Cainele in casa...
Raspunsuri - Pagina 2
Emi si mami spune:
Da, e mare, neagra si dementica.
Avem si noi o prietena boxerita la scara vecina. E super-simpatica. Au fata aia agresiva, cu dintisorii iesiti in afara, dar sunt cuminti. Cat are boxerita ta? A avut vreodata puisori?
Am auzit si de dogii germani ca sunt foarte de treaba. Un prieten a avut. Era mare cat o vitica, dar foarte ascultatoare.
Leditia spune:
Eu n-am boxerita..Mi-ar place,dar spatiul nu-mi permite..Si nici proprietarul..ca stam cu chirie.
Insa imi plac tare mult..am avut o boxerita si era tare desteapta.
Imi plac si aia mici si pufosi,dar tot boxerii raman flebetea mea...Poate intr-o zi o sa am casa mea,poate chiar la curte..cine stie(visez frumos)..si pot sa-i ofer toate conditiile unui catel(sa se miste in voie,sa se zbenguie cat vrea sufletelul lui).
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Ramonika spune:
Te invit la Prieteni dintotdeauna, la subiectul Prietenii omului. Acolo se vorbeste despre animale si vei primi multe sfaturi de la fetele care au caine.
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina si Fetitza Maritza
adusca spune:
Eu am un lup alsacian, e imens acum, dar cand l-am cumparat era o mogaldeata mica , pufoasa si creata....nu stiam absolut nimic despre caini, dar am invatat din mers. Deja cu hrana ti-a explicat fetele foarte bine, eu nici acum la un an nu-i dau carne de porc sau salamuri. Ii gatesc mancare si ii dau si granule. (pana acum o luna i-am dat numai de junior, sunt mai scumpe, dar si mult mai bune)
Dresajul se poate face intre varsta de 6 luni -1 an. Eu am dat-o la dresat la opt luni. M-a costat 11 milioane si mi-au tinut-o pe Negruta 2 luni la scoala de dresaj. Sotul a trebuit sa mearga periodic sa mentina contactul cu ea si sa invete comenzile. A ramas uimit de conditiile care le aveau acolo si de profesionalismul lor.
Niciodata nu au batut-o pe Negruta, intr-adevar o motivau cu mancarea, dar ca sa nu mai manance de pe jos de ex, foloseau un dispozitiv electric, care genera o tensiune mica, nepericuloasa ....oricum cand punea botul pe mancare se curenta, asa ca nu i-a mai trebuit.
Sunt mai multe tipuri de dresaj, noi am dorit sa fie caine de paza, dar pt asta au trebuit s-o invete 40 de comenzi. Oricum un dresor mai vine o data la o luna sa-i mai reimprospateze cunostintele acumulate. A costat mult pt buzunarul nostru, dar am considerat ca merita. Nu mai e asa salbatica, acum o mai pot mangaia si eu....inainte nu puteam deoarece avea un fix sa-mi tina mainile mele in gura la dansa....cum ma apropriam si simtea mirosul mainilor parca intra in transa, uneori statea si un sfert de ora cu mana in gura ei....sotul a lesinat de ras cand Negruta a inceput sa traga de mana mea ca s-o ascunda si s-o ingroape, noroc ca nu musca....prea tare
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...