Mamici de iulie-august 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
Irda spune:
Am si eu stelutaaaa!!
Am fost harnice azi
!
Am pus linck-ul dat de gabitzam pentru poza mea in semnatura....sa vad daca mi-a iesit!
Pupici
Irda
19+1 si bebe Daria
http://community.webshots.com/photo/301206126/301207457myRZNg
cin spune:
Mai fetelor...eu nu mai rezist...gasiti-mi o preocupare pt inca max 2 ore, pana ar trebui sa plec la eco...ca nu mai am stare...sunt atat de nerabdatoare, ma uit la ceas din minut in minut si nu stiu ce sa mai fac...v-am epuizat pozele .. tre sa fac cumva sa va arat si eu burtica mea...ca am si eu..
nu numai voi..
auziti...chiar nu ma pricep...care e diferenta intre placenta praevia marginala si cea laterala?
Giana spune:
Buna ziua,burtici!
Ati scris ceva de ieri si pana azi.Ma avem putin si mai inchidem un subiect.Asta e bine!Inseamna ca avem activitate,nu gluma...
Maine am programare la dr la 17.45 Abea astept sa vad cum e micutul...
Am sa va spun cum a fost "intalirea".
Sincer,eu nu-mi fac chiar asa de multe probleme in legatura cu bb.Daca il simt...totul e Ok.
Promit sa-mi fac si eu album cat mai curand!
Va pupic!!!
Giana
18s
blackpanterro spune:
Nu stiu ce sa mai fac fetelor,
Sunt singura acasa de 3 saptamani si mai trebuie sa astept inca 2 saptamani pana se intoarce sotul acasa.Mi-e frica sa nu dau intr-o depresie si nu stiu ce sa fac.Familia mea nu este aici sa ma sustina, iar cei pe care ii cunosc aici sunt mult prea preocupati de propriile vieti ca sa imi acorde si mie atentie.Nu stiu ce sa mai fac
ma simt foarte frustrata.Sotul meu ma suna in fiecare zi dar totusi nu este ca si cand il am langa mine, mai ales ca nu mai am mult si intru in luna a 7-a.
Irina am vazut ca si tu esti singura, tu cum reusesti fara sa il ai pe sotul tau langa tine.Cred ca ajuta foarte mult ca lucrezi.
Mi-e foarte dor sa lucrez, mie dor de familia mea...
Adriana si Aidan 25sapt+1zi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/detail?.dir=b327&.dnm=2912.jpg&.src=ph
Katink spune:
Giana,
succes maine la control!
Cin,
hai sa iti dau de lucru ;)
Am gasit ceva dar e in germana, nu e greu de inteles... ca sunt cifre ![]()
http://www.medizinfo.de/ernaehrung/schwanger/gewicht.shtml
Acolo in stanga unde scrie:
"Errechnen Sie hier Ihren persönlichen BMI" apasati "hier" si trebuie sa introduceti greutatea, inaltimea si varsta apoi apasati "rechnen" si va calculeaza "Body-Mass-Index (BMI)"
Apoi pe prima pagina vedeti in ce categorie va incadtrati si cate kg ar fi normal sa luati lunar si apoi ultima coloana greutatea totala acumulata pe periaoada sarcinii.
Trebuie introduse kg dinainte de a ramane gravida, nu de acuma...
Pupici,
Katink
cu dulcineea mea 20+
brianamica spune:
Fete, desi m-am ingrasat mai mult de 10 Kg pana acum, pot spune ca nu manac exagerat de mult. Insa, am 3 mese pe zi , lucru care pana acum nu se intampla. Inainte nu mancam deloc pana la ora 14.00, deci prima masa era cea de pranz si apoi mai ciuguleam ceva seara. In rest cafea multa, tigari si mai multe, nervi o groaza si mai ales MUNCA din plin acasa si la serviciu. In week-end vreo 2 ore de sala pe langa activitatile domestice .
Cand am ramas insarcinata din nou, am inceput sa mananc ca orice om de 3 ori pe zi (hai uneori de 4 ori), fara cafea si aproape fara tigari. Rezultatul???
. Si sa stiti ca nu mananc dulciuri. Nu imi inspira !!! AM poftit in schimb tot timpul la legume crude.
Cu toate astea ma ingras ! SIncer ma gandeam intr-o zi la ce as putea renunta din alimentatie si nu stiu la ce. Paine mananc dimineata si la pranz (seara deloc), paste nu imi prea plac.... nu stiu .
Era pe aici cineva care zicea ceva de un regim disociat. Eu stiam ca nu e indicat intimpul sarcinii sa tii regim. Insa, Vreau mai multe amanunte.
Briana 19S+ si frumoasa de acasa

Giana spune:
Tot aud de niste analize care mie nu mi-au fost date sa le fac.DE CE? E vorba de CMV,Toxoplasma,Listeria...(sper ca am scris bine).
Toate gravidutele trebuie sa le faca?Sau doar daca sunt probleme?Ma ingrijoreaza.
Katink multumesc!!!
Giana si bebita
Monica-Elena spune:
Adriana in saptamana 28 intri in luna a saptea. Eu asa stiu ca sapt 28 este prima din luna a saptea.Gresesc?
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
blackpanterro spune:
Se poate [red]Katink[/red, sa ai dreptate.Eu inainte de sarcina am avut 51-52kg la 1.75m.
Mi s-a spus ca sunt sub greutatea normala pentru inaltimea mea si ca ar trebui sa am 57-60kg dar eu nu am putut niciodata sa trec peste 54kg. Sotul meu glumeste spunand ca este firea mea de romanca dracoasa ![]()
Adriana si Aidan 25sapt+1zi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/detail?.dir=b327&.dnm=2912.jpg&.src=ph
Katink spune:
Giana,
nu te speria, si eu am facut analizele astea si cred ca toate fetele, dar la inceput, nu acuma.
Pe parcurs mi-a mai luat sange din deget pentru hemoglobina - fier.
E mai bine sa le ai facute, daca esti suspecta de ceva, te poti trata...
Nu iti mai face griji.
Numai bine,
Katink
cu dulcineea mea 20+