Buna,
Am si eu nevoie, va rog, de un model de CV in limba engleza. Ceva date: domeniul bancar, experienta (in ultima perioada chiar pe functie de management) si urmaresc pozitie cel putin de acelasi nivel.
Este destul de urgent.
Va multumesc!
www.resumeedge.com/recentgrads/resumeadvice/samples/finance_and_accounting.shtml#top2" target="_blank">http://www.resumeedge.com/recentgrads/resumeadvice/samples/finance_and_accounting.shtml#top2
Salut! Uite aici un model de unde te poti inspira. Deschizi link-ul cu Adobe si la pagina 4 gasesti modelul de CV in engleza. Sper sa te ajute cumva! www.europe.org.ro/euroatlantic_club/CV_european.php" target="_blank">Model de CV
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Pentru forma de CV, eu iti recomand sa intri in Word si sa deschizi din meniu: File - New... - Other documents - Professional Resume.
Apoi inlocuieste "Tips" cu "Language Proficiency" (limbi straine cu nivelul de cunoastere). Eventual poti sa stergi rubrica "Objectives" daca consideri ca firma respectiva nu e interesata, dar in orice caz sa pregatesti si raspunsul acesta daca te intreaba la interviu. In cazul in care ai publicatii, membership intr-o asociatie de profil, participari active la seminarii, conferinte - creeaza o noua rubrica "Membership" sau "Publications", ceva de genul asta.
Succes.