tine, imi pare atit de rau!
Capul sus, si nu ceda!
Am multe prietene care dupa sarcina pierduta au ramas imediat, foarte repede.
Pupici si iti doresc sa ramai cit mai repede!

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineata, fetelor!

Sunt o proaspata candidata la titlul de mamica si sper ca o sa mai invat despre sarcina din sfaturile voastre. UM am avut-o pe 26 febr. si ieri am fost la prima echo transvag. Am plecat cam dezamagita de acolo pentru ca nenea doctorul mi-a pus diagnosticul de "posibila sarcina" in conditiile in care a vazut "ousorul", i-am spus de testele de sarcina pozitive, ca mananc mult... De fapt, asteptam un raspuns ferm, dar mi-a zis ca se va pronunta peste 2 saptamani (cum ar veni, cam la a 7 a saptamana). In rest, sa aud numai de bine de la voi.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

quote:
Originally posted by dienutagraviduta

fetelor,
am citit asa de incantata toata discutia, dar am fost asa de trista, pt tine Amy..

dar lasa, ca va fi, si va fi mai bine...
si eu sunt o debutanta intr-ale burticii, astazi de dimineata am fost la doctor si am facut o ecografie... 5 saptamani si avem 2.6 mm...ditai "oul"..
toti m-au, si au fost foarte incantati...dar eu sunt cam nelinistita... la ecograf, doctora a inteles in loc de um 27 feb, 27 ian...si tot cauta pe acolo, a zis ca e sarcina extrauterina, dupa aia si-a dat seama ca de fapt e mult mai mika si mi-a scris pe fisa, spere dezamagirea mea...sac gestational....macar ou, mai, dar ea "sac gestational"...
toate bune si frumoase, dar ce ma fac cu tata lui "ou", ca de 1 sapt de cand a aflat e de a facut pana acum 2 accidente minore de masina... si doar e profesionist...
va rog sa ma contactati si pe mine, si sa vb si cu mine, ca plutesc si nu prea stiu ce-i cu mine...

dienuta si 5+

dienuta draga, si eu am avut UM pe 26 februarie, si la mine s-a vazut "ousorul", si la mine, de bucurie sau nu stiu de ce, s-a rasturnat cu masina dragul meu sot.Noroc ca e teafar si nevatamat, fara nici o zgarietura si sper, ca pe masura ce avanseaza sarcina, sa nu mai produca si alte "busculade".

Mergi la inceput