Cu dragoste,din IASI.......(12)
Raspunsuri - Pagina 9
palmyrah2002 spune:
Multumesc mult Vero,esti o dragutza !
Sper din toata inima sa ajungem sa ne cunoastem!
Astazi Alex,baietelul lui Acvi implineste 2 anisori!
LA MULTI ANI,ALEX !
Sa cresti mare,sa fii sanatos,fericit si iubit!
Dumbo Jumbo,Mihnea,Cristina si Cristi
addiana spune:
bune, fetelor! am lipsit un pic de pe forum- am avut niste probleme cu calculatorul... denisa are rosu-n gat, si noaptea trecuta ne-am chinuit un pic. si cred ca o sa fac si eu, ca ma cam supara si pe mine gatul...
de-ar veni caldura!... si mie mi-e dor de un gratar la ciric sau oriunde altundeva!
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
palmyrah2002 spune:
Diana,daca suporti Penicilina V,incearca sa tai raul de la radacina.
Iti garantez ca dupa doua pastile(supte...ce-i drept ca sint destul de scirboase)nu mai nici o problema!
Multa sanatate Denisei!
mephala30 spune:
Cristina, iaca asa: mai activa la unele subiecte, mai pasiva la altele, ca deh, Iustin ma solicita mai mult acum.
Tie cum iti merge?
Ce mai face Mihnea?
Jumbo cate saptamani are?
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
palmyrah2002 spune:
De abia acum incepe "distractia"..,alergat prin casa dupa Iustin,pazit sa nu se catere peste tot,sau sa scormoneasca pe la prize,etc !
Eu am intrat in 25 de saptamini,ma misc ca un elefant..heeheei,
unde-i sprinteneala de alta data,iar Mihnea a fost 2 saptamini in vacanta si probabil miine dimineata va fi un pachet de mofturi inainte de plecarea la gradi.
Astazi sint la serviciu pentru ca am mult de lucru,iar de miine sper sa incep la proiectul pentru lucrarea de diplomasi am un spor nebun!
Adevarul e ca stau cam prost cu timpul si as avea nevoie ca ziua sa fie de cel putin 40 de ore!
Tu cu ochii cum te simti,te mai necajeste conjuctivita?
Duminica frumoasa!
CristinaDumbo Jumbo 25 s si Mihnea
mephala30 spune:
He, he, he, asa-i: de-acu' nu mai stau o clipa in loc. Iustin e ca argintul viu, iar eu toata ziua sunt la cheremul lui.
Tu nu mai ai mult si gata, ai scapat.
Stii ce e? Fetita sau baiat?
Album Iustin
annie_xtreme spune:
Cristina, singurul net-cafe pe care il stiu io cu sala de nefumatori e Starnet (da ii cam departe, pe langa cofetaria Bucegi). .
Don't get mad, get even!
Jazz mic
adusca spune:
Buna fetelor. Vroiam sa va zic c-a aparut articolul despre Maria in Jurnalul National:
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=294804&mode=thread&order=0&thold=0
O zi minunata, Adina
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
carmenp spune:
La multi ani, Alex!!! Sa cresti mare si sanatos, mami sa-ti traiasca ficioru!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
He, he, he, asa-i: de-acu' nu mai stau o clipa in loc. Iustin e ca argintul viu, iar eu toata ziua sunt la cheremul lui.
Tu nu mai ai mult si gata, ai scapat.
Stii ce e? Fetita sau baiat?
Album Iustin
E tot baietel !
E elefantelul Dumbo Jumbo care danseaza toata ziua prin burta!