Model de CV, please!!!

Model de CV, please!!! | Autor: mama lui Licurici

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am si eu nevoie, va rog, de un model de CV in limba engleza. Ceva date: domeniul bancar, experienta (in ultima perioada chiar pe functie de management) si urmaresc pozitie cel putin de acelasi nivel.
Este destul de urgent.
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut! Uite aici un model de unde te poti inspira. Deschizi link-ul cu Adobe si la pagina 4 gasesti modelul de CV in engleza. Sper sa te ajute cumva! www.europe.org.ro/euroatlantic_club/CV_european.php" target="_blank">Model de CV

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

Pentru forma de CV, eu iti recomand sa intri in Word si sa deschizi din meniu: File - New... - Other documents - Professional Resume.

Apoi inlocuieste "Tips" cu "Language Proficiency" (limbi straine cu nivelul de cunoastere). Eventual poti sa stergi rubrica "Objectives" daca consideri ca firma respectiva nu e interesata, dar in orice caz sa pregatesti si raspunsul acesta daca te intreaba la interviu. In cazul in care ai publicatii, membership intr-o asociatie de profil, participari active la seminarii, conferinte - creeaza o noua rubrica "Membership" sau "Publications", ceva de genul asta.

Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

eu am modelul european de CV. daca ai nevoie, da-mi PM cu adresa de e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Multumesc mult tuturor! M-am descurcat... sper sa iasa ceva!
Pupici!

Mergi la inceput