Hainute pentru bebelus
Buna!
as vrea sa dau niste hainute si niste medicamente unui bebelus care are nevoie de ele. va rog sa imi spuneti daca stiti pe cineva - am vazut ca sunt multe subiecte cu copilasi care au nevoie de ajutor, dar nu ma lasa bebe sa stau prea mult sa citesc, asa ca va rog sa imi spuneti voi.
multumesc
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
Raspunsuri
Freia spune:
uite aici e subiectul cu ajutorare pt bebelusi: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44798
ar fi un bebelus care are nevoie de cate ceva. problema este ca asteptam sa fim contactati de mamica. Noi nu avem cum sa dam de ea, nu are telefon si nu ne-a lasat adresa.
Cum aflu, te anuntz.
Freia si Alexa
vrabiuta spune:
freia - te rog frumos sa imi dai un mesaj sa imi spui ce fac cu lucrusoarele. deocamdata o sa le pun intr-o cutie si astept un semn de la tine.
pupici
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
bobi spune:
fetelor, am intalnit s eu aici pe la mine pe la bloc o fata demna de stirile de la ora 5... in fine are un bebic de 7 luni cu 3.800 kg!, cu TBC, etc. poate ar fi trebuit sa deschid un subiect separat, nu stiu. ideea este ca am ajutat-o oarecum sa se duca cu cel mic la un sanatoriu la curtea de arges, insa acolo nu prea ii dau nimic, bebelusul ar avea nevoie de hainute (ale baietelului meu le-am cam dat inapoi caci si eu le primisem - i-am dat fetei ce mai aveam pe aici), de cateva jucarioare, poate strangem si niste bani sa ii luam pampersi si daca aveti cumva un cosulet dau un landou ca cica patutul ala in care sta cel mic are i gaura in saltea... nici nu pot sa ma gandesc. vor mai sta ceva pe acolo si as vrea sa o ajut mai mult. nu am facut niciodata actiuni de asemenea anvergura insa e amarata rau, nu are nici un suflet pe langa ea decat copilasul asta si nu stiu, ceva m-a facut sa o ajut...
va multumesc mult de tot, astept raspunsuri pe PM daca aveti posibilitati
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
ISOLDA spune:
Am senzatia ca de la defectiunea tehnica din-aninte de Pasti s-au sters ultimele mesaje. Nu se mai aude nimic despre bebelus? Astept adresa unde pot trimite hainutele si o saltea.
Maria si Mihai
Barbara spune:
Sambata ma duc eu la Vala Plopului si daca vrei pot sa duc acolo hainutele si medicamentele. Iti lasa adresa si nr. de telefon daca vrei sa ne vedem sau sa vin sa le iau de la tine.
Barbara. Sanatate celui mic.
barbara@geo.edu.ro
tel: 0721813366
bobi spune:
cu mare parere de rau va anunt ca m-am tepuit cu fata aia. am vazut-o cu ala mic pe strada desi imi spusese ca va sta mult la sanatoriu, am vazut ca m-a evitat si apoi am vazut-o cersind printre tevile de esapament de pe strada cu piticutul in brate. nu am mai insistat...
va multumesc oricum,
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?